Aki bújt (2019) 36

Ready or Not
95' · amerikai · thriller, horror 18

Az AKI BÚJT főszereplője egy ifjú ara, akinek csatlakozva újdonsült férje vagyonos, különc családjához, a tradíciók szerint részt kell vennie egy játékban – ami halálos játszmává fajul, melyben mindenki az életéért küzd.

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Samara WeavingGrace
Andie MacDowellBecky Le Domas
Mark O'BrienAlex Le Domas
Adam BrodyDaniel Le Domas
Henry CzernyTony Le Domas
Nicky GuadagniHelene Le Domas
Melanie ScrofanoEmilie Le Domas
Kristian BruunFitch Bradley
Elyse LevesqueCharity Le Domas
John RalstonStevens
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 144


Kiemelt értékelések

Alvarando

Nem vagyok egy nagy horrorfilm-rajongó, de ez bejött. Nagyon beteg történet, mondhatni véresen vidám. Szegény lány nem tudja hova házasodik be, erre már játék közben jön rá. Addig totál romantikusnak tűnik minden, csak a nagynéni néz oly furán rá. A bújócska közben azonban szó szerint elszabadul a pokol és épen senki nem ússza meg, még az esküvői ruha sem….

hashtagHetiMozi 

Az Aki bújt tipikusan az a film, amiből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Egy identitásválsággal küzdő horror-vígjáték, silányan kibontott misztikus szállal, de legalább látványos kegyetlenkedéssel és borzasztó obszcén szövegvilággal. „Egyszer meg lehet nézni.” – csak hogy a legnagyobbaktól idézzek. Samara Weaving azért mindent megtesz hogy elviselhetőbb legyen, pár vagány, arcletépős egysoros pedig menti a menthetőt.

ünige

Amikor beültem a filmre, nem tudtam mire számítsak (Nem nézek előzeteseket)
Az alapötlet nem lenne rossz. A kivitelezés sem volt olyan rossz, de a végkifejlettel nem voltam megelégedve. És ahogy értékeltem magamban a filmet, egyre inkább arra jutottam, hogy nem tetszett. Tipikusan az a film, amiben mindenki értelmetlenül és feleslegesen meghal egy hülye eszme miatt. Nem ezt vártam..

DreamClown 

Nagyon tetszett a felépítése, jó volt a történet, de a végét nagyon összecsapták.(nem tetszett hogy természetfeletti dolgot raktak bele) Többet ki lehetett volna hozni belőle. :(


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján