Álommeló (2018) 101

Second Act
103' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Maya okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást – ami után oly régóta epedezik –, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Vanessa HudgensZoe
Jennifer LopezMaya
Milo VentimigliaTrey
Leah ReminiJoan
Freddie StromaRon
Treat WilliamsAnderson Clarke
Annaleigh AshfordHildy Ostrander
Charlyne YiAriana
Alan AisenbergChase
Dave FoleyFelix Herman

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 165


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Jó volt, a szereplők is jók voltak, bár kicsit kiszámítható is volt. Szórakoztató, néhol egészen vicces poén és jelenet, ami nem is volt olyan rossz. Tetszett. :-)

kiruu 

Kövezzetek meg, de ez a bajusz borzalmas. Most ez a divat? Falra mászok tőle, szerintem nem létezik pasi, akinek jól áll. Képtelen vagyok megszokni. Beletörődve a látványba, igazából csak JLO miatt néztem meg. Nagyon szeretem, de van ennél sokkal jobb filmje is. A genetikája egyszerűen fantasztikus, és én színészként is szeretem, nem csak énekesnőként.
A film javarészt sablonos, de azért több szálon fut, mint társai. Néhol szerethető, tanulságos, és megható, de bőven vannak hibái.

julcseee

A Csernobil sorozat utáni lelkivilagom helyreállításara tökéletes volt.

Little_Monster 

Gyalázatos, közhelyekkel teli, kiszámítható. Se nem drámai, se nem romantikus, se nem vicces. Ha két szóval kéne összefoglalnom: rossz nézni.

zuna19 

Attól függetlenül, hogy nagyszerű színészek hemzsegnek benne, a film elég kiszámítható és unalmas. Sajnos ez most nagyon nem jött be. Szerettem volna szeretni, de tényleg. Most nem jött össze. De azért később adok még neki egy esélyt.

Rémálom 

A már megszokott toposz a „hazugsággal elérjük az álmainkat” dologgal, és az ilyenekkel mindig bajom van, mert istenítik a csalást. Egy kicsit ez még rendben is volt kezelve itt, de a hirtelen témaváltás a film felénél nem vált előnyére, egy kicsit narratív törést éreztem. Másfelől nem adták el nekem azt a romantikát valami egészségesnek, nehéz volt így a főhősnek egyáltalán szurkolni. Azért volt benne egy-két jó poén, de nem valami fenomenális film ez.

brena

Tetszett. Jó volt ujra látni J.LO-t a vásznon. Szép ruhák,szép helyszínek jó dumák,tökéletes szombati barátnős mozizás volt!

Saori

Ahoz képest, hogy elég magas elvárásokkal kezdtem bele, nem volt olyan rossz, de meg sem ütötte a mércét, amivel nekiálltam. Nem tudom, láttam-e már filmet Jennifer Lopezzel, de tetszett a stílusa.

Hiába próbált meg fordulatos lenni, aki látott már egy-két filmet életében, előre meg tudta mondani, milyen nagy bevallások lesznek itt, de mondjuk volt egy két dolog spoiler amik megleptek, de azon kívül nagyon kiszámítható volt – ami engem sosem zavar egy filmben, itt sem.

Ami viszont zavart, az a vége. Illetve a film utolsó része, spoiler nagyon összecsapottnak érződött. Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de könyvekben is, filmekben is utálom ezt, annyira lusta megoldásnak érzem. Persze, fontos, spoiler de ha már így csináljuk a végét, csináljuk így az elejét is, hogy ne érződjön teljesen üresnek a vége.

Persze, ez nem akkora hú-de-nagy probléma, ez csak az én stikkem, de gondoltam hátha más is így érez iránta. Egyébként összességében nem volt rossz, néhány vicc nagyon lapos volt, néhány nagyon jó, kicsit olyan ilyenis-olyanis volt a film.

Lady_L

Megnéztem, de minek? Könyörgöm, ez a sztori a lányával? Ez még csak nem is a kedves, könnyű romantikus vígjáték, ez rendkívül erőltetett volt.


Népszerű idézetek

Pandalin

Minden nap, amikor felébredsz és kapsz egy újabb esélyt arra, hogy azt tedd, amit akarsz, hogy az légy, aki lenni akarsz csak egy valami állhat az utadba….te magad.

Répási_Évi

De az igazság az, hogy nem a hibáink korlátoznak minket, hanem a félelmeink.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján