Lelkes testcsere (2006) 114

It's a Boy Girl Thing
95' · angol, kanadai · romantikus, vígjáték, fantasy

Hogyan tolhat ki az élet annál jobban két szomszéddal, akik a lehető legjobban utálják egymást, mint hogy egy napfényes reggelen egymás testében ébrednek? Ráadásul egyikük csaj, másikuk pasi, és hogy kerek legyen a kép, még ugyanabba a középiskolába is járnak. A kezdeti sokk után Nell (Samaire… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Samaire ArmstrongNell Bedworth
Kevin ZegersWoody Deane
Sherry MillerKatherine Bedworth
Robert JoyTed Bedworth
Sharon OsbourneDella Deane
Maury ChaykinStan Deane
Brooke D'OrsayBreanna

Kedvencelte 23

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Theana 

Ez nagyon tetszett. XDD Tök jó film volt. Persze, volt benne bál, meg az egész az amcsi középsulira emlékeztetett, és megjelentek a gimi fő karakterei, és kiszámítható volt, de ez most valahogy megfogott, és az a spoiler. Nem tudom, ez másként hatott.
Imádtam a zenéit, a színészeket (Kevin Zegersnek nagyon jól áll ez a haj), Samaire-t egyre jobban kezdem megkedvelni. És vannak nagyon vicces jelenetei, amikért külön örülök, hogy megnéztem. Nekem nagyon bejött.

2 hozzászólás
Charityy 

Láttam már egypár testcserés filmet, de ez most valamiért megfogott. Kicsit másnak éreztem meg a többit, de nem igazán tudom megmondani miért. Szimpatikusak voltak a szereplők és volt benne jópár vicces jelenet is.

Nihilchan 

Úgy gondolom, hogy ez a film nem tartozik a legismertebb romantikus, tini vígjátékok közé. Sajnos. Bár a sztorija semmi újdonságot nem mutat, mégis nagyon szerethető az egész. A testcsere után szórakoztató volt látni, ahogy átalakulnak a karakterek, még akkor is, ha az elején kicsit eltúlozták a szemétkedést a másikkal. Mind a két főszereplő aranyos külön-külön és együtt is; nagyon szeretem Nell túlzottan finom, irodalmi és abszolút kamasztalan beszédstílusát. Woody pedig megdöbbentően jó a laza, vagány srác és a karót nyelt jófiú szerepében is; kifejezetten öröm, hogy az utóbbi alakítása sem lett irritáló. Persze már az elején elkönyvelhető, mi lesz a vége, de ez kicsit sem baj, mert az egész film bájos. Talán azt sajnálom, hogy a végén nincs igazán lecsengése a karakterfejlődésnek. Mindenesetre, aki még nem látta, nézze meg. Nekem ez a témában az egyik kedvenc filmem.

Lilla99 

Nagyon régen láttam már ezt a filmet, de semmire nem emlékeztem belőle. Viszont mivel testcserés film, csak is jó lehet. Imádom ezt a témát, és itt is sikerült nagyon jól eltalálni az egésznek a hangulatát és úgy alapjában a történetét. Persze az egyértelmű volt, hogy spoiler, viszont annyira jó volt látni, ahogy maga a barátságuk kialakul. Tipikus tinifilm. Van benne minden ami kell, bál, gonosz és egyben menő barátnő, a menő sportoló, a különc lány. Viszont mindez kell bele és ez teszi nagyon humorossá.A főszereplők is nagyon jók voltak, jól működtek együtt. Tuti,hogy még egy párszor megnézem.

AniTiger 

Újranézős. Ritka idióta szerelmes sztori, de bírom az ilyen testcserés filmeket. :)

Alexandra

Láttam már, de kicsit régebben, és most jó volt újranézni. Pláne, mert akkor Kevin Zegers neve még nem azt jelentette nekem, amit ma.

NinaAva

Ez a film valami eszméletlenül fantasztikus volt. Bár annyi, meg annyi testcserés filmet láttam már, de ez valahogy annyira tetszett még azok után is.
És Kevin Zegers… ahh… ♥
Nem tudom, hogy eddig még miért nem hallottam erről a filmről. De gyorsan bepótoltam! :D

Kemiviki 

Tipikus amerikai tini film, melynek előre borítékolható a vége, de a kellemesebb és jobb fajtából. Nekem mondjuk mindig is tetszettek ezek a testcserés filmek:)
Aranyos, vicces és még párszor biztosan újranézős.

Mentafagyi

Tipikus romantikus vígjáték, ami a középiskolában játszódik. Nem kell tőle túl sokat várni, de aranyos kis film. Elég jó a humora, voltak olyan poénok, amiktől tíz percig a földön fetrengtem. Péntek esti kikapcsolódásnak kellemes, de semmi több.

farkas_niki 

Láttam már hasonló filmet, amikor anya és lánya cserélnek testet. Így maga a sztori valamelyest ismerős volt, de fiú-lány szerepcserével mégiscsak más volt. Végig lekötötte a figyelmem, izgalommal vártam a következő lépéseket :D A szereplők/színészek pedig igazán megszerettették magukat :D


Népszerű idézetek

Nocharity 

Szánakoznom kellene, de nem tudok, mivel utállak.

Nocharity 

– Egész jó, nem? Csak úgy kipattant az agyamból.
– Még elég sok üres hely maradt mellette.

Nocharity 

Jó lenne tudni a legpontosabb és szebb szavakat, hogy elmondhassam, mit érzek, mert megérdemelnéd…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján