Nem férek a bőrödbe (2003) 340

Freaky Friday
97' · amerikai · vígjáték, fantasy 12

0 díj · 1 jelölés

Dr. Tess képtelen megbirkózni tinédzser lánya szeszélyeivel, és egy este a szokásosnál is csúnyábban összekapnak. Anna rockzenészi ambícióival megy anyja idegeire, míg Tess küszöbön álló házasságát a lánya nem nézi jó szemmel. Két elfogyasztott szerencse süti azonban a feje tetejére állítja az… [tovább]

magyar

Képek 21

Szereposztás

Lindsay LohanAnna Coleman
Jamie Lee CurtisTess Coleman
Mark HarmonRyan
Chad Michael MurrayJake
Harold GouldNagypapa
Willie GarsonEvan
Rosalind ChaoPei-Pei
Christina VidalMaddie
Haley HudsonPeg
Ryan MalgariniHarry Coleman

További szereplők

Kedvencelte 58

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem rossz film. Itt még kedveltem Lindsay Lohan-t, de utána már nem annyira. Jamie Lee Curtis annyira jó színésznő mindig is szerettem a filmjeit. Nagy kedvencem volt régen ez a film imádtam. A zene közel áll hozzám imádom a rockzenét és így könnyen kedvelhető volt Anna karaktere. Chad Mihael Murray-t pedig imádom nagyon jó pasi. :)

Charityy 

Tipik tinifilm a 2000-es évek gyerekeinek. Nagyon tetszett a maga bájosságával, Lindsey Lohannel és a különös testcserével. Semmi különös, csak egy jó kis kikapcsolódás.

NaNa_88 

Olyan 14-15 éves lehettem, amikor megnéztük. És azután még vagy ötvenszer. :D
Chad Michael Murray-től oda meg vissza voltunk. Fogalmam sincs miért lett ez akkora kedvenc, de egyszerűen imádtam. És mivel akkor ennyire tetszett, a mai napig megtartottam kedveltnek.
Langyos kis családi, szerelmi történet egy kis csavarral. Ha mai fejjel látnám, nem tudom mennyire tetszene, mert azóta (is) már sok hasonló film akad. Családi délutáni vetítésre tökéletes. Bármely korosztálynak. :)

Alexandra

Mikor először láttam, tetszett. Azóta is ott tudok ragadni a tévé előtt, ha elkapom valamelyik csatornán.

Negative_Singularity

Nekem ez jobban tetszett, mint a Hirtelen 30, noha Anna itt néha irritálóan sok volt. Ennek ellenére jót szórakoztam rajta, mulatságosan mutatja meg az anya és lánya közti szeretet-köteléket. Velem is sok baj volt anno tinikoromban, de anyámmal sosem beszéltem így, mint Anna… szeretném azt hinni, hogy ez hollywoodi túltolás és nem az átlagos valóság.

Lilla99 

Waaa imádtam. Amúgy is nagyon szeretem az ilyen régebbi Lindsey Loghan-es filmeket, ebben pedig még kaptunk mellé 2 nagyon jó színészt. Az alap elmélet nem új, hiszen testcseréről van szó, de szerintem ez az a téma, amit nem lehet elrontani. Ez is egy nagyon jó film volt. Nagyon sokat nevettem rajta. Főleg az elején amikor Anna spoiler folyamatosan piszkálta a tesóját. Azok nagyon viccesek voltak. Meg amikor Jake spoiler az hatalmas. A banda egyetlen zenéje pedig amit játszottak nagyon tetszett. Eléggé fülbemászó, és még napokkal később is azt dúdolgatom. Mindenképpen egy újranézős film lett nálam.

Blissenobiarella 

Azon kevés családi vígjáték közé tartozik, amit nem csak szívesen nézek meg bármikor, de kifejezetten szeretem is.

KyKy

Lindsay miatt néztem meg annak idején ezt is, de ez is olyan film lett, amit megkedveltem, akármennyire is nem tetszik a szerelmi szál benne. :D Ettől függetlenül viszont a történet aranyos, kedves, vicces, Lindsay is ügyes, és Jamie Lee C. is királyul alakít benne, többször megnézhető film, aki nyitott a laza, könnyedebb alkotásokra is.

Biann

Egy olyan film volt, ami magában hordozta a 2000-es évek elejének minden apró-cseprő kliséjét és nem akart több lenni, mint ami, egy vagány, vicces tinifilm. Imádtam. Kár, hogy nagyon sok film született ezzel az alappal, nem tudom, hogy melyik lehetett az első, de akkor biztos nagyon formabontóan hatott.
Lindsey Lohan és Jamie Lee Curtis fantasztikusak voltak, nagyon jól alakították egymás szerepeit (és itt még nem darálta be Lindseyt Hollywood, nagyon cuki volt). Érdekesség, hogy voltak olyan színészek, akik egy szerepre születtek: a film szépfiúja és a gonosz pompomlánya egy évvel később a Los Angeles-i tündérmesében játszotta ugyanezt a szerepet.


Népszerű idézetek

Ódor_Endre 

-Maybe we are crazy.
-I, for one, am not crazy. I'm merely a grown woman trapped in my daughter's body…Oh, God, I am crazy.

Ódor_Endre 

– What are you doing?
– I don't know why you never wear these. They're so cute.
– Yeah, if you're selling Bibles.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján