Penge 2 (Penge 2.) (2002) 199

A vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit. A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak és ő rövid habozás után elfogadja a… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Wesley SnipesBlade
Kris KristoffersonWhistler
Ron PerlmanReinhardt
Leonor VarelaNyssa
Norman ReedusScud
Thomas KretschmannDamaskinos
Luke GossNomak
Matt SchulzeChupa
Danny John-JulesAsad
Santiago SeguraRush

További szereplők

Kedvencelte 15

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez a része is tetszett. Pörgős volt, akciódús, vérengzős, és izgalmas. Penge még mindig nagyon állat, bírom a karakterét és Whistlerét is, jó pofa az öreg. :-D De most Scud karaktere is szimpi volt, a TWD-nek hála nagyon bírom a pasit, és vicces is volt. :-D Egyébként az első része kicsit jobban tetszett nekem, de azért ez sem volt olyan rossz. spoiler De a csajszit kedveltem. Voltak jó és látványos részei, a bunyós részeket szeretem, izgalmas volt. :-D

krlany 

Nos, itt már nem szórakoztam olyan jól. Sztori szinte nulla, hurrá van szerelmi szálunk, de hiányzott már, és újra jönnek a butaságok.
Értem én, hogy akciófilm (merthogy kvázi 3 db hosszúra nyúlt verekedős jelenet az egész film), de azért muszáj hülyének is lenni hozzá? Ha már a film 1/3-adánál közlöd velünk a jó hírt, hogy spoiler, akkor minek a sok fegyver, meg lövöldözés, meg kard ki kard? spoiler, oszt kakukk…
Túl hosszúak voltak a verekedések, untam őket, a végkimenetelük meg borítékolható volt, a csavar meg kézenfekvő.

bubimentesvíz 

Jobban tetszett, mint az első rész. Mondjuk erre számítottam, mivel a szereplőgárda megvett kilóra. Apa mutatott egy jelenetet, hogy megmutassa kik játszanak benne, megláttam Ron Perlmant és Matt Schulze-t, és mint akit ágyúból lőttek ki úgy futottam, hogy elkezdjem ezt a trilógiát és elérjek ehhez a részhez. Elején megláttam Norman Reedust tudtam, hogy megtaláltam a kedvenc szereplőmet a filmben (ez később így is maradt :D).
Most lehet, hogy az is bevonzott, hogy én nagyon szeretem az olyan filmeket, sorozatokat stb., amikben összeáll egy csapat (a jó és a rossz) és mennek a még rosszabb ellen. Meg maga a hangulat, a szereplők, a beszólások, minden jól összejött.
Áh a végén a plot twistek, én azokra nem voltam felkészülve, szó szerint megleptek.

Hippoforaccus 

Tipikus második rész. Mondhatni sablonos, de attól jó. A jófiú társul a rossz fiúkkal egy küldetés erejéig a még rosszabb fiú ellen, de kiderül, hogy a még rosszabb fiú nem is olyan rossz fiú mint hittük, de az eredetileg rossz fiúk csellel csapdába csalják a jó fiút, mert természetüknél fogva rossz fiúk.
Damaskinos (a fővámpír) testi felépítését nem értem. Mindenki úgy néz ki, mint egy ember, ez meg, hát alkatilag ez is úgy néz ki, de kék a bőre, meg a vére is, és úgy néz ki, mint egy ork a gyűrűk urából, holott a lánya meg elég ázsiai kinézetű. Ezt hogy hozták össze?
Ettől eltekintve a szereplők jól játszanak, a történet elmegy, de a CGI rosszabb, mint az első részben. Értem, hogy 2002-es, de a jurassic park 9 évvel öregebb és mégis…

Negative_Singularity

Nekem ebben már nagyon túl volt tolva a vererkedés… Az első részben is hangsúlyos volt (nyilván), de itt elnyomta az egész filmet. A vámpírok belső szervezete sem győzött meg, pedig az előző filmben nagyon ígéretes volt, a WoD-hoz hasonlítottam. Itt nem éreztem már ezt, max csak annyiban, ahogy a vámpírok a végső halálba égtek.
Feledhető.

Leah 

A Penge folytatások nekem valamiért kimaradtak. Igaz egy két jelenetet biztos láttam már mv-kben vagy pont akkor kapcsoltam oda a tv-t.
Egész jól elszórakoztam rajta, de tisztára underworld érzésem volt egykét helyen :D
Jöhet a kövi rész.

carragher 

Ahhoz képest,hogy folytatások nem mindig szoktak jók lenni ez hozta amit az első rész után vártam tőle nekem bejött ez is mint az első.

Hedda_von_Herzfeld

Sokkal, de sokkal jobb volt, mint az első rész. Mondjuk az első rész klubjelenete visz mindent, de akkor is.

rocketdog 

Pofátlanul sok idegesítő baromsága van ennek a filmnek. És vámpírsztori létére elég khm.. vérszegény is :D Rég láttam az elsőt, de úgy emlékszem azt bírtam, ez a rész menthetetlenül unalmas és bugyuta.

Kemiviki 

Nem lett olyan jó mint az első rész, de a harmadiknál fényévekkel jobb lett.


Folytatása

Összehasonlítás

Penge


Hasonló filmek címkék alapján