Álommeló (2018) 152

Second Act
103' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Maya okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást – ami után oly régóta epedezik –, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Vanessa HudgensZoe
Jennifer LopezMaya
Milo VentimigliaTrey
Leah ReminiJoan
Freddie StromaRon
Treat WilliamsAnderson Clarke
Annaleigh AshfordHildy Ostrander
Charlyne YiAriana
Alan AisenbergChase
Dave FoleyFelix Herman

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 153


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Jó volt, a szereplők is jók voltak, bár kicsit kiszámítható is volt. Szórakoztató, néhol egészen vicces poén és jelenet, ami nem is volt olyan rossz. Tetszett. :-)

kiruu 

Kövezzetek meg, de ez a bajusz borzalmas. Most ez a divat? Falra mászok tőle, szerintem nem létezik pasi, akinek jól áll. Képtelen vagyok megszokni. Beletörődve a látványba, igazából csak JLO miatt néztem meg. Nagyon szeretem, de van ennél sokkal jobb filmje is. A genetikája egyszerűen fantasztikus, és én színészként is szeretem, nem csak énekesnőként.
A film javarészt sablonos, de azért több szálon fut, mint társai. Néhol szerethető, tanulságos, és megható, de bőven vannak hibái.

julcseee

A Csernobil sorozat utáni lelkivilagom helyreállításara tökéletes volt.

Lilla99 

Szerintem teljesen működött ez a film. Persze, voltak benne kiszámítható részek, de ennek ellenére gyorsan elreppent a több mint 1,5 óra és egyáltalán nem untam. Egyáltalán nem vártam, és hatalmas meglepetés volt számomra, hogy kiderült spoiler. Nekem kifejezetten tetszett benne ez a kisebb csavar. Az már nem hatott meglepetésként, hogy spoiler. Kíváncsi lettem volna, hogyan reagálnak rá az emberek. Kevés helyen, de ahol poénosak akartak lenni, az teljesen bejött számomra. Szóval összességében szerintem egy nagyon jó kis film ez, amit akár többször is meg tudnék nézni .

nekedcsakRia 

Szerintem nagy aranyos történettel rendelkező film az Álommeló, ami komoly témákat feszeget. Régen láttam már filmet Jenniferrel a főszerepben, de szerintem jól állt neki ezt a szerep. Vanessa is jól hozta a karakterét, és jól működött köztük a dolog. Szerintem az Álommeló egy könnyed, laza film, ami kellően kikapcsol és megsimogatja az ember megtépázott lelkét.
Oké, lehet, hogy közhelyes és kiszámítható, de könyörgöm… Mondjátok már el, hogy akkor mi lenne nektek az eredeti és az élvezhető!

zuna19 

Attól függetlenül, hogy nagyszerű színészek hemzsegnek benne, a film elég kiszámítható és unalmas. Sajnos ez most nagyon nem jött be. Szerettem volna szeretni, de tényleg. Most nem jött össze. De azért később adok még neki egy esélyt.

Lady_L

Megnéztem, de minek? Könyörgöm, ez a sztori a lányával? Ez még csak nem is a kedves, könnyű romantikus vígjáték, ez rendkívül erőltetett volt.

Rémálom 

A már megszokott toposz a „hazugsággal elérjük az álmainkat” dologgal, és az ilyenekkel mindig bajom van, mert istenítik a csalást. Egy kicsit ez még rendben is volt kezelve itt, de a hirtelen témaváltás a film felénél nem vált előnyére, egy kicsit narratív törést éreztem. Másfelől nem adták el nekem azt a romantikát valami egészségesnek, nehéz volt így a főhősnek egyáltalán szurkolni. Azért volt benne egy-két jó poén, de nem valami fenomenális film ez.

brena 

Tetszett. Jó volt ujra látni J.LO-t a vásznon. Szép ruhák,szép helyszínek jó dumák,tökéletes szombati barátnős mozizás volt!


Népszerű idézetek

Pandalin

Minden nap, amikor felébredsz és kapsz egy újabb esélyt arra, hogy azt tedd, amit akarsz, hogy az légy, aki lenni akarsz csak egy valami állhat az utadba….te magad.

Répási_Évi 

De az igazság az, hogy nem a hibáink korlátoznak minket, hanem a félelmeink.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján