Penge 2 (Penge 2.) (2002) 142

A vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge (Wesley Snipes) kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit. A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak és ő rövid habozás után… [tovább]

angol

Szereposztás

Wesley SnipesBlade
Kris KristoffersonWhistler
Ron PerlmanReinhardt
Leonor VarelaNyssa
Norman ReedusScud
Thomas KretschmannDamaskinos
Luke GossNomak
Matt SchulzeChupa
Danny John-JulesAsad
Santiago SeguraRush

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

krlany 

Nos, itt már nem szórakoztam olyan jól. Sztori szinte nulla, hurrá van szerelmi szálunk, de hiányzott már, és újra jönnek a butaságok.
Értem én, hogy akciófilm (merthogy kvázi 3 db hosszúra nyúlt verekedős jelenet az egész film), de azért muszáj hülyének is lenni hozzá? Ha már a film 1/3-adánál közlöd velünk a jó hírt, hogy spoiler, akkor minek a sok fegyver, meg lövöldözés, meg kard ki kard? spoiler, oszt kakukk…
Túl hosszúak voltak a verekedések, untam őket, a végkimenetelük meg borítékolható volt, a csavar meg kézenfekvő.

Hippoforaccus 

Tipikus második rész. Mondhatni sablonos, de attól jó. A jófiú társul a rossz fiúkkal egy küldetés erejéig a még rosszabb fiú ellen, de kiderül, hogy a még rosszabb fiú nem is olyan rossz fiú mint hittük, de az eredetileg rossz fiúk csellel csapdába csalják a jó fiút, mert természetüknél fogva rossz fiúk.
Damaskinos (a fővámpír) testi felépítését nem értem. Mindenki úgy néz ki, mint egy ember, ez meg, hát alkatilag ez is úgy néz ki, de kék a bőre, meg a vére is, és úgy néz ki, mint egy ork a gyűrűk urából, holott a lánya meg elég ázsiai kinézetű. Ezt hogy hozták össze?
Ettől eltekintve a szereplők jól játszanak, a történet elmegy, de a CGI rosszabb, mint az első részben. Értem, hogy 2002-es, de a jurassic park 9 évvel öregebb és mégis…

Negative_Singularity

Nekem ebben már nagyon túl volt tolva a vererkedés… Az első részben is hangsúlyos volt (nyilván), de itt elnyomta az egész filmet. A vámpírok belső szervezete sem győzött meg, pedig az előző filmben nagyon ígéretes volt, a WoD-hoz hasonlítottam. Itt nem éreztem már ezt, max csak annyiban, ahogy a vámpírok a végső halálba égtek.
Feledhető.

Leah 

A Penge folytatások nekem valamiért kimaradtak. Igaz egy két jelenetet biztos láttam már mv-kben vagy pont akkor kapcsoltam oda a tv-t.
Egész jól elszórakoztam rajta, de tisztára underworld érzésem volt egykét helyen :D
Jöhet a kövi rész.

Honey_Fly 

Mint sok esetben, itt is jó lett volna az első résznél megállni.

carragher 

Ahhoz képest,hogy folytatások nem mindig szoktak jók lenni ez hozta amit az első rész után vártam tőle nekem bejött ez is mint az első.

LoneWolf 

A kevés folytatások egyike, amelyeknek sikerült felülmúlniuk az első részt. Az újonnan kifejlesztett, mutáns vámpírok ijesztőek, Wesley Snipes itt már tökéletesen belerázódott a szerepbe és a tény, hogy Ron Perlman-t is hozzáadták a csapathoz, csak dobott a filmen.
ui.: Jah, meg azt se feledjük, hogy a TWD-ből, Daryl-ként ismert Norman Reedus is itt bukkant föl „először”.

rocketdog 

Pofátlanul sok idegesítő baromsága van ennek a filmnek. És vámpírsztori létére elég khm.. vérszegény is :D Rég láttam az elsőt, de úgy emlékszem azt bírtam, ez a rész menthetetlenül unalmas és bugyuta.

LeaIris2001

Nem tetszett annyira, mint az első része, az új vámpírfaj, a kaszások kifejezetten nem jöttek be, ráadásul valamiért az első Resident Evil játék zombijai jutottak róla eszembe. Egyszeri nézésre tökéletesen alkalmas, de egyébként nem egy nagy szám.

Kemiviki 

Nem lett olyan jó mint az első rész, de a harmadiknál fényévekkel jobb lett.


Folytatása

Összehasonlítás

Penge


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján