Álommeló (2018) 213

Second Act
103' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Maya okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást – ami után oly régóta epedezik –, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Vanessa HudgensZoe
Jennifer LopezMaya
Milo VentimigliaTrey
Leah ReminiJoan
Freddie StromaRon
Treat WilliamsAnderson Clarke
Annaleigh AshfordHildy Ostrander
Charlyne YiAriana
Alan AisenbergChase
Dave FoleyFelix Herman

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 142


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Jó volt, a szereplők is jók voltak, bár kicsit kiszámítható is volt. Szórakoztató, néhol egészen vicces poén és jelenet, ami nem is volt olyan rossz. Tetszett. :-)

Nihilchan 

Kiszámítható, de kedves és szórakoztató vígjáték, ami a céljának tökéletesen megfelelt. Érdekelt a történet, voltak kifejezetten vicces momentumai, Jennifer Lopez gyönyörű volt és tetszettek a kis csavarok is. Könnyed kikapcsolódásnak ideális.

kiruu

Kövezzetek meg, de ez a bajusz borzalmas. Most ez a divat? Falra mászok tőle, szerintem nem létezik pasi, akinek jól áll. Képtelen vagyok megszokni. Beletörődve a látványba, igazából csak JLO miatt néztem meg. Nagyon szeretem, de van ennél sokkal jobb filmje is. A genetikája egyszerűen fantasztikus, és én színészként is szeretem, nem csak énekesnőként.
A film javarészt sablonos, de azért több szálon fut, mint társai. Néhol szerethető, tanulságos, és megható, de bőven vannak hibái.

alexakarola 

Nem volt rossz, de semmi különös, a történet teljesen kiszámítható, kicsit gyorsak voltak a történések és nagyon idealizált volt, de egynek jó volt, rossznak azért nem mondanám. Többször megnevettetett. :)
Jennifer Lopez szerintem nagyon-nagyon jól játszott, én nagyon szeretem, mint énekest és mint színészt is! Na meg egyszerűen olyan gyönyörű még mindig. :O *-*
Vanessa Hudgens meglepett, nem számítottam most rá, nem emlékeztem, hogy ő is játszik benne. De ő is jól játszott. :)
A zenék nagyon jók voltak!!

julcseee 

A Csernobil sorozat utáni lelkivilagom helyreállításara tökéletes volt.

Lilla99 

Szerintem teljesen működött ez a film. Persze, voltak benne kiszámítható részek, de ennek ellenére gyorsan elreppent a több mint 1,5 óra és egyáltalán nem untam. Egyáltalán nem vártam, és hatalmas meglepetés volt számomra, hogy kiderült spoiler. Nekem kifejezetten tetszett benne ez a kisebb csavar. Az már nem hatott meglepetésként, hogy spoiler. Kíváncsi lettem volna, hogyan reagálnak rá az emberek. Kevés helyen, de ahol poénosak akartak lenni, az teljesen bejött számomra. Szóval összességében szerintem egy nagyon jó kis film ez, amit akár többször is meg tudnék nézni .

Little_Monster 

Gyalázatos, közhelyekkel teli, kiszámítható. Se nem drámai, se nem romantikus, se nem vicces. Ha két szóval kéne összefoglalnom: rossz nézni.

viky0222 

Nem ez volt a legjobb film, amit valaha láttam, de kellemes kikapcsolódás volt. Kicsit kiszámítható, teljesen egyértelmű volt, hogy spoiler viszont élvezhető volt. A végén kicsit még nekem hiányzott valami, szerettem volna többet látni abból, mi is lett Mayaval, Zoeval, kicsit hamar elvágták nekem. JLo hozta a formáját, de mindenki más is.
Az üzenete is tetszett, mert tényleg nem minden azon múlik, hogy milyen diplomája van az embernek, hanem milyen tapasztalata és hogyan dolgozik. Pofátlanság, hogy nem kap valaki munkát/előléptetést mert nincs diplomája, holott sokéves tapasztalata van és az egyik legjobb a cégnél.

nekedcsakRia

Szerintem nagy aranyos történettel rendelkező film az Álommeló, ami komoly témákat feszeget. Régen láttam már filmet Jenniferrel a főszerepben, de szerintem jól állt neki ezt a szerep. Vanessa is jól hozta a karakterét, és jól működött köztük a dolog. Szerintem az Álommeló egy könnyed, laza film, ami kellően kikapcsol és megsimogatja az ember megtépázott lelkét.
Oké, lehet, hogy közhelyes és kiszámítható, de könyörgöm… Mondjátok már el, hogy akkor mi lenne nektek az eredeti és az élvezhető!

Márta_Péterffy 

Nekem nem tetszett, a férfi színészek miatt néztem végig. Még az elején jól indult, de túl sok volt a szabványosság benne és spoiler


Népszerű idézetek

Pandalin 

Minden nap, amikor felébredsz és kapsz egy újabb esélyt arra, hogy azt tedd, amit akarsz, hogy az légy, aki lenni akarsz csak egy valami állhat az utadba….te magad.

Répási_Évi 

De az igazság az, hogy nem a hibáink korlátoznak minket, hanem a félelmeink.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján