Nem kellesz eléggé (2009) 318

He's Just Not That Into You
129' · amerikai, német, holland · dráma, romantikus, vígjáték 12

Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban – ez legalább egy biztos pont, ők nyilván vagy buták, vagy hazudnak. De minden más bizonytalan. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem… [tovább]

angol · magyar
angol

Képek 7

Szereposztás

Ginnifer GoodwinGigi
Kevin ConnollyConor
Scarlett JohanssonAnna
Bradley CooperBen
Justin LongAlex
Ben AffleckNeil
Jennifer AnistonBeth
Jennifer ConnellyJanine
Drew BarrymoreMary
Morgan Lily5 éves lány

További szereplők

Kedvencelte 52

Várólistára tette 169


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Nézhető és sokszor szórakoztató, de közben elképesztően idegesítő film volt. Néha komolyan kiabálni lett volna kedvem egy-két szereplővel. Különösen senkit nem kedveltem meg, talán Beth került legközelebb a szívemhez. Jennifer Connelly viszont nagyon szép volt. Számomra ez eléggé felejthető film, de egynek elment.

Pikachu

Egy újabb, híres színészekkel telezsúfolt, több szálon futó, romantikus maszlag. Nem értem mi lett volna az üzenete vagy most ezt már megint miért kellett.. Engem nem akasztott ki annyira, csak teljesen felesleges film. A Somewhere Only We Know -ért kap egy plusz csillagot.

deakcsllla

Nem nagyon szeretem a több szálon futó filmeket, de be kell hogy valljam, ez jó volt. Janine-t nagyon megszerettem, Bradley Cooper jó színész, de a karaktere szerintem szörnyű volt. spoiler Scarlett Johansson-t alapból nem bírom, és most egy szerintem iszonyatosan idegesítő csajt játszott, úgyhogy nem kedveltem meg most se. Ginnifer Goodwin nagyot alakított, őt szeretem, meg baromi aranyos volt Gigi és Alex története. Meg Anistonék sztorija is szuper, talán a Gigi-Alex páros után ők a leghelyesebbek. Drew (Mary) is végül spoiler, ez is tök jó :) Összességében szupi kis film ez, nem tudom, eddig miért nem néztem meg…

Theana 

ÚRISTEN! HÁT EZEK TÉNYLEG KÉPESEK VOLTAK BELERAKNI ENNYI KÖZHELYES DIALÓGOT?
Jennifer és Drew miatt kap két csillagot. Jó, inkább csak Drew (Oroszlány Szonja borzalmas volt hozzá). Lol, és pont ők kapták a legkevesebb szerepet. Gigi halálra idegesített, kapartam tőle a falat.
„De sokszor összetévesztjük a komolyt és a komolytalant.” Pontosan, köszi, de nem kellesz eléggé.

agi89

Nem tudom, de azt hiszem az a helyes szó arra amit ez iránt a film iránt érzek, hogy

IRRITÁLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

Köszönöm, hogy meghallgattak.

Osli75 

Azt hiszem más szemmel kell nézni ezt a filmet. Olyan, mint egy oktatófilm. A mai világban sok az egyedülálló, a megcsalt, megtűrt, kihasznált feleség. Pedig csak úgy kellene válogatni ahogy Alex javasolja. Nem futni a pasik után, aztán hagyni, hogy kihasználjon, majd eldobjon. Mondjuk voltak benne „hibák”. Én pl tuti kijöttem volna a „szekrényből” Anna helyében, bár soha nem kezdenék nős pasival, így nem kerülnék ilyen helyzetbe.
A szingli nőknek javaslom ezt a filmet hogy nyitott elmével nézzék, ha igazi pasit akarnak maguknak. Sok okosság van benne. Főleg az, ha kellesz neki, tesz érte (felhív, eljön… le se tudod vakarni) :) és a másik, ne csinálj cselédet magadból

crissy 

Hát nem tudom. Én élveztem ezt a filmet. Szeretem a több szálon futó filmeket, s nem tudom, ez a film hogy maradt ki eddig. Nem tökéletes, de láttam rosszabbat is.

Kino

Egyszer elmegy kategória, kicsit sok a szál, látszik, hogy mennyiséggel próbáltak minőséget kompenzálni, a humora visszafogott, a dráma visszafogott, a színészi játék semmi extra és valószínűleg a szinkron is elvesz belőle. A mindenféle kavarásokat jól bemutatja, de tényleg elég kiszolgáltatottan ábrázolja a 30-as nőket, plusz a férfiak sem túl mélyek vagy eredetiek.

Márta_Péterffy 

Több év után újra néztem, alig emlékezetem a filmre. Kellemes, szórakoztató film, jó színészekkel. Szellemesen ábrázolja a szerelmi kapcsolatokat, nem olyan felszínes, mint az ismertetők alapján hinnénk.
Ajánlom!

Zahra 

Az egész egy nagy klisé. A nők kétségbeesetten hajtják a nagy szerelmet, rengeteg csalódás éri őket, és észre se veszik hogy az Igazi végig ott volt a szemük előtt. A végén pedig mindenki boldog, még az is aki szingli maradt.


Népszerű idézetek

Marcsi 

Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza? Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar?
A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora.

1 hozzászólás
Panna

Ilyen a világ. Már nem beszélhetünk a személyes találkozás varázsáról. Ha tetszeni akarok valakinek, nem megyek el új göncöt venni, nem csináltatok új frizurát, hanem frissítem a profilomat. Ez a helyzet, és kész.

Bogesxd 

– So, what, now I'm just supposed to run from every guy who doesn't like me?
– Uh, yeah.
– There's not gonna be anybody left.

K_Csilla 

Nem, te nem vagy kivétel, hanem tipikus eset. Úgyhogy jól jegyezd meg a szabályt: egy pasi akkor nem hív fel, ha nem akar felhívni. Ha úgy érzed, hogy a fickót teljesen hidegen hagyod, akkor jól érzed, mert úgy is van. Nincs kivétel.

K_Csilla 

Miért kell folyton trükköznünk? Talán azért, mert gyávák vagyunk? Félünk a másik szemébe mondani a rettegett, de nyilvánvaló igazságot?

Bogesxd 

(csaj fel akarja hívni a pasit, akivel randizott)
– It's ringing!
– That's pretty standard.

Bogesxd 

– Trust me when I say if a guy is treating you like he doesn't give a shit, he genuinely doesn't give a shit.

marta_melyi

Mert mi nem a kivételek vagyunk, hanem a szabály!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján