Evolúció (Underworld 2.) (2006) 138

Underworld: Evolution
106' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, fantasy, thriller 18

Selene (Kate Beckinsale), az üldözött vámpír fel akarja kutatni Marcust (Tony Curran), a vámpírok királyát, hogy alkut kössön vele az életéért cserébe. Michael (Scott Speedman), a hibrid csatlakozni akar Selene-hez a keresésben, de képtelen az énje egyik felében dühöngő farkasemberben bízni és… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

Kate BeckinsaleSelene
Tony CurranMarcus
Scott SpeedmanMichael Corvin
Görög ZitaAmelia
Bill NighyViktor
Michael SheenLucian
Derek JacobiCorvinus
Shane BrollyKraven
Steven MackintoshAndreas Tanis
Sophia MylesErika

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 23

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

A vége miatt kap csak 2 csillag levonás, azt úgy elcseszték ahogy elő van írva. Értem én hogy mutálódás meg a vér, de na… Nem jött be azt meg lehetett volna oldani sokkalta szebben is.
Marcus vámpírként nagyon jól nézett ki, hihetetlenül jól el lett maszkírozva az arca!

Negative_Singularity 

Leszámítva az utolsó öt percet spoiler, ez talán még egy kicsivel jobban is tetszett, mint az első rész, bár hiányoltam a városképet; valahogy idegen volt ez a sok természet meg várrom az előző filmhez képest. Igazából sok véleményt nem tudok erről mondani, újra biztos nem fogom nézni, a karakterek most nagyon gyengére sikeredtek, a cselekmény is szakad, de hát meglátjuk, mit hoz a következő rész.

Heni_D

Szerintem ez egy kicsit gyengébb volt, mint az első rész, de így is tetszett (leginkább az eleje, amely régebbi korban játszódott). Marcus érdekes figura volt a filmben. Átváltozva hasonlított az Aki bújt aki nem c.film szörnyére. :D

rocketdog 

Emlékszem, az első rész mennyire letaglózott a vizuális stílusával és a zenei repertoárjával, mintha teljesen rám szabták volna. Másodjára már visszább vettek ezekből, meg nem is szólt akkorát. Így már csak arra tudtam figyelni, hogy a legkiszámíthatóbb forgatókönyvet és a legklisésebb karaktereket nézem, untam.


Népszerű idézetek

Sunshine 

– Nem ijedek meg tőled.
Selene: Akkor erre gyúrunk még egy kicsit.

Sunshine 

Selene: És mi lesz belőlem?
Corvinus: A jövő.


Folytatása

Összehasonlítás

Underworld


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján