Kedvencelte 9

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

_Norbi 

Az egyik legkellemesebb meglepetés, amivel az évben találkoztam. Kicsit béna volt a kezdés, de aztán nagyon összeszedte magát. Nem akar kiváló lenni, sem magasra törni. Pont ettől annyira szerethető. Még a színészi játék is néhol botrányos (a speciális effektekről meg ne is beszéljünk…), de annyira jól megformáltak, emberiek, elérhetőek a karakterek, hogy szinte fel sem tűnik. Olyan, mintha az ember régi ismerősök között lenne, mikor nézi. Utoljára a Buffy tudta nálam ezt elérni. Nem ma volt. Egyszerűen zseniális ez a sorozat.

UPDATE:

A kissé gyenge 2. évados kezdés után ismét hihetetlenül magára talált a sorozat és bőven fokozni tudta az előző évadban produkált szintet. A díszletek néhol még mindig bénák, az effektek botrányosak (hál az égnek nem sok van), viszont az iszonyatosan jó humor, az egyszerű, de nagyon jól megírt párbeszédek, valamint a rendkívül sokat javult színészi játék számomra az egyik legkiválóbb sorozattá emeli a Wynonna Earp-öt. Talán Dolls kivételével szinte mindegy ki van a képernyőn, élvezet nézni mindenkit. Nagyon örülök, hogy még mindig átlagos tud maradni, nem akar továbbra sem sokat markolni. Ez a sorozat ÉL!

3. évad:
Lassan hagyományt csinálnak abból, hogy harmatgyengén kezd a sorozat. Az évad első felét nem tudtam hova tenni. A 2. szériában úgy éreztem végre felnőtt a sorozat, megtalálta a tökéletes egyensúlyt. Na most itt kicsit túl sok volt már a humor. Néha azt éreztem, mintha valami kabarét néznék. A karakterek szinte önmagukat parodizálták. A sztori nagyon lassan indult be, az ökörködésen kívül semmi érdemleges nem történt kb. a feléig. Az új karakterek nagyon nem illettek a világba. A disco-vámpíroknál már majdnem dobtam egy hátast. Egyre nevetségesebb háttérsztorit kaptak a szereplők. A történet javult valamit a vége felé meg egészen sok popkultúrális utalás is helyt kapott, amit különösen élveztem. A végére természetesen baromira badass lett megint.
Én úgy fogom fel ezt, hogy megpróbálták elcseszni ezt a sorozatot, de nem sikerült, bizonyítván, hogy ebből nem lehet rosszat kihozni. Az Earp-faktor él, virul, működik! Csak így tovább!

desertangelable 

Az első rész után azt mondtam, hogy „Na neeee! Ezt ti sem gondoltátok komolyan!” Aztán némi unszolásra megnéztem a többit is, és be kellett látnom, hogy az első 2-3 rész még nagyon gyerekcipőben jár, de utána szépen lassan elkezd fejlődni a sorozat. Egyre jobbak a történetek, egyre jobban kezd kibontakozni egy kerettörténet és egyre kidolgozottabb az ötlet. És nem utolsó sorban, nagyon jó a sorozat humora.
Érezhető egyfajta Lost Girl-ös beütés, elsősorban az epizódok történetei mögött, de ez nem zavaró. A szereplők egyre eredetibbek és egyre szerethetőbbek. És a tájat is nagyon szeretem. :) Remélem lesz második évad!

1 hozzászólás
Baly

1. évad: Azt gondoltam, hogy na ez hasonlítani fog a Supernaturalra.. és hasonlít is, de nálam nem ér fel hozzá. Alapjában véve érdekes a története, sokféle karakter van, vannak fordulatok amikre annyira nem számítottam (meg olyanok, amikre igen), de valahogy nem érzem annyira közel magamhoz. Nagyjából erre számítottam, szóval csalódott eddig nem vagyok :)
A végén pedig Waverly-Nicole párost pedig légyszi hadd említsem meg :3 Srsly Wynonna kavar itt mindenkivel, néha csak nézek, hogy mivan…, a Wavecole kémiát megirigyelhetné ♡(︶ω︶)♡

Monday

Ú, ha az első részt túléli valaki és valamennyire bejön neki, akkor haladjon vele tovább mert komolyan jobb lesz, plusz kicsit visszavesznek a rossz CGI-ból, ami segít vagy csak megszoktam. De igazán sok eyecandy szaladgál benne szóval hrr.

Sae 

A harmatgyenge pilottal sajnos belefutottak egy hatalmas pofonba… A 4. résztől végre kikerekedik a történet, és onnantól kezdve odatapaszt a tévé elé. Igazán sajnálom, hogy sokan a pilot után droppolták a sorozatot, mert elég jó kis sztori kerekedett ki belőle.
A kicsit „ciki” CGI-re pedig elég jó magyarázat van, az pedig a pénz, vagyis inkább annak a hiánya (a Wynonna Earp valamiért a Syfy mostoha gyereke). Mondjuk engem nem érdekel, ha cserébe a történet és a párbeszédek jól meg vannak írva.

Aki szerette a Lost Girl első évadát, annak mindenképp ajánlott, Emily Andras ebben is remekel.

Kedvcsinálónak még annyi, hogy megszólalnak a sorozatban magyarul is ;)

krlany 

Részemről így 3 rész után befejeztem ezt a csodát…. pedig az ötlet nem lenne rossz, ez a vadnyugati style sem utolsó, és a humorfaktorban is lenne keresnivaló, a zenemuzsikáról nem is beszélve, de a többi, vicc kategória. A pirosszemű, viking styleban nyomuló főzombi, meg a rohangászó kisbarátai, és infantilis megnyilvánulásaik közröhej tárgya. Még rendesen lekaszabolni sem tudnak egy embert, ez az ereklyekutatás meg akkora nagy marhaság… ááá hagyjuk!


Népszerű idézetek

desertangelable 

Real slow. Or I call the cops. Also I am the cops. I mean, kind of. I mean, technically I'm…

Sae 

Waverly: Is Deputy Marshal Dolls laughing?
Wynonna: I've never been so scared in my life.

Sae 

Wynonna: Why are you guys in Nedley's office?
Nicole: 'Cause when…
Waverly: Yes.

3 hozzászólás
Sae 

Waverly: I'm exhausted.
Nicole: Hey… I know, baby.

_Norbi 

„…we hunt supernatural shit.
We kill supernatural shit.”

Sae 

Nicole: Sheriff, come on, you gotta admit this place is weird.
Sheriff Nedley: It's a small town, Nicole. It's quirky. It's called Purgatory, for chrissake.

Sae 

Constance Clootie: Védjél engem!
Wynonna: Sorry, no speak evil.

2 hozzászólás
Sae 

Dolls: There could be 1000 reasons why Peacemaker worked in her hand, you hear me?
Wynonna: Or there's one.

lipotdorka

Wynonna Earp: Here's to single motherhood.
Waverly Earp: You're a superhero.
Wynonna Earp: Same damn thing.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján