Valentin nap (2010) 326

Valentine's Day
125' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

2 díj · 2 jelölés

Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, ám ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, és régiek érnek véget, egy már véget ért kapcsolat elejtett fonalát épp ma veszik fel. Szerelmek, szakítások, újrakezdések. Morley, Liz, Reed, Holden, Kara, Kate és a… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 18

Szereposztás

Bradley CooperHolden
Eric DaneSean Jackson
Patrick DempseyDr. Harrison Copeland
Hector ElizondoEdgar
Jamie FoxxKelvin Moore
Jennifer GarnerJulia Fitzpatrick
Topher GraceJason
Anne HathawayLiz
Ashton KutcherReed Bennett
Taylor LautnerWilly

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 112


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Aranyos kis semmiség. Voltak szerethető történetek, unalmas történetek, kedvelhető szereplők és kevésbé kedvelhetőek; de végig azon elmélkedtem, minek ekkora feneket kerekíteni ennek a napnak és olyan szélsőségesen reagálni rá, mint némelyik karakter. De azért voltak bűbájos és megmosolyogtató pillanatai. Igazi színészparádé volt.

Szeszj 

Annyira nem nyűgözött le, oké vannak benne aranyos részek, meg egyes emberek történetei tényleg szépek. De valahogy olyan kis semmilyen, kicsit sok szereplői is volt benne és kevés időt szerepeltek. Gyorsan ellett mesélve egy történet aztán már is ugrottunk a másikhoz.
2 kedvenc részem volt: Kelvin és Karen, meg a kisfiú. Nagyon édes volt, a vége meg egyszerűen szép! ^-^
Szóval igazból nem nagy szám, de persze egynek tökéletes! :))

Little_Monster

Kevés film nézése közben éltem át ilyen kínokat.

moonchristal

Nem mondanám jó szívvel, hogy ez egy hű, de remek film, de megkapja a 70%-ot tőlem, mert Valentin napon este, egyedül, megfelelő kikapcsolódás. Túl sok mondanivalója nincsen, de azért elég jó jelenetek vannak benne, a színészek jók, a zene is, a történet(ek) is nagyjából rendben van(nak). Ha teljes figyelemmel kéne nézni, lehet, nem értékelném ilyen „jóra”, de úgy a háttérben pont jó és szórakoztató. Ha csak ennyit várunk tőle, akkor teljesen megfelel.

nekedcsakRia

Aranyos, bájos történetek sokasága ez a film. Jó, messze áll a tökéletestől, és néhol elég butácska, de attól még meg lehet nézni.

mandu 

Nem csípem a Valentin-napot, totál felesleges nyáltenger, de ettől a filmtől nem ráz valamiért a hideg. Brokkoli krémlevessel, pizsiben, arcmaszkkal a pofin egész jó volt. Már sokszor láttam, nem mindig február 14-én nézem meg, de évente egyszer biztos a lejátszóban találja magát a lemez.
Azon művek táborát erősíti, amelybe próbáltak minél több híres embert beletuszkolni, még akkor is, ha nem odavalóak (lásd: Taylor Swift – akinek még a szinkronja is olyan gusztustalan, hogy epét hányok tőle xD).
A történetszálak közül egyértelműen a szextelefonos csaj és az „idősebb csajokra bukó” kis srác a kedvencem, de a meztelenül gitározó srác sem piskóta. :D

MrsCumberbatch 

Nos, a leírás egy nagyon kis pörgős filmet ír le. De a valóságban egy nulla ez a film. Igazából el sem tudnám mondani miről sok. Sok emberke párkapcsolatàról. Ide-oda ugrálva, váltogatva a szálakat… Gáz az egész. Túl sok mindent akartak elmondani egyszerre. Nem jött össze.

piciszusz 

Ez olyan meh. Egyedül Julia Roberts karaktere volt rám bármilyen hatással, amúgy gyenguszka.

Ancsúr 

Azon gondolkodom, hogy filmeseknek mennyibe kerülhetett a színészek fizetése, és hogy vajon így mennyit bukott ez a film…
Borzasztóan mézes-mázas film volt.

dorcy01

Egyszer nézhető, túl amerikai, túl nyálas. Rengeteg kiváló színészt sorakoztatott fel, de egynek sem volt kiemelkedő szerepe a történetben.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Jason: Ma Valentin-nap van? Várj nem, ma hétfő van. A Valentin-nap mindig csütörtökre esik.
Ted: Az a hálaadás, baromarcú.

Bogesxd 

Greg: Éljen az első szerelem. Csupa derű, csupa szenvedély és semmi köze a valósághoz.

Bogesxd 

Morley: Tudod a szüleim csúnya válása is nagyon megviselt..
Reed: Hogy jönnek ide a szüleid? Álljunk meg egy szóra. Az, hogy anyádék szétmentek nem jelenti azt, hogy mi is szétmegyünk. Nem örökletes és nem fertőző, nyugi, nem kapjuk el.

Bogesxd 

Nem szerelemre lépsz, hanem szerelembe esel.

katy_swartz 

-Edison ! Miért nem futsz a labda után?
-Mert szerelmes vagyok.
-Én is, de attól még tudsz futni

Bogesxd 

Liz: Jézusom, már ennyi az idő?
Jason: Nem, három percet siet, nem szeretek késni.
Liz: Mennem kell, ne haragudj, de.. Hol a szoknyám?
Jason: (fütyül és mutogat)
Liz: Ja tényleg, most már dereng. Valami. Három percet siet? Miért nem ötöt?
Jason: Annyira nem vagyok stréber.

katy_swartz 

-A szerelmet nem jó tervezni.
-Nem szerelemről van szó apukám , hanem szexről.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján