Kedvencelte 5

Várólistára tette 95


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Morbid humorú, éjfekete, szórakoztató hentelés a javából. Én remekül szórakoztam a karaktereken, a szituációkon, meg az egész totális abszurd helyzeten. A film elején meglepődtem, mennyire gyorsan felpörögtek az események; ezt az izgalmat nem is sikerült egyenletesen megtartani, a közepe táján szerintem leült a sztori, de tagadhatatlanul élveztem. A két főszereplő nő mondjuk halálra irritált, a végjáték pedig túlzottan elnyújtott. Nem vártam semmit a filmtől, de nekem bejött. Azért, mielőtt valaki igazi horror élményt remél, nézze meg alaposan a címkéket. És totál nem értem, miért csak 16+-os a film, miközben premier plánban repkednek a belső szervek…

Echo 

Sokkal jobbra számítottam. Nem is értem miért számít ez a film horrornak. Sőt még a vígjátéknak sem mondanám. Igaz,volt pár jó poén benne,de kevés volt.

Az eleje kicsit Èhezők viadalás volt,de aztán átment egy unalmas fogócskába. És hát a végén az a harcjelenet nagy túlzás volt. Alig vártam hogy vége legyen.

UViki 

Ez egy elég jó horror volt. Mutattak egyszerre mindent és semmit. Badass volt a nőci. Bírtam a karakterét. Egyedül az zavart, hogy brutál gyorsan halt meg kb mindenki.
De az alap koncepció és a kivitelezés ütős.

dulkap 

Egész jól indult a cucc, mert tudott kicsit más lenni a hasonló témájú filmekhez képest. De aztán egy óra múlva átment erőltetett filozofálásba és mondanivaló kreálásba. A (nem teljesen a) végén lévő jelenetsor viszont kritikán aluli, minden szempontból…

Irasalgor

Egy éjfekete humorral és iróniával kooperáló fricska ez mind a politikailag korrekt liberális baloldal és a szélsőjobboldal neofasiszta tagjai számára is, ami ad némi frissességet és társadalmi tartalmat ugyan a műnek, de a zsáner formanyelvét nem használja ki semmilyen mértékben sem az iparos munkán túl, így egy némileg alacsony takaréklángon égő battle royaleból revansfilmbe áthajló filmet kap az, aki megnézi az alkotást. Kiemelkedőnek nem nevezném, azonban az idő is eltelik, mikor nézi az ember, s nem mondanám, hogy unatkoztam volna közben, szóval egy egyszer nézhető matinénak éppen elmegy, azok számára, akik szeretik a horror kliséit felhasználó akciófilmeket.

Értékelés: 6/10

Gothic 

Észvesztően beteg, morbid humorú film, egy kíméletlen kritikába csomagolva a modern társadalomról és politikáról. Remekül szórakoztam rajta.

Laren_Dorr

Nagyon szórakoztató, helyenként kifejezetten okos szatíra a közösségi felületek által felerősített társadalmi polarizációról az USA-ban.

Corvus_CoRex 

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó……….
Hogy ez nekem mekkora csalódás volt oda, s vissza………… :l

Nem tudtam mi ez, csak ott volt könyvtárban, horrornak tűnt, hát kivettem.
Ma, mikor elkezdtem, valami szokásos gagyi horrorra számítottam. Kezdetben, a repcsin tök kiszámítható volt, a szemgolyó is jó gagyi volt, vércsík se volt, mikor húzták be a nagy fickót a többihez, de már előtte is figyeltem, hogy a szétfröcskölt vért nem látni sehol, úgyhogy nem voltam elragadtatva.
Na utána jött a fehér ruhás kis csaj, mondom oké, a szokásos, ő éli majd túl……… =_=

Na és itt jött az, amire nem számítottam. Fordulat, humor, jópofa vadulás, tök jókat nevettem, na mondom ez végre tényleg nekem való! =D

Aztán megérkezett savanyú pofa kisasszony és onnantól… „lőttek az egésznek”… :/
Illetve, először még nem, csak onnantól, hogy spoiler
A poénok is elmaradtak, a sztori is hót unalomba fulladt, a csaj képét kész horror volt nézni… ha nem ültem volna idő közben a gép elé, hát én tuti bevágtam volna a szunyát közben. X(

A végén azt hittem, hogy na, hátha…
De nem.
Volt egy poén, amin még mérsékelten felnevettem, + nem volt nagyon rossz a harcjelenet, de nagyon jó se, + nem bírta visszahozni a lelkesedésem.
A legvége meg csapni való. Xar. Okádék. spoiler Ilyen egy f*st! =_="

Ja és -1* a spoiler miatt. Azt rohadtul nem kellett volna. >_>

10 hozzászólás
piciszusz 

Kicsit hunger games-knives out beütésű, de jópofa film volt, egynek elment így délután.


Népszerű idézetek

Pandalin

Athena: Ez mindig lenyűgöz. Emberek élik le az életüket úgy, hogy nem jönnek rá a legegyszerűbb igazságokra. Rendesen paradicsomot szeletelni csak egy módon lehet. Kenyérvágó késsel.

Corvus_CoRex 

– Pokolra kerülsz!
– Nem hiszek a pokolban. Ahogy oly találóan posztoltad, én az istentelen elit vagyok! És csak hogy tudd, seggfej, a klímaválság valóságos!

Corvus_CoRex 

– Hol van Liberty és Ted?
– Terápián.
– Jézus, megint?
– Elvesztettek mindent, Richard. Oda az állásuk. Oda a jó hírük.
– Ez rám is igaz! De én legyőzöm droggal, meg alkohollal, mint minden rendes ember.

Corvus_CoRex 

Lány: Leestem.
Fiú: Semmi baj. Semmi baj.
Lány: Leestem. Holnap van a szülinapom.
Fiú: Mi?
Lány: Megeszek egy egész pitét.
Fiú: Jó ég… Add a kezed, rajta! Na! Háromra isten éltessen, oké? Egy! Kettő! Isten éltessen!

1 hozzászólás
Corvus_CoRex 

– Mi az?!
– Semmi.
– Ugyan már, édes, mondd el, mi a baj!
– Jegygyűrű van rajta.
– Ez egy szörnyeteg! Drágám, biztosan használja az n betűs szót. És nem csak otthon, valószínűleg a Twitteren is. Azok a népek 400 éven keresztül szenvedtek rabszolgaságban a rohadt, szemétláda ősei miatt.
– Azok a népek?
– Ahh. Bocsánat. Feketék.
– Afrikai amerikaiak.
– Édesem…
– A fehér kiváltságok!
– Újra lehet őket feketéknek hívni.
– Ahh! Ezt meg ki mondja?!
– A rádió.
– Ahol szinte kizárólag kik vannak?
– Fehérek.
– Hmh!
(sóhajtva) Nincs nálunk rosszabb.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján