Micsoda srác ez a lány (2006) 238

She's the Man
105' · amerikai, kanadai · romantikus, vígjáték, sportfilm 12

Viola nem csak szép és okos, focizni is tud, aki kihasználja a kínálkozó lehetőséget és ikertestvére, Sebastian bőrébe bújva beáll a focicsapatba. Persze csak idő kérdése, hogy mikor pattan ki a botrány, Viola ugyanis beleszeret jóképű szobatársába, Duke-ba, aki egy másik lánynak csapja a… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Amanda BynesViola
Channing TatumDuke
Laura RamseyOlivia Lennox
Robert HoffmanJustin
Alexandra BreckenridgeMonique
Jonathan SadowskiPaul
Amanda CrewKia
Jessica LucasYvonne
James SnyderMalcolm
James KirkSebastian

További szereplők

Kedvencelte 59

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Tetszett, szórakoztató, és vicces, aranyos volt, jókat nevettem rajta. Amanda Bynes és Channing Tatum jó páros, de leginkább csak Channing miatt néztem meg ezt a filmet. :-D Régebben már láttam, akkor is tetszett, és ez most sem volt másképp. :-)

Nihilchan 

Elég gagyi és szerencsétlen, ahogy egy cross-dressing filmtől elvárható, de megdöbbentően szórakoztató és élvezetes. Rengeteget nevettem rajta, szinte idézni lehetne az egészet, annyira jó beszólások voltak benne. Volt kellő mennyiségű humor és romantika is, durván kiszámítható befejezéssel, szóval tipikus amerikai tinifilm, de tényleg szerettem, öröm volt nézni. Az egyetlen szépséghibája számomra, hogy a férfi főszereplő Channing Tatum; nekem ő nagyon nem a favoritom, de jól hozta a sportos szépfiú szerepet.

Negative_Singularity

Nem tudom miért szeretem ezt a filmet, de néha rám jön, hogy muszáj megnéznem, pedig a tinis-szerelmes-bugyuta-vígjátékos filmek általában a világból is kikergetnek; ez nem. Ez kivétel :D

Kemiviki 

Imádom:D Amanda Bynes egy hatalmas tehetség volt sajnálom, hogy nem maradt ilyen ártatlan lány.
A film vicces, aranyos, és romantis. Bár abból a szempontból teljesen gáz, hogy nem veszik észre hogy Viola fiút játszik :) De ez egyáltalán nem zavaró:)

3 hozzászólás
Zohanna

Megunhatatlan… ha egy kis tini filmre vágynék újra, ez tuti befutó.

Biann

Amerikai tinifilmek között nagyon jó, Amanda Bynes bájos karaktere feldobja a filmet. Kellemes, üres szórakozás egy unalmas délelőttre.

Lilla99 

Én személy szerint imádom ezt a filmet. Már nagyon rég óta, nagyon sokszor láttam és nem tudom megunni. Persze, teljesen kiszámítható meg minden, de szerintem baromi jó a története és a mondanivalója is.

NaNa_88 

Tipikus tini film. Nem a legjobbak közül, de többször meg tudtam nézni anélkül, hogy meguntam volna. Amanda Bynes féle tipikus. Channinggel fűszerezve. :D
Nem egy nagy kaland. Leginkább egyszer nézősnek mondanám, de A Tatum láz miatt muszáj volt többször sort kerítenem rá. :D

brena

Ez olyan kis vicces film volt ano. Siman újra nézném!

balika88

Nagyon jó kis film. Igaz tele van logikai bukfencekkel, viszont ennek ellenére nagyon szórakoztató. A realitással szembemenő dolgait pedig figyelmen kívül kell hagyni.. :-)
Régen is szerettem megnézni, a mostani újrázás után is tartom a véleményem :-)


Hasonló filmek címkék alapján