Kőgazdag ázsiaiak (2018) 35

Crazy Rich Asians
120' · amerikai · romantikus, vígjáték 16

Három mesésen gazdag kínai család az évtized esküvőjére készül.

angol

Képek 2

Szereposztás

Constance WuRachel Chu
Henry GoldingNick Young
Michelle YeohEleanor Young
Gemma ChanAstrid Leong
AwkwafinaGoh Peik Lin
Nico SantosOliver T'sien
Harry Shum Jr.Charlie Wu
Remy HiiAlistair Cheng
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 89


Kiemelt értékelések

Aikome 

Tipikus romantikus film, de van benne egy olyan ázsiai csavar, amit imádtam!
A színészek, a sztori, a zenék és a helyszínek nagyon klappoltak, a humorért teljesen odáig vagyok és az egészet istenien eltalálták. Csak abban reménykedek, hogy a barátomat is rá tudom venni, hogy nézzük meg… :D

silentscream 

Már vártam rá egy ideje, örültem, hogy végre felkerült. :) Kifejezetten szórakoztató film volt, tetszett a humora. :D Hihetetlenül szép helyen forgatták. Peik Lin karakterét nagyon bírtam. :D Nick egyik unokatestvérét arcon tudtam volna csapni péklapáttal, de ettől függetlenül nagyon tetszett. :)
ui: Jót nevettem, amikor a végén megjelent a Shadowhuntersben Magnust alakító színész. :D

2 hozzászólás
Mesemondo

A romantikus film nem az én műfajom, de ezt szépen összehozták. Csillivilli, nagyon extra, de a sztori mellette nem szappanoperás, vannak szerethető figurák, a színészek pedig mind nagyon jók voltak. Kezdek rájönni, mért túrja ki Hollywood a nem-fehér színészeket mindenhonnan. Azért, mert jók :D

happybeboop

Hát nagyon kíváncsi voltam,hogy miért van ez a nagy felhajtás körülötte. Azt kell,hogy mondjam továbbra sem igazán értem. Bevallom,hogy a látványt nagyon odatették, nem hiszem,hogy ennél érzékletesebben lehetett volna a gazdagság ezen fokát ábrázolni. De ezen kívül nem tudok más pozitívumot mondani. Hiába válogattak össze rengeteg ismert színészt, pl. Michelle Yeoh az Egy gésa emlékirataiból, itt nem sikerült nagyot játszani egyik szereplőnek sem. Nem mondanám többnek annál ami, egy könnyed esti romkom.

Sjudit84

Óh édes Jézus! Én tényleg imádom a nyálas romantikus filmeket, főleg ha ázsiaiak is vannak be, de ennél a filmnél végig ÉN égtem a szereplők helyett, annyira szégyelltem magam ezért a nyominger alakításért és sztoriért. Biztos vagyok benne, hogy a könyv jobban meg van írva és szórakoztatóbb.

KleineKatze

Ez ŐRÜLET! Megérte rá várni, ez a film valami fantasztikus és óriási és hihetetlen!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján