Kedvencelte 21

Várólistára tette 116


Kiemelt értékelések

Nihilchan

Nagyon szerettem ezt a filmet! Együtt nevettem és sírtam a szereplőkkel, miközben élveztem a csodálatos látványt, elbódított a pénz szaga és összefutott a nyál a számban a gusztusos ételek láttán. Egy egy külön világ; olyan, amit mi fel sem foghatunk, de kívülállóként is remekül szórakoztam. Rachel nagyon szerethető volt; okos, bátor és talpraesett. Ugyanakkor ne felejtsük el, mennyire csodálatos volt Michelle Yeoh; imádom az őt jellemző tartást és eleganciát, szóval még ebben a szerepben is kedveltem őt. Astrid volt a harmadik karakter, akit nagyon szerettem, bárcsak sokkal többet szerepelt volna a filmben. Sőt, bárcsak róla szólt volna a történet. Egyébként ezt a sztorit a nők vitték el a hátukon. Érdekes volt a történet, a kultúra, minden. Simán újranézős.

Imma 

Ez egy olyan aranyos film volt! És volt benne Kina Grannis (az énekes az esküvőn): https://www.youtube.com/user/kinagrannis Egyébként mindenki más is szuper volt. Egyedül talán pont a főszereplő csajjal nem tudtam teljesen kibékülni.

2 hozzászólás
Arwen

Nem volt rossz, főleg látványvilágra, de a könyvben lévő humort nem tudta visszaadni. Nem volt élettel teli, kicsit soványka lett szegény.

2 hozzászólás
mandu

Tipikus romantikus film, de van benne egy olyan ázsiai csavar, amit imádtam!
A színészek, a sztori, a zenék és a helyszínek nagyon klappoltak, a humorért teljesen odáig vagyok és az egészet istenien eltalálták. Csak abban reménykedek, hogy a barátomat is rá tudom venni, hogy nézzük meg… :D

silentscream 

Már vártam rá egy ideje, örültem, hogy végre felkerült. :) Kifejezetten szórakoztató film volt, tetszett a humora. :D Hihetetlenül szép helyen forgatták. Peik Lin karakterét nagyon bírtam. :D Nick egyik unokatestvérét arcon tudtam volna csapni péklapáttal, de ettől függetlenül nagyon tetszett. :)
ui: Jót nevettem, amikor a végén megjelent a Shadowhuntersben Magnust alakító színész. :D

2 hozzászólás
piciszusz 

Általában nem szeretem az ennyire tucat filmeket, de ez valamiért nagyon tetszett.

오르쉬

Nagyon vártam már ezt a filmet, hogy megnézhessem, de csalódtam. Többet vártam, és nagyon keveset kaptam. Oké, hogy gazdagok, rendben van, hogy kirúgják a világ négy sarkát, de semmi mást nem látunk a külsőségeken kívül. Van benne egy icipici konfliktus, de még azt se mondanám, hogy romantikus film. EZ ROMANTIKA??? Az emberi érzelmeket hiányolom benne, amire nagyon szőrmentén utalnak is a filmben, de nem bontják ki. Sajnos mást se. Sablonos, érzelemmentes, látványos, egyszerű. Nem ajánlom.

1 hozzászólás
pormacska

Látvány 10/10. Tartalom nem sok, de néha ilyen is kell.


Népszerű idézetek

gabicu 

You’re a coward you gave up on us, but I just realized it’s not my job to make you feel like a man. I can’t make you something you are not.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján