Freaky (2020) 50

A 17 éves Millie Kessler nem szeretne mást, csak valahogy túlélni a Blissfield gimi folyosóin a menő csajok és srácok kegyetlenkedéseit. Ám amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa, a Böllér őt szemeli ki új áldozatának, akkor egyből elfelejti a gimi utolsó évének minden nyűgét. A Böllér… [tovább]

angol
Magyar

Szereposztás

Vince VaughnBlissfield Butcher
Kathryn NewtonMillie Kessler
Celeste O'ConnorNyla
Misha OsherovichJoshua
Uriah SheltonBooker
Katie FinneranCoral Kessler

Kedvencelte 2

Várólistára tette 92


Kiemelt értékelések

Yuuko

Egyáltalán nem volt rossz, bár azért könnyen bele tudnék kötni egy csomó dologba. Voltak benne vicces jelenetek, és csak egy résznél paráztam rajta igazából. Az eleje elég döcögősen indult, mindkét szőke csaj olyan béna volt spoiler, de aztán beindultak az események. Mindkét színész nagyon jól alakított, Vince Vaughn „csajos” mozdulatain besírtam, és Kathryn Newton játéka is tetszett. Mondjuk érdekelne, hogy egy negyven-ötvenes ehanyagolt pali hogyan tud jobban sminkelni nálam… Plusz az a spoiler jelenet, bár értem miért volt benne, és ez elég meglepő ez tőlem, de nem voltam lelkileg felkészülve arra a jelenetre… xD

Raizo 

Az előzetes alapján jobbra számítottam…
Az ötlet nagyon jó, hogy spoiler.
Ám a kivitelezés nem nyerte el a tetszésemet, és jó pár helyen elég trágár is a film, nem tudom, lehet, hogy csak az én fülemet sérti, de ez nagyon lehúzta nálam az élményt. Pozitívumként Vince Vaughn alakítását tudnám kiemelni, spoiler.

dulkap 

Tipikusan az a film, ahol a készítők fogták a horror filmek legrosszabb kliséit, hozzáadták a vígjátékok kliséit és ezt összegyúrták egy ezerszer lerágott történetbe, nem törődve a logikátlanságokkal. Gyenge közepesre is kizárólag Vaughn alakítása hozta fel a filmet.

Criala

Ez a film lehetett volna jó is, de sajnos nem volt az. A Tökös csaj (2002) gyenge utánzata, horror-vígjáték köntösben. Vince Vaughn játéka viszont tetszett, jót mulattam rajta. :D

Martha_May 

Az ilyen vígjáték horrorokat szeretem a legjobban! Humoros, nem túl félelmetes, pont nekem való, aki amúgy utálja a horror filmeket :D Vince Vaughn-t imádom, most is hatalmasat alakított. Kathryn Newton is szimpatikus színésznő, remélem sok filmben láthatjuk még viszont :)

iamwiki 

Sajnos nem az volt amit vártam. Csalódás volt számomra ez a film és sajnos végig sem tudtam nézni, mivel áttekergettem a felét. Sajnálom, hogy nem olyan lett amit vártam az előzetes után.

Gabi 

Szórakoztató film ez. Engem magával ragadott, annak ellenére, hogy hemzseg a kliséktől. Talán azzal tűnik ki a többi testcserés film közül, hogy nem csak vígjáték, hanem horror is.
A kezdő jelenettől egészen a végéig fenntartja a feszültséget, de nálam azt azért nem érte el, hogy izguljak is a szereplőkért.

Sinope

A Boldog halálnapot nagyon tetszett, és bíztam benne, hogy ez a film is hozza szintet, de csalódnom kellett.


Népszerű idézetek

Gabi 

Millie mint Blissfield Butcher: Először vagyok egyszerre ennyire izgatott és megrémült. #Stressz-idézet. #Acélidegek. #Mi a francot művel?

1 hozzászólás
Gabi 

Joshua: Te fekete vagy, én meg meleg! Tuti, hogy meg fogunk halni!


Hasonló filmek címkék alapján