Kedvencelte 53

Várólistára tette 150


Kiemelt értékelések

Theana 

Nevetek. Nem volt rossz. Morbid, horror is meg nem is, vígjáték, néhol inkább dráma, de én nagyon élveztem. Gyenge valamire számítottam, de ez felülmúlta az elvárásaimat. Tetszett ez a karakterfejlődés, a csavarok (bár valamelyik kiszámítható volt)… Lehet, valamikor újranézem.
(A gyilkost én sem értem. Mármint az indítékát.)
spoiler

Nihilchan 

Szórakoztató volt, nagyon jókat nevettünk rajta. A film első felében a főszereplő lány iszonyatosan idegesített, de a végére már nem volt vele különösebb problémám. A koncepció tetszett, de a megvalósítás elég felemás lett. Horrorként egyáltalán nem működött nálam, cserébe vicces volt. Nem nézném újra, viszont maga az alap emlékezetes marad.

MLauri

Meglepően élveztem a filmet, habár már a Supernaturalből ismerős volt a szitu, de ez valahogy tökre jó volt, hogy minden napot tényleg máshogy élt meg.
spoiler
A karakterfejlődést nagyon tudom értékelni ^^
Azt viszont nem értettem, hogy az a spoiler
Pluuusz, spoiler
Carter viszont nekem első látásra szerelem :D <3

2 hozzászólás
Törpillaa 

Láttam már ennél jobb horrorfilmet is, de nekem ez is nagyon bejött. :-D Volt néhány vicces rész, meg dráma, és durva morbid rész is, de nekem tetszett így is. :-) A szereplők eléggé jók voltak, nagyon bírom Tree-t meg Cartert irtó jó páros ők ketten. XD Rengeteget nevettem rajta, spoiler De még így is nagyon szórakoztató volt, meg élvezhető is, jókat nevettem rajta. :-D Israel Broussard cuki volt, ő nagyon tetszett, annyira szerethető a karaktere. :-) Lorit már nem igazán bírtam, se azt a nagyképű lotyót, Danielle-t. XD Ryant is nagyon bírtam, tök vicces volt, spoiler Szóval nekem nagyon bejött. :-D

2 hozzászólás
NaNa_88 

Elég kis gagyi, de nekem tetszett. Leginkább a srác miatt. XD Nekem totál első látásra szerelem volt. Miatta még újra is megnézném. :D
A csajszit az elején nagyon utáltam, de a végére megkedveltem és szurkoltam neki.
Ajánlani nem ajánlom, főleg ha horrort akar nézni valaki, mert arra nem jó. Többször nevettem rajta, mint ahányszor féltem volna. Főleg, hogy egy másodpercre sem merült fel bennem, hogy paráznom kéne. :D

2 hozzászólás
elentiya 

Hát, láttam már ennél durvább horrort is, de egyébként tetszett. :D

mandu 

Az eleje nagyon adta, ahogy spoiler :D
Maga a koncepció abszolút nem újdonság, de a trailer valamiért mégis felkeltette az érdeklődésemet. Nem tudom, hogy miért, de anyunak is szimpatikusnak tűnt, így megbeszéltük, hogy együtt fogjuk megnézni – na, ez persze nem jött össze, mert amíg én bámultam, ő addig Valentin-napozott. -.- Meh.
Oké, lehet, hogy én vagyok fáradt vagy az influenza ráhúzódott az agyamra, de engem meglepett a gyilkos kiléte. xD Mindent szerettem a Boldog halálnapot!-ban, de mégsem lesz a kedvencem. Azért örülök, hogy sikerült egy jó filmre bukkannom. :D

pizza42 

Nekem nagyon tetszett a film. Egyszerűen minden érzelem meg volt benne. Amit nagyon imádtam, ahogy a horrort át vitte vígjátékba.
spoiler

Osli75 

Szerintem ez rendben van. Nem igazi félelmetes horror, inkább vígjáték. Attól féltem, hogy unalomba fullad majd, de végül mégsem. Tetszett a karakter fejlődése és csavar is volt benne bőven.


Népszerű idézetek

Theana 

Carter Davis: What you gonna wish for?
Tree Gelbman: Tomorrow.

Theana 

Tree Gelbman: Anyway I can't change what I've done but I can search how can I be a better person today.

Theana 

Tree Gelbman: What?
Carter Davis: You. Are you always „charming” in the morning?
Tree Gelbman: Um. Just this one.

Theana 

Carter Davis: Each new day is a chance to be somebody better.

Nocharity 

Van egy feleséged, aki nagyon szeret téged. Ha már nem tudsz hű lenni hozzá, légy olyan tökös, hogy otthagyod.

Zakuro 

Danielle: Mi ez a zsírfesztivál?! Kappák vagyunk!
Tree: Ugyan, édes, élj egy kicsit! Pár kalória nem öl meg!

Ódor_Endre 

– I'm totally having déjá vu right now.
– Oh. I have it all the time. It's supposed to mean, like, someone's thinking about you
while they're masturbating. I have it at least five times a day.


Folytatása

Összehasonlítás

Boldog halálnapot!


Hasonló filmek címkék alapján