Boldog halálnapot! 2 (2019) 69

Happy Death Day 2U
100' · amerikai · thriller, horror 16

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok.
Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően… [tovább]

angol
magyar

Képek 2

Szereposztás

Jessica RotheTree Gelbman
Israel BroussardCarter Davis
Ruby ModineLori Spengler
Suraj SharmaSamar Ghosh
Rachel MatthewsDanielle Bouseman
Charles AitkenGregory Butler
Caleb SpillyardsTim Bauer
Sarah YarkinDre Morgan
Laura CliftonStephanie Butler
Steve ZissisDean Bronson

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 130


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez nagyon tetszett, vicces volt, szórakoztató, és élvezhető, izgalmas, végig nevettem az egészet. :-D Már nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tudnak még mutatni az első rész után, és egyáltalán nem csalódtam. :-) Tree-t bírtam a legjobban a többi szereplő közül, ők is jók voltak, de Tree sokkal jobb. :-) Voltak benne nagyon vicces jelenetek, poénok, és beszólások, amiken nagyon nevettem. :-D

mandu 

Jobb, mint az első rész. Komolyan annyit röhögtem, hogy már majdnem elsírtam magam. Újranéző, az tuti – és már tudom is, hogy ki lesz az áldozatom hehe

balika88

Jó volt így egymás után nézni az első és a második részt. Nem emlékeztem az első részre annyira mélyen mint amennyire azért kellett volna, így jó volt azzal kezdeni. Kissé itt már megbolondították a dolgokat ezzel a spoiler témával, de azért 1 simán nézhető film lett belőle. Kevesebb vér, kevesebb gyilkolászás van ebben, néha nem nagyon lehetett hová tenni a film műfaját :D Összességében jó volt (így az első résszel együtt)
A stáblistás jelenet egy utalás lenne a 3. részre?! :D

6 hozzászólás
iamwiki

Izgi volt. Újra látni, hogy küzdi vissza magát az életéhez és közben mennyi minden történik.

victoria_m997

Nem is tudom, melyik jobb. De talán ezt még jobban szerettem!

sgtGiggsy 

Működhet szinte ugyanaz a koncepció egy második alkalommal is? Meglepő, de igen. Igazából olyan túl sok dolgot nem lehet elmondani a filmről. Aki az elsőt szerette, annak ez is tetszeni fog, akinek az első nem jött be, az ezt sem fogja szeretni. Azon kevés folytatás egyike, ami úgy tudott hű maradni az eredetihez, hogy nem túlozta el az abban működő dolgokat, így pedig minőségileg nagyjából képes volt hozni a szintet.
Szóval ha szeretted az első részt, ezt se hagyd ki :)

Tárnok_Emese

Hát ez nekem nagyon tetszett:D Az első részét is szerettem nem gondoltam volna,hogy ez jobb lesz.Tetszett a sztori ezek a dimenziók közti különbségek,érdekes volt,hogy egy-egy dimenzióban mennyivel máshogy alakulhatott volna Tree élete.De fontos üzenete volt neki az,hogy nem szabad leragadni a múltban.Voltak benne nagyon jó poénok ahol sírtam már szinte a röhögéstől, Danielle alakítása a végén haláli volt.Az új szereplők közül Samart nagyon bírtam♥:D Carter pedig még mindig cuki.♥:3

ptamara

Az első részét nagyon szeretem ezért féltem is egy kicsit ettől a másodiktól. Kár volt, mert felülmúlta az első részt. Imádtam minden percét. Ez volt az a mű amin az egyik percben nevettem a másikban meg sírtam. Ami pedig engem a legjobban megfogott az a mondanivalója, a halálról, életről, gyászról, szeretetről.
Ajánlom mindenkinek az eddigi két részt, de csakis egyben. Vagyis ha még nem láttad az első részt azzal kezd! :)

csokidani 

Fogalmam sincs miért néztem meg a második részt, amikor az első is pocsék volt. És ha lehet ez még pocsékabb. Reálisabban fogalmazva: egy f@stalicska.
A szőke lány a világ legrosszabb színésze, és rettentően irritáló.
Minden más is borzasztó a filmben, minek részletezni.

Miért, miért tettem ezt magammal…. :(


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján