A tökéletes pasi (2005) 173

The Perfect Man
100' · amerikai · romantikus, vígjáték, ifjúsági 12

0 díj · 1 jelölés

A vonzó Jean Hamilton egyedülálló anyaként neveli két lányát. A nagyobbik, Holly már tinédzser, az élete legbonyolultabb szakaszában jár. Nem csoda, hogy amikor az anyja életében felbukkan egy pasi, az idilli családi kép hamar a feje tetejére áll. Ráadásul Jeannek az a szokása, hogy amikor egy… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Hilary DuffHolly Hamilton
Heather LocklearJean Hamilton
Chris NothBen
Ben FeldmanAdam
Caroline RheaGloria
Vanessa LengiesAmy Pearl
Aria WallaceZoe Hamilton
Carson KressleyLance
Kym WhitleyDolores
Mike O'MalleyLenny

További szereplők

Kedvencelte 14

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ugyan nem létezik tökéletes pasi, csak talán a regényekben, de a film jó volt azért. Szórakoztató volt, a szereplők is eléggé jók voltak, és a sztori is megállja a helyét, olykor egész vicces volt, és aranyos volt, de főleg inkább a kiscsajszi volt aranyos. :-) Már régebben is láttam ezt a filmet, úgyhogy nem nagyon volt nagy újdonság a film lényege, de nem hinném, hogy létezik a tökéletes pasi, vagy csak jól el van rejtve, hogy senki ne találjon rá. spoiler Adamet és Bent is bírtam nagyon jó fejek voltak, és Holly is jó volt azért. :-)

Theana 

Nyilván, mert az „igazi”, „szőke herceg”, „Nagy Ő”, vagy hívjuk akárhogy, így érkezik. Mellékes.
Kikapcsolt, jó üzenete volt, miszerint nem megoldás, ha fellép egy probléma, és ezért költözzünk el. Ugyan van benne némi amcsi hájszkúl, meg titokban kialakult szerelem, amire mindenki rájön a film első néhány percéből, majd a vége sem meglepetés, de elterelte a gondolataimat. És milyen jól mutatja az apahiányt.

viky0222 

Tökéletes pasi nem létezik, így eléggé megkérdőjelezhető a film alapja. Viszont nagyon jól bemutatja, hogy nem szabad mindig elfutni a problémák elől, az nem old meg semmit, és hosszú távon még akár rosszabb is lehet. Aranyos volt, és igazából nem kaptam se többet, se kevesebbet, mint amit vártam. A színészek rendben voltak, a történet nem egy nagy szám, de nem is unalmas, kikapcsolódásnak tökéletes.

SunflowerSz 

Az egyik kedvenc limonádé filmem, nagyon jól ki tudja kapcsolni az embert. Szerintem az üzenete sem rossz a klisék ellenére, szóval laza estékre bátran merem ajánlani.

Kemiviki 

Egy meseszerű, aranyos, vicces kis történet melytől nem kell sokat várni, de kikapcsolódásra tökéletes. És az üzenete is fontos és megszívlelendő :)

doriilány

Annyira nem életszerű az egész történet, az egész valója, mégis legalább ezerszer láttam már, és annyira aranyos, a szívemhez szól, és utána mindig úgy megölelgetném az anyukámat, hogy egyszerűen csak – indokolatlanul – szeretem.

andy332488

Egyik kedvenc filmem tinikoromból. :) :) Ezúttal a férjemmel néztük meg, aki az elején levonta a következtetést, hogy azért áll annyira közel hozzám ez a film, mert blogol benne a csaj, és ugye én is nagy naplóírós vagyok. :D Igen, ezért is. :) Meg azt is szeretem, hogy sokat üzeneteznek. :D :D Vannak durva dolgok a filmben spoiler, de sok vicces momentum is. Lance személyisége kész kabaré. :DDDD Aranyos, ahogyan Adam és Holly megszeretik egymást, és az is jó, hogy a végén Jean is meg akarja ismerni Bent. Anyának is és lányának is túl kell lendülniük a félelmeiken, ami nem könnyű, de végül csak sikerül nekik! ;) :)

Viháncka

Az eleje annyira jól indult, aztán a végén annyira átment egy álomvilágba, hogy hatalmasat csalódtam.

lepetitlys 

Az anyuka karakterétől az elején felállt a szőr a hátamon. Szerencsére előnyére változott. A szinkron egész jól megbirkózott a kifejezésekkel, de a kiejtés. :O [vájcsita], [fondant]
Aranyos tinifilm.


Népszerű idézetek

Ninácska

A Hold egy darabka csoda, amely minden éjszaka feljön a nehéz időkben is, hogy ne felejtsük, minden napnak megvan a maga szépsége.

2 hozzászólás
Ninácska

Mindannyian félünk, de ez még nem ok arra, hogy elfussunk.

s_l_m

Az a rengeteg szörnyű dolog, amin keresztülmentél, sok rossz kapcsolat, amelyek megkeserítették az életed. De most hirtelen hálás vagy mindenért, mert ezek vezettek téged mostani életedhez.

Kemiviki 

Azt hallottam valahol, hogy a szerelem nem más, mint egy barátság, amely lángra kap.

s_l_m

Hogy lehet, hogy ha egy férfiről van szó, észre sem veszed a hibáit, ha viszont magadról, akkor csak azt látod?

s_l_m

Azt hallottam valahol, hogy a szerelem nem más, mint egy barátság, amely lángra kap. Én is pont így érzek irántad.

lepetitlys 

Lance mutatja az arca két felét: Szívesen segítenék én is, hogy gyönyörködjetek bennem: ez a felem Brad Pitt, a másik felem viszont okos. Kész az összhang.

Kontra_Judit 

Ben: – A sárga rózsa beteg nagymamáknak való.


Hasonló filmek címkék alapján