Kedvencelte 30

Várólistára tette 149


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez nekem nagyon bejött. :-D Szórakoztató volt, vérengzős, izgi és a sztori is tetszett. Van ez a nagyon beteg család, a Le Domas família. :-D De én nagyon élveztem az egészet, és az a fehér mennyasszonyi ruháért annyira kár volt. Csoda, hogy egyáltalán maradt belőle valami, de a végére elég színes is lett… :-D Grace néha úgy sikít és nyerít, mint egy ló. :-D Már nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, mióta láttam az előzetesét, és cseppet sem csalódtam. A végén még el is nevettem magam rajtuk, ahogy ledöbbentek, hogy nem történt semmi se, spoiler A szereplők nem is voltak annyira borzalmasak. De eléggé kiszámítható volt, hogy spoiler Pedig Danielt és Alexet is bírtam, jó pasik voltak, és Grace elég kemény csaj lett a vége felé, pedig az elején elég naiv volt szegény. :-D Biztos újranézős lesz majd valamikor. :-)

Haspók 

Ilyen családba beházasodni, én sem kívánnék :)
A végén meglepődtem, nem erre számítottam, de örültem neki. Ennek így kellett lennie.
Nem nagy durranás, de nem unatkoztam. Izgultam a csajszi életéért.

Nihilchan 

Meglepően szórakoztató film, tetszetős koncepcióval. Sok minden mondjuk elég kiszámítható, de azért élvezetes. Ijesztőnek abszolút nem ijesztő, inkább véres, de abból sem az elviselhetetlen, gusztustalan fajta. Viszont egy csillag levonás simán jár a vége miatt; szerintem eléggé elfuserált lett. További fél csillag mínusz a főszereplő csaj fülsértő, nyihogásra hasonlító sikítása miatt. Engem zavart az indokolatlanul sok káromkodás is, viszont pár ritka cifra mondat után igen jókat nevettünk. A szereplőgárdából egyébként mindenki irritált. Tipikusan egyszernézős, eléggé elvont és abszurd, de szerintem nem rossz.

Mr_White 

A film két fontos társadalmi aspektust vizsgál. Az egyik a családon belüli erőszak. Egy diszfunkcionális család működésén belül mutatja meg, hogyan öröklődnek a régi terheltségek az új nemzedékekre, hogyan menti fel a családon belüli hazugság az egyes embert az egyéni felelősség alól. Grace (beszélő név) belecsöppen egy családba, ahol ki kell harcolnia a helyét, és ez nem megy könnyen, meg kell törnie az egyes családtagok közötti harmóniát.
A másik aspektus egy manapság egyre inkább aktuális kérdés, a gazdagok felelősségvállalása a társadalomban. Megteheti-e egy vagyonos família, hogy bezárkózzon magába, vagy kötelessége a pénzét a közösség javára is fordítani, annak a közösségnek a javára, ami végül is vagyona alapja? Be lehet-e zárkózni, hogy csak magunkban éljünk, kockáztatva ezzel mikró és makró közösséget, vagy elő kell lépni, és vállalni a pénzzel járó felelősséget? Ezeket a kérdéseket kutatják az alkotók.
Ja, csak viccelek, ez egy véres horror, egy estés szórakozás.

1 hozzászólás
sfox33 

Kicsit lerágottcsotnak' éreztem az alapötletet, de tetszett amibe öltöztették. A film 85%-ban élvezhető, de a vége, hihetetlenül bugyuta és abszurd. Néhol még vicces is volt a maga humorával.

dulkap 

Egész jó kis film volt, bár azért nevezhetjük kihagyott ziccernek is. Ezt az abszurd történetet új-zélandi stábnak kellett volna megcsinálni, akik a történethez méltó abszurdabb humorral ruházzák fel a filmet és talán karaktereket is adnak a szereplőknek.

csokidani 

Szorakoztato, kikapcsolo, vicces es veres.

Kiskakukk 

Nagyon jól szórakoztam rajta. A sztori jó, a képi világ pazar. Volt vér is bőven, a halálnemek némelyike pedig kimondottan vicces.
A vége is tetszett, én pont az ellenkezőjére számítottam. spoiler

A káromkodás is bejött, jó mocskos szájú volt a menyasszony. :D

christine

Wao. Talán ez az első olyan véres horror, ami bejött. Hihetetlenül szórakoztató volt, a látvány is pazar – leszámítva a véres jeleneteket, azok számomra nagyon undik –, és a színészeket is imádtam, hatalmas arcok voltak. Mivel filmnézés közben mással is foglalkoztam, nekem egyáltalán nem volt kiszámítható a vége spoiler, sőt, és nagyon bírtam Danielt. spoiler

2 hozzászólás
Corvus_CoRex 

Nem is tudom, miért volt ez nekem Várón, de nem estem tőle hasra.

Ami tetszett:
Fitch jópofa volt.

Ami elment:
Fitch poénjain kívül a többi poén. Tudom, hogy „vicceskék” voltak, de én nem tudtam rajtuk nevetni.
De szerencsére öngyilkos se akartam tőlük lenni, szóval ez már valami… :P
A csaj legalább nem volt olyan szinten idegesítő, mint amire első ránézésre gondoltam, hogy lesz.

Ami nem tetszett:
Bár nem állt tőle nagyon távol… spoiler
A káromkodással nincs bajom, csak itt valahogy nem nagyon jókor jöttek ki, vagy nem illett úgy a csajszihoz… fura volt.
A felvonóban spoiler

Hát, lábköröm nyíráshoz jó volt.
+ spoiler


Népszerű idézetek

Pandalin 

– Ki tette ezt magával?
– Anyósék …

Corvus_CoRex 

(Fitch még mindig az oktató videót nézi.)
Richard: Ne nézzen felénk a fegyver.

Corvus_CoRex 

(Fitch a telefonján keresgél.)
Alku az ördöggel. Igaz vagy baromság?

Corvus_CoRex 

(Fitch mobilon néz oktatóvideót.)
Richard: Én Richard Babis vagyok.
Charlie: Én meg Charlie.
Richard: A mai adásban megismerkedünk, a számszeríjjal.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján