Nem kellesz eléggé (2009) 211

He's Just Not That Into You
129' · amerikai, német, holland · dráma, romantikus, vígjáték 12

Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban – ez legalább egy biztos pont, ők nyilván vagy buták, vagy hazudnak. De minden más bizonytalan. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem… [tovább]

angol · magyar
angol

Képek 5

Szereposztás

Ginnifer GoodwinGigi
Kevin ConnollyConor
Scarlett JohanssonAnna
Bradley CooperBen
Justin LongAlex
Ben AffleckNeil
Jennifer AnistonBeth
Jennifer ConnellyJanine
Drew BarrymoreMary
Morgan Lily5 éves lány

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 43

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

Pikachu 

Egy újabb, híres színészekkel telezsúfolt, több szálon futó, romantikus maszlag. Nem értem mi lett volna az üzenete vagy most ezt már megint miért kellett.. Engem nem akasztott ki annyira, csak teljesen felesleges film. A Somewhere Only We Know -ért kap egy plusz csillagot.

csicsike002

Nem nagyon szeretem a több szálon futó filmeket, de be kell hogy valljam, ez jó volt. Janine-t nagyon megszerettem, Bradley Cooper jó színész, de a karaktere szerintem szörnyű volt. spoiler Scarlett Johansson-t alapból nem bírom, és most egy szerintem iszonyatosan idegesítő csajt játszott, úgyhogy nem kedveltem meg most se. Ginnifer Goodwin nagyot alakított, őt szeretem, meg baromi aranyos volt Gigi és Alex története. Meg Anistonék sztorija is szuper, talán a Gigi-Alex páros után ők a leghelyesebbek. Drew (Mary) is végül spoiler, ez is tök jó :) Összességében szupi kis film ez, nem tudom, eddig miért nem néztem meg…

Theana

ÚRISTEN! HÁT EZEK TÉNYLEG KÉPESEK VOLTAK BELERAKNI ENNYI KÖZHELYŰ DIALÓGOT?
Jennifer és Drew miatt kap két csillagot. Jó, inkább csak Drew (Oroszlány Szonja borzalmas volt hozzá). Lol, és pont ők kapták a legkevesebb szerepet. Gigi halálra idegesített, kapartam tőle a falat.
„De sokszor összetévesztjük a komolyt és a komolytalant.” Pontosan, köszi, de nem kellesz eléggé.

agi89

Nem tudom, de azt hiszem az a helyes szó arra amit ez iránt a film iránt érzek, hogy

IRRITÁLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

Köszönöm, hogy meghallgattak.

Atomsk

Egyszer elmegy kategória, kicsit sok a szál, látszik, hogy mennyiséggel próbáltak minőséget kompenzálni, a humora visszafogott, a dráma visszafogott, a színészi játék semmi extra és valószínűleg a szinkron is elvesz belőle. A mindenféle kavarásokat jól bemutatja, de tényleg elég kiszolgáltatottan ábrázolja a 30-as nőket, plusz a férfiak sem túl mélyek vagy eredetiek.

krlany 

Nem, nem vártam tőle túl sokat… de ezzel együtt is, csak az első 19 percet bírtam megnézni mielőtt felbosszantott, az pedig arról szólt, hogy az addig összes felvonultatott nő kétségbeesetten fut egy olyan pasi után (vagy éppen megpróbálja rátukmálni magát), aki magasról tesz rá, vagy olyan pasikkal kapcsolatos dolog után epekedik (házasság, szex), amit azok nem akarnak neki megadni.
A nőkre nézve eléggé sztereotíp; harmincas vénlány erőlködik hülyepicsa-üzemmódban, mint valami debil tinilány. És itt a hülyepicsamódot emelném ki leginkább. Persze görbetükör. De ezt ennél jobban is lehet…

Charityy 

Az egész egy nagy klisé. A nők kétségbeesetten hajtják a nagy szerelmet, rengeteg csalódás éri őket, és észre se veszik hogy az Igazi végig ott volt a szemük előtt. A végén pedig mindenki boldog, még az is aki szingli maradt.

Andro 

Borzalmas, pedig imádom Ginnifer Goodwint és Jennifer Connellyt is. De ez a film ROSSZ és NÉZHETETLEN! Soha többé, rémálmaimban se jöjjön elő!

Gothic01 

Röviden fájóan röhejes és hiába próbáltak a nevetséges, testileg felnőtt, de érettség terén első havi baj utáni kislány szintjén galoppozó főszereplő jövendőbeli lovagja által egyféle cinikus felhangot adni a történetnek, kifigurázni borzalmasan szánalmas hősnőnket… végül mégiscsak egy kliséhalom lett a film, amiben a kőszívű, beszólogatós csávó meglágyul a nagy Ő-től és nem tud levegőt se venni, ameddig nincs együtt a hiperaktív, pattogós, irritáló kis libával és, amiben végül mindenkinek megjön a nagy HAPPY END. Na, ne…

Rengeteget nevettem és a filmet átszenvedő segítőtársaim, de ez inkább annak volt betudható, hogy kiparodizáltam minden egyes ócska mozzanatot, ha már a film nem nyújtott szórakozást.

Egyedül Jennifer Aniston szálában volt valamiféle értékelhető felhang, miután Jen karaktere leállt ezzel a hülye, házasságéhes sárkány szerepkörrel, apuka vallomása egész aranyos volt, de ez a vonal is el lett cseszve azzal, hogy mégis be lett tolva a nagy „szent házasság” tukmálva a képbe, noha az ő felesleges drámájuk pont abból adódott, hogy Ben Afflecknek herótja volt a témától. Maradhattak volna a jól bevált, papír nélküli felállásukban.

Nagyot akartak alkotni, be akarták mutatni, hogy mi többet tudunk, mint a tucat romantika a szokásos, agyzsibbasztó tucat gesztusaival, szokásos, agyzsibbasztó monológjaival, amiket ép eszű ember be nem vesz és a szokásos, agyzsibbasztó jellemeivel.

#Off: Drew szinkronhangja tűrhetetlenül borzasztó :P#


Népszerű idézetek

Marcsi 

Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza? Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar?
A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora.

1 hozzászólás
Panna

Ilyen a világ. Már nem beszélhetünk a személyes találkozás varázsáról. Ha tetszeni akarok valakinek, nem megyek el új göncöt venni, nem csináltatok új frizurát, hanem frissítem a profilomat. Ez a helyzet, és kész.

marta_melyi

Mert mi nem a kivételek vagyunk, hanem a szabály!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján