Kedvencelte 4

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

UViki 

Nekem kifejezetten tetszett. A humor néhol túlzó volt, de nem lett ízléstelen, jól szórakoztam rajta.

LoneWolf 

Ezzel nem árult zsákbamacskát a Netflix. Igazából azt hozta, amit az előzetesek után várni lehetett tőle, és egy teljesen átlagos, lazára vett vámpíros film lett belőle, ami egy kis délutáni kikapcsolódáshoz tökéletesen megfelel, de semmi izgalmasat, újat, vagy érdekeset nem ad a témához. A humora sem igazán működik, (néhány kivételes pillanatot leszámítva) miközben Dave Franco figurája egyenesen idegesítő, Jamie Foxx, illetve Snoop Dogg pedig szimplán önmagát hozza.
Összegezve: Egyszer nézős, feledhető darab, de még így is egy élvezhetőbb darab a Netflix filmes felhozatalában.
ui.: Meglepett amúgy, hogy Foxx feleségét az a Meagan Good alakította, aki a Shazam!-ben Carla felnőtt (szuperhős) verzióját játszotta.

Törpillaa 

Nem volt rossz film, de nem az a nagy durranás. A szereplők elmentek, a sztori is érdekes. Látványra sem rossz, de nem igazán vicces, bár van pár jelenete, amin felnevettem. A poénok se olyan átütőek, egyszer nézős, jó kis unaloműző, de igazából ennyi. Bírom Jamie Foxxt, és Dave Francot, jól működtek együtt, a civakodásuk tetszett. :-D A kislány cuki volt. :-D

Kritizátor 

A Nappali műszak szerencsére nem veszi magát túl komolyan, még az eseményeket elindító alapsztorit sem nagyon. Amire fel szeretné hívni a figyelmet, az az, hogy világunkban a rohamosan dráguló élet egyre nehezebben követhető. Megélni egyre bonyolultabb. Ezt az üzenetet kívánja továbbítani a néző felé. Többet nem is vállal, de nincs is nagyon rá szükség. Értjük, köszönjük és elfogadjuk. A látvány és a hangulat az, amire ez a vígjáték kiéleződött és ezt nem is titkolja. Egy kicsit még túl is tolja.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/vampirvadaszat-kaliforniaban-…

Roboraptor

. Ha az általános színvonal tudta volna hozni a harcokét, igazi A-kategóriás szórakozást nyújtó B-filmet kaptunk volna, azonban a Netflix ezúttal sem kívánt különösebben eredetit alkotni, és beérte a szokványos formulákkal. Így hiába kerültek helyükre a különböző alkatrészek, azok továbbra is a régi, kiszámíthatóan zakatoló gépezetet hajtják. Kérdés, hogy vajon meddig lesz még elég az előfizetői bázisnak az egynek jó filmek sorozata.

Bővebben: https://www.roboraptor.hu/2022/08/20/nappali-muszak-kritika/

Marianna_von_Birken 

Ó, hát ez egy nagyon pozitív csalódás volt :D ’90-es évekbeli vámpírwestern a 21. században. Annyira bírtam az egészet, ahogy van. Olyan feelingem volt, mintha a Carpenter-féle Vámpírokat néztem volna – azt is nagyon szertem. Nagyon tetszett, ahogy a 20. századi stílusú tökös „tesó” gatyába rázza az ízig-vérig 21. századi bohócot. Így kellene gatyába rázni az egész 21. századi takonyvilágot. A Nazarian-tesók meg Snoop „Befüvezett N…gger” Dogg ilyen magas ez a csávó? nem is tudrtam :D miatt plusz egy csillag a héthez :D És de, k…va vicces volt szerintem. Még sok ilyet! Nem, nem okos film a legkevésbé sem, lövöldözős, vámpírhentelős, suttyóhumorú akcióparádé.

lakatoszoltan01 

Ez a film csakis szórakoztatni szeretne, semmilyen mély mondanivalóval, tartalmas vámpír mitológiával, értelmes sztorival nem fenyeget.
A történet űbergagyi. A főgonosz még gonoszkofni sem tud, a film 40 %-át a hentelés teszi ki, ami amúgy látványos és próbál humoros lenni. A többi rész meg a főhősök bemutatása és egymáshoz csiszolódása. Itt van amúgy egy kis hiba, mert úgy tűnik, mintha durván kivágtak volna egy csomó mélyítő jelenetet, amiben megtudjuk, milyen kapocs van a szereplők között.

Én jót szórakoztam a filmen, de nem is volt semmilyen elvárásom. Ezt csakis azt nézze meg, aki nem akar gondolkodni meg hibákat keresni, csak bambán bámulni a képernyőt. És a lezárást nem érdemes firtatni, mert annak semmi értelme.

iamwiki 

Imádom. Olyan jókat nevettem rajta. Megéri megnézni. Nem is figyeltem, hogy Snoop benne van, de olyan alakítást hozott amit nem vártam.

Szimirza1

Nem világmegváltó, sőt, de jól szórakoztam, így úgy gondolom, hogy elérte a célját.

Molina

Nem igazán vagyok Netflix párti, nem azért merthogy a streaming szolgáltatók kinyírták a televíziót, főleg hogy általában ahogy kikerül egy film az adott platformon, már le is tölthető nem legális módon… de persze ilyet senki sem csinál… az a sok ember sem, aki olykor meggyőz, hogy mivel egy adott filmet sokan szedtek le, akkor biztosan jó… Nem hallottam erről a filmről, a létezéséről se tudtam, így nem is vártam sokat. Persze a szereplő gárda eléggé arra utalt, hogy nem lehet rossz film, de vámpírok?! Most komolyan?! Még van igény erre?! Bár a kérdés főleg az, van e igény egy Penge szerű filmre?!
Határozottan IGEN!
Rég szórakoztam már ilyen jót egy filmen. Ütős volt, akció dús, vicces, és pont az, ami egy popcorn mozit sikeressé tesz. Az ilyen tartalomra szükség van. Kellenek az ilyen filmek.


Népszerű idézetek

ttiillyy

– And what's your gripe with Breaking Dawn Part 2? It's the exciting conclusion of the whole Twilight saga. Wha… have you seen Part 2? Bella has her baby now. It's insane.
– She had the baby?
– Oh I wish I was you! Just to experience that for the first time. You are in for a treat.


Hasonló filmek címkék alapján