Álommeló (2018) 54

Second Act
103' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Maya okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást – ami után oly régóta epedezik –, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Vanessa HudgensZoe
Jennifer LopezMaya
Milo VentimigliaTrey
Leah ReminiJoan
Freddie StromaRon
Treat WilliamsAnderson Clarke
Annaleigh AshfordHildy Ostrander
Charlyne YiAriana
Alan AisenbergChase
Dave FoleyFelix Herman

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 188


Kiemelt értékelések

zuna19

Attól függetlenül, hogy nagyszerű színészek hemzsegnek benne, a film elég kiszámítható és unalmas. Sajnos ez most nagyon nem jött be. Szerettem volna szeretni, de tényleg. Most nem jött össze. De azért később adok még neki egy esélyt.

Rémálom 

A már megszokott toposz a „hazugsággal elérjük az álmainkat” dologgal, és az ilyenekkel mindig bajom van, mert istenítik a csalást. Egy kicsit ez még rendben is volt kezelve itt, de a hirtelen témaváltás a film felénél nem vált előnyére, egy kicsit narratív törést éreztem. Másfelől nem adták el nekem azt a romantikát valami egészségesnek, nehéz volt így a főhősnek egyáltalán szurkolni. Azért volt benne egy-két jó poén, de nem valami fenomenális film ez.

brena

Tetszett. Jó volt ujra látni J.LO-t a vásznon. Szép ruhák,szép helyszínek jó dumák,tökéletes szombati barátnős mozizás volt!

hellmolli

Aranyos film,tetszett, viszont a bonyodalmat nem engedte kibontakozni a rendező. Amint kialakult egy probléma, egy percre rá már meg is oldódott, ami miatt valahogy nehéz volt elmélyülni a filmben. Igaz, hogy ez egy vígjáték, amit annyira nem szokás komolyan venni, de azért egy kicsit jobban is kibontakozhatott volna a cselekmény.


Népszerű idézetek

Pandalin

Minden nap, amikor felébredsz és kapsz egy újabb esélyt arra, hogy azt tedd, amit akarsz, hogy az légy, aki lenni akarsz csak egy valami állhat az utadba….te magad.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján