Kedvencelte 7

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

_Norbi 

Az egyik legkellemesebb meglepetés, amivel az évben találkoztam. Kicsit béna volt a kezdés, de aztán nagyon összeszedte magát. Nem akar kiváló lenni, sem magasra törni. Pont ettől annyira szerethető. Még a színészi játék is néhol botrányos (a speciális effektekről meg ne is beszéljünk…), de annyira jól megformáltak, emberiek, elérhetőek a karakterek, hogy szinte fel sem tűnik. Olyan, mintha az ember régi ismerősök között lenne, mikor nézi. Utoljára a Buffy tudta nálam ezt elérni. Nem ma volt. Egyszerűen zseniális ez a sorozat.

UPDATE:

A kissé gyenge 2. évados kezdés után ismét hihetetlenül magára talált a sorozat és bőven fokozni tudta az előző évadban produkált szintet. A díszletek néhol még mindig bénák, az effektek botrányosak (hál az égnek nem sok van), viszont az iszonyatosan jó humor, az egyszerű, de nagyon jól megírt párbeszédek, valamint a rendkívül sokat javult színészi játék számomra az egyik legkiválóbb sorozattá emeli a Wynonna Earp-öt. Talán Dolls kivételével szinte mindegy ki van a képernyőn, élvezet nézni mindenkit. Nagyon örülök, hogy még mindig átlagos tud maradni, nem akar továbbra sem sokat markolni. Ez a sorozat ÉL!

3. évad:
Lassan hagyományt csinálnak abból, hogy harmatgyengén kezd a sorozat. Az évad első felét nem tudtam hova tenni. A 2. szériában úgy éreztem végre felnőtt a sorozat, megtalálta a tökéletes egyensúlyt. Na most itt kicsit túl sok volt már a humor. Néha azt éreztem, mintha valami kabarét néznék. A karakterek szinte önmagukat parodizálták. A sztori nagyon lassan indult be, az ökörködésen kívül semmi érdemleges nem történt kb. a feléig. Az új karakterek nagyon nem illettek a világba. A disco-vámpíroknál már majdnem dobtam egy hátast. Egyre nevetségesebb háttérsztorit kaptak a szereplők, a meleg-faktort meg az egekbe tolták, de nem tudom minek. Nekem semmi bajom nincs, ha melegek vannak egy sorozatban, de amikor ezt az ember arcába akarják tolni, hogy látod? NÉZD! ŐK MELEGEK! Ugye látod? Meleg! Meleg! Meleg! MELEG!!!! Na, ez már több mint idegesítő. Nem értem miért nem lehet teljesen normálisan ábrázolni őket, mint minden mást. Vagyis értem, de attól még idegesítő! Ez volt az évad feléig. Aztán…
Aztán végre hagyták az egész újhullámos baromságot és visszatértek a sorozat egyik legerősebb részéhez, a karakterek valódi ábrázolásához. Elkezdtek normálisan játszani a szereplők és innentől ismét sodort magával a sorozat. A történet javult valamit, meg egészen sok popkultúrális utalás is helyt kapott, amit különösen élveztem. A végére természetesen baromira badass lett megint.
Én úgy fogom fel ezt, hogy megpróbálták elcseszni ezt a sorozatot, de nem sikerült, bizonyítván, hogy ebből nem lehet rosszat kihozni. Az Earp-faktor él, virul, működik! Csak így tovább!

desertangelable 

Az első rész után azt mondtam, hogy „Na neeee! Ezt ti sem gondoltátok komolyan!” Aztán némi unszolásra megnéztem a többit is, és be kellett látnom, hogy az első 2-3 rész még nagyon gyerekcipőben jár, de utána szépen lassan elkezd fejlődni a sorozat. Egyre jobbak a történetek, egyre jobban kezd kibontakozni egy kerettörténet és egyre kidolgozottabb az ötlet. És nem utolsó sorban, nagyon jó a sorozat humora.
Érezhető egyfajta Lost Girl-ös beütés, elsősorban az epizódok történetei mögött, de ez nem zavaró. A szereplők egyre eredetibbek és egyre szerethetőbbek. És a tájat is nagyon szeretem. :) Remélem lesz második évad!

1 hozzászólás
Baly 

1. évad: Azt gondoltam, hogy na ez hasonlítani fog a Supernaturalra.. és hasonlít is, de nálam nem ér fel hozzá. Alapjában véve érdekes a története, sokféle karakter van, vannak fordulatok amikre annyira nem számítottam (meg olyanok, amikre igen), de valahogy nem érzem annyira közel magamhoz. Nagyjából erre számítottam, szóval csalódott eddig nem vagyok :)
A végén pedig Waverly-Nicole párost pedig légyszi hadd említsem meg :3 Srsly Wynonna kavar itt mindenkivel, néha csak nézek, hogy mivan…, a Wavecole kémiát megirigyelhetné ♡(︶ω︶)♡

Monday

Ú, ha az első részt túléli valaki és valamennyire bejön neki, akkor haladjon vele tovább mert komolyan jobb lesz, plusz kicsit visszavesznek a rossz CGI-ból, ami segít vagy csak megszoktam. De igazán sok eyecandy szaladgál benne szóval hrr.

Sae

A harmatgyenge pilottal sajnos belefutottak egy hatalmas pofonba… A 4. résztől végre kikerekedik a történet, és onnantól kezdve odatapaszt a tévé elé. Igazán sajnálom, hogy sokan a pilot után droppolták a sorozatot, mert elég jó kis sztori kerekedett ki belőle.
A kicsit „ciki” CGI-re pedig elég jó magyarázat van, az pedig a pénz, vagyis inkább annak a hiánya (a Wynonna Earp valamiért a Syfy mostoha gyereke). Mondjuk engem nem érdekel, ha cserébe a történet és a párbeszédek jól meg vannak írva.

Aki szerette a Lost Girl első évadát, annak mindenképp ajánlott, Emily Andras ebben is remekel.

Kedvcsinálónak még annyi, hogy megszólalnak a sorozatban magyarul is ;)

krlany 

Részemről így 3 rész után befejeztem ezt a csodát…. pedig az ötlet nem lenne rossz, ez a vadnyugati style sem utolsó, és a humorfaktorban is lenne keresnivaló, a zenemuzsikáról nem is beszélve, de a többi, vicc kategória. A pirosszemű, viking styleban nyomuló főzombi, meg a rohangászó kisbarátai, és infantilis megnyilvánulásaik közröhej tárgya. Még rendesen lekaszabolni sem tudnak egy embert, ez az ereklyekutatás meg akkora nagy marhaság… ááá hagyjuk!


Népszerű idézetek

desertangelable 

Real slow. Or I call the cops. Also I am the cops. I mean, kind of. I mean, technically I'm…

Sae

Waverly: Is Deputy Marshal Dolls laughing?
Wynonna: I've never been so scared in my life.

_Norbi 

"…we hunt supernatural shit.
We kill supernatural shit."

Sae

Nicole: Sheriff, come on, you gotta admit this place is weird.
Sheriff Nedley: It's a small town, Nicole. It's quirky. It's called Purgatory, for chrissake.

Sae

Constance Clootie: Védjél engem!
Wynonna: Sorry, no speak evil.

2 hozzászólás
Sae

Wynonna: Why are you guys in Nedley's office?
Nicole: 'Cause when…
Waverly: Yes.

3 hozzászólás
Sae

Dolls: There could be 1000 reasons why Peacemaker worked in her hand, you hear me?
Wynonna: Or there's one.

Sae

Waverly: I'm exhausted.
Nicole: Hey… I know, baby.

lipotdorka 

Wynonna Earp: Here's to single motherhood.
Waverly Earp: You're a superhero.
Wynonna Earp: Same damn thing.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján