Szilveszter éjjel (2011) 232

New Year's Eve
113' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 4 jelölés

A szilveszter egyfelől a leltárkészítés ideje, másfelől a szórakozásé. A szerteágazó cselekmény különböző történeteket fűz egybe. Van itt első szerelem, megbocsájtás, kapcsolat helyrehozása és lezárása, gyermekáldás és az elmúlás kérdése, és hosszan lehetne folytatni a sort. A szereplők sokszor… [tovább]

angol
magyar

Képek 9

Szereposztás

Robert De NiroStan Harris
Halle BerryAimee
Sofía VergaraAva
Lea MicheleElise
Josh DuhamelSam
Ashton KutcherRandy
Michelle PfeifferIngrid
Zac EfronPaul
Hilary SwankClaire Morgan
Sarah Jessica ParkerKate

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 29

Várólistára tette 106


Kiemelt értékelések

H_Anita

Nem volt valami nagy szám. Elég látványosan untam magam rajta. Nagyon sokszor megállítottam, mire befejeztem. Egyszer meg lehet nézni.

Lilla99 

Az a baj, hogy nagy bajban vagyok, mert kettős érzéseim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban. Egy részt, nagyon hasonlít az Igazából szerelemre ami ne öljön meg senki nekem nem annyira jött be. Másrészt viszont teljesen más mint az. Először azt hittem, hogy összedobtak 10+ ismert színészt és csináltak valami filmet, mondván úgy is el lehet adni, hiszen nagyon sok ismert ember van benne. De maga a történet is tetszett. Mondjuk a vígjáték címkét nem értem, mert bevallom én nem találtam benne poént (csak én vagyok így ezzel?). Szóval talán az az egy kis bökkenő van, de az meg nem a film hibája. A szereplők nagyon szerethetőek voltak, nem tudnék senkit kiemelni. Nagyon sok szálon futott a történet, mégis követhető és szerethető volt. És azt vallja be mindenki, hogy elég nagy meglepetés volt amikor spoiler

brena 

Annyi jó szereplő:)Nem rossz film,csajos, egy uncsi estére tök jó.

agi89

3 éve otthon szilveszterezek és ez az egyik állandó program. :)

Tudom hogy nem jó-jó film, de én nagyon szeretem. Szeretem a benne szereplő színészeket.
És hát New York. *-* <3

crissy

Szeretem azokat a filmeket, amelyekben sok sok viszonylag híres színész eljátszik egy-egy kisebb szerepet, és nem lehet eldönteni, hogy most akkor kié a főszerep, mert annyi szál van. Nem egy világmegváltó, egeket rengető film, de szerintem nem is annak szánták. Aranyos volt.

Dexter79 

Nagyon szeretem az olyan filmeket, amikben sok ismert színész játszik. Na, ebben a filmben igazi dömping volt. New York, szilveszter, boldog és magányos emberek, csakis egy aranyos és romantikus film kerekedhet belőle.
Nekem Michelle Pfeiffer és Zac Efron párosa volt a kedvencem, hogy a srác mindent megtett, hogy a nő jó sok mindent kipipálhasson a listájáról. Viszont azt vártam a legjobban, hogy Josh Duhamel a végén találkozzon azzal a bizonyos nővel. :) Hilary Swank itt se nyerte el a tetszésem, de Katherine Heigl most is nagyon cuki volt (jól állnak neki ezek a szerepek).
Könnyed, laza, esti mozi, amit simán lehet többször nézős.

Kontra_Judit 

Irtó jól szórakoztam, sok igazság van benne a szilveszterre vonatkozóan, viszont remek alkalom egy új kapcsolat teremtésére vagy a régi ápolására egyaránt. Ilyenkor mindenki jobban figyel a másikra, jobban szereti egymást…kérdés meddig.
Ismert szereplőgárda, bár a szülő nős jeleneteket kihagytam volna, azok nekem annyira morbidnak hatottak :(

Hiranneth

Kicsit az Igazából szerelemre emlékeztetett a film. Aranyos, szórakoztató, de azért világmegváltást ne várjunk tőle. Ennek ellenére nekem tetszett.

krlany 

Nem emlékeztem rá, hogy már láttam. Sebaj, újra el fogom felejteni, de most már legalább ez az oldal megjegyzi helyettem… Szóval igen. Limonádé. De amúgy kedves film.

happybeboop 

Hiába volt anno annyira nagy szám, tűnt kiváló ötletnek az Igazából szerelem által olyan sikerre vitt műfaj, ahol rengeteg jó színész, rengeteg szálon, egy ünnep köré gyűjtve, mindenki mást, de valahogy ugyanazt csinálja. Azt kell mondanom, azóta senkinek se sikerült még csak megközelítenie se a szintet, bár valóban nagyon magasra került, de nem gondoltam, hogy ilyen nagy ördöngösség ez. Ez is egy ilyen elrontott kísérlet. Bár nem rossz, de nem is jó.


Népszerű idézetek

K_Maria

Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna, ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben.

K_Maria

A világon sok olyan dolog van, ami felett nincsen hatalmunk: földrengések, árvizek, valóságshow-k. De a döntés sokszor a mi kezünkben van, legyen szó megbocsátásról, önzetlenségről vagy újrakezdésről. Mert csak egyvalami tudja kiűzni a magányt az életünkből, a szeretet, a szeretet minden formája. Reményt ad, hogy bízzunk az újévben.

crissy

And as you all can see, the ball has stopped half way to its perch. it's suspended there to remind us before we pop the champagne and celebrate the new year, to stop, and reflect on the year that has gone by, to remember both our triumphs and our missteps, our promises made and broken, the times we opened ourselves up to great adventures… or closed ourselves down for fear of getting hurt, because that's what new year's all about , getting another chance, a chance to forgive. to do better, to do more, to give more, to love more, and to stop worrying about what if… and start embracing what will be. so when that ball drops at midnight, and it will drop, let's remember to be nice to each other, kind to each other, and not just tonight but all year long.

Kontra_Judit 

Elise: Hogy-hogy nem mész ma sehova?
Randy: Ez miért furcsa? Utálom a szilveszteri bulikat. Ez a lúzerek estéje! Egész évben nem isznak, nem buliznak, de ilyenkor lemennek állatba! Életveszélyes most az utca.
Elise: De csak azért ilyenek, mert nagyon várják az újévet. Ha tudnád, hogy én mennyire várom!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján