Egy bébiszitter naplója (2007) 173

The Nanny Diaries
106' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Annie, friss főiskolai diplomájával a kezében nehezen tudja eldönteni, hogy anyja álmait valósítsa meg, vagy saját vágyait követve továbbtanuljon. A sors egy váratlan megoldást kínál a döntés elhalasztására: a lány megismerkedik egy, a New York-i felső tízezerhez tartozó családdal. A következő… [tovább]

angol

Képek 20

Szereposztás

Scarlett JohanssonAnnie Braddock
Laura LinneyMrs. X
Nicholas ArtGrayer
Paul GiamattiMr. X
Chris EvansHarvard Hottie
Donna MurphyJudy Braddock
John Henry CoxDean
Alicia KeysLynette
Patrick HeusingerCarter

Kedvencelte 14

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

Theana 

Ódejóóóó!!!!!!
Hát ez fenomenálisan édes egy film volt. A történet kissé elcsépelt, mégis nagyon igaz, sajnos.
Annie karakterével először nagyon nem tudtam…najó, nem tudtam elviselni. Olyan kis szerencsétlen volt, és őszintén? spoiler
Chris Evans egy új oldalát is megismertem, eddig főleg csak Amerika kapitányként láttam.
Ötletesnek tartom ezt a képszerű nézetet, állképet. Nekem nagyon tetszik. :)

Viktória_Erdei 

Amerikában ezt minden egyes szülőnek meg kellene néznie, aki 3 műszakos dadust fogad fel. Chris tökéletes mint mindig. Annie karakterét nem annyira szerettem meg.

1 hozzászólás
Zohannna

Nekem bejött… És Chris Evanst végre ilyen romantikus szerepben is láttam *-*

H_Anita

Nagyon aranyos és tanulságos történet. Grayer-t annyira megkedveltem. Olyan aranyos kissrác. :D

Chriss 

Ezt a filmet nagyon szeretem. :) Chris Evans és Scarlett Johansson már nagyon összeszokott páros :) Ráhúzhatnánk, hogy vígjáték, de szerintem azért komolyabb dolgokról szól, mint a hagyományos „gagyi” kategória. Van mondanivalója, és egyben vicces is. Unni sem lehet, és a színészek is jók. Egy-két karakter idegesítő, de pont ilyennek is kell lennie. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

viky0222 

A felénél jöttem rá, hogy én ezt már valószínűleg láttam valamikor… :D Hát nem egy maradandó alkotás, az biztos. De az is biztos, hogy elgondolkodtató sok szempontból. Az ilyen Upper East Side-i szülőket már a Gossip Girl-ben sem értettem/szerettem, mert szerintem nem azért kell gyereket vállalni, hogy legyen, mert ezt várják el, mert ez mutat jól, közben pedig lepasszoljuk a dadusnak, és rohadtul nem érdekel, hogy mi van vele. Ilyen szempontból mindenképp kötelező darab, főleg a hasonló szülőknek. :D
Ezen kívül azért néhol eléggé untam, és feleslegesen el votl nyújtva, de egyszeri nézésre egy üres délutánon megfelelő. :)

Panna

Aranyos történet, de számomra semmi extra!!! Kevés a Chris! :DDD

Dreamer21 

Egyik kedvencem, mert egyszerre vicces megható, és elgondolkodtató, hogy a pénz nem minden, és nem boldogít.

Andilány 

Több szempontból elgondolkodtató film, ugyanakkor többedszeri megnézésre borzasztóan irritálnak bizonyos szereplők. Chris Evans-ből el tudtam volna viselni többet is, az apukából és az anyukából pedig kevesebbet.

krlany 

Nem volt valami nagy szám, ennél még a Dajka kalamajka is jobb. Egyébként fontos kérdéseket feszeget, a kritikát is jó oldalról közelíti meg, de a hogyannal vannak gondok. Identitászavara van a filmnek. Vígjátéknak komoly, drámának meg ironikus fricska, így aztán egyik eszközeit sem tudja fel- és kihasználni, kb. mint amikor egy férfi testben egy nő lát napvilágot. Scarlett Johansson nem igazán mutat semmit sem, Chris Evans meg csak kellék.

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

SupSup

Így esett meg, hogy életem legkegyetlenebb veszekedése egy füles mackóval történt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján