A kezdő (2015) 429

The Intern
121' · amerikai · vígjáték 12

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja.
A cég főnöke, a… [tovább]

magyar
angol

Képek 24

Szereposztás

Anne HathawayJules Ostin
Robert De NiroBen Whittaker
Nat WolffJustin
Rene RussoFiona
Adam DeVineJason
Anders HolmMatt
Andrew RannellsCameron
Zack PearlmanDavis
Jason OrleyLewis
Christina SchererBecky

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 73

Várólistára tette 144


Kiemelt értékelések

Theana 

A koncepció alapvetően nem új, hiszen Nanny McPhee, Mrs. Doubtfire, Gagyi Mami is ezért létezik, ezért látogat el a családokhoz, spoiler. Továbbá arról is szól, hogy nem szabad „eldobni” az idős embereket sem, hiszen annyi mindent át tudnak adni nekünk, mert sokkal több mindent megtapasztaltak már, mint az ifjabbak. Szép film.

NaNa_88 

Hatalmas pozitív csalódás. Sokkal kevésbé volt nyálas, mint amire számítottam. És egyáltalán nem volt erőltetett, amire szintén fel voltam készülve. Nagyon jól szórakoztam, miközben persze többször meghatódtam. spoiler Végig azt éreztem, hogy nem akart sokat a film, olyan hihetetlen nagy esemény nem történt benne. spoiler
Nem is nagyon tudnám részletezni. Aranyos, vicces, helyenként megható. Kedves mellékszereplők, és Robert De Nirot se láttam még ennyire aranyos szerepben. :D Az egész egyszerűen könnyed volt. Kikapcsolódáshoz tökéletes. Akár többször is. :)

4 hozzászólás
Charityy 

Milyen kis cuki Robert De Niro :D A legcukibb szerep, amiben eddig láttam. Egy hihetetlenül jó munkatársat és elsösorban barátot alakít. Julesszal nem indult felhötlenül a kapcsolatuk, hiszen Jules igen kemény, akaratos nö, de megmutatta, hogy belül igenis kedves, aranyos és vicces.
Tetszett, hogy feminista elemeket is belevontak, valamint megmutatták, hogy az idösek sem haszontalanok, a tapasztalatukkal rengeteget tudnak nyújtani. Egy dolog nem tetszett annyira, hogy a szerintem fontos problémát kissé a háttérbe helyezték és nem igazán zárták le.

Imma 

Az elején nagyon tetszett, aztán jött egy csomó tök felesleges jelenet, a fontos dolgokat pedig, amiről megérte volna beszélni, nem fejtették ki, illetve szerintem az egész problémakört teljesen rosszul közelítették meg. spoiler

2 hozzászólás
viky0222

Nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom, abszolút pozitív csalódás volt. Tetszik a témája, hogy megmutatja, az idősebbek nem tudnak dolgozni a koruk miatt, sőt, néha kifejezetten jól jöhet a tudásuk. Megmutatja, hogy nem szabadna elítélni valakit csak a kora miatt, és persze azt is, hogy egy nő is lehet sikeres, lehet vezető, meg minden. spoiler
Robert De Niro aranyos volt, a karaktere pedig az a barát, akire mindenkinek szüksége lenne.
Nem volt tökéletes, de kellemes kikapcsolódás, kicsit másabb, mint a mai tucat filmek, akár többször is. :)

justafangirl

Imádtam minden egyes percét! :D
A színészek hihetetlenül jók voltak – főleg Robert De Niro –, vicces volt, de közben néhány jelenet elég erősen siratós volt. :D

nekedcsakRia

Hát én ezt most rohadtul szerettem! Bevallom, mikor még ment a moziban, rohadtul nem voltam rá kíváncsi, aztán mostanában kicsit besokalltam lelkileg, és keresem a könnyed vígjátékokat. Így jutottam el A Kezdőig, és azt kell mondanom, oltárira a szívemhez nőtt a film. Vicces, könnyed, és irtózatosan cuki. Jó, nem olyan drámai, de nekem most pont erre volt szükségem.
A színészi játék tetszett. Az alapötlet tetszett. A zenék tetszettek. Jó volt, hogy nem alpári poénokkal operált. Még több ilyen filmet!

agi89

Na ez egy tipikus pozitív csalódás volt!
Nagyon aranyos és vicces film, egy kis drámai felütéssel.
Pityeregtem is rajta, de nagyon-nagyon sokat nevettem. :D

Szinte biztos hogy újra fogom még nézni valamikor. :)

5 hozzászólás
meseanyu

Rég láttam ilyen hagyományos, de témájában mégis abszolút modern, finoman szellemes, kellemes vígjátékot. Nekem tetszett nagyon a feminista része is, meg az is, hogy az öregek még egyáltalán nem haszontalanok, egy csomó fontos kérdés felmerült, és persze nem mindenre kaptunk választ, de hát ez mégis csak egy vígjáték, nem társadalmi dráma. Volt egy kis befejezetlenség is, de érezni lehetett, hogy mi az üzenet, és nekem ez a végkicsengés tetszett.

Pandalin

Robert de Niro aranyos nagypapa. Anne Hathaway érzékeny lelkű, hű de szigorúnak és rettegettnek beállított,de valójában nagyon elveszett főnök. Saját családi drámájával küzd, amit jórészt magának is köszönhet, a munkájában szétszórt, mások oldják meg a helyzeteket helyette. De Niro a megfelelő időkben bölcselkedik egyet, hiszen tapasztaltabb, tanultabb, kifinomultabb mint bármelyik fiatalabb munkatársa. Rene Russo néha beszambázik némi szexuális utalgatás és mutatvány közepette. Hát és kb. ennyi. Aranyos volt, egyszer nézhető volt, aránylag szórakoztató is volt, de mindenképp kevesebbet nyújtott mint vártuk.


Népszerű idézetek

Pandalin

– Hány éves vagy?
– Én hetven és te?
– Huszonnégy, tudom többnek látszom, de ez a munka öregít, aminek te biztos nem örülsz.

Pandalin

– Fent van a facebookon?
– Igen, úgy 10 perce, úgyhogy még csak ismerkedem vele.

Pandalin

– Várj! Te minden nap megborotválkozol?
– Igen.
– Vasárnap is?
– Minden nap.
– De még akkor is ha tudod, hogy nem találkozol ismerőssel?
– Igen.

Corvus_CoRex 

Davis: Tényleg, áruld már el, mire jó a zsebkendő? Mert nekem ez tök homály.
Ben: Fontos kellék! Hogy a ti generációtok nem használja, az vérlázító. A zsebkendő ugyanis arra való, hogy kölcsön adjuk. Kérdezd csak meg Jason-t! A nők sírnak Davis, nekik adjuk kölcsön. Ez az egyik utolsó fennmaradt lovagias gesztus.

Theana 

Ben Whittaker: Na, és melyikük Maddie?
Paige: Az a rózsaszínruhás.
Ben Whittaker: Értem. A rózsaszínruhás.

Corvus_CoRex 

Jules: Remélem, nem az a baja, mint Matt-nek.
Ben: Biztos nem!
Jules: Biztos?
Ben: Holtbiztos!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján