Kedvencelte 1

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

Laren_Dorr 

Nagyon szórakoztató, helyenként kifejezetten okos szatíra a közösségi felületek által felerősített társadalmi polarizációról az USA-ban.

Gothic01 

Észvesztően beteg, morbid humorú film, egy kíméletlen kritikába csomagolva a modern társasalomról és politikáról. Remekül szórakoztam rajta.

Tekluretta 

A Blumhouse végre gyártott egy kliséktől majdnem mentes, fordulatos filmet, ami kellően brutális, kis fekete humorral fűszerezve. Kellemesen csalódtam, Swank-et pedig jó volt újra látni, azért ő nem akárki az álomgyárban.

BeL1eVe 

Mocskos, vicces, korrekt szórakozás. Hangvételben hasonlít az Aki bújt filmre, bár szerintem annak a szintjét nem üti meg. A közepénél eléggé leült nekem a cselekmény, ennél a szakasznál nem igazán jött át a szatírába oltott üzenete. Szerintem kicsit többnek akart látszani, mint ami.

piciszusz 

Kicsit hunger games-knives out beütésű, de jópofa film volt, egynek elment így délután.

Kiskakukk 

Egyszeri szórakozásnak jó volt. A főszereplő csajszi nagyon belevaló. :D

monokrom22 

A Vadászat nem egy horror, de egy nagyon izgalmas akció-thriller, amit mindenképp érdemes egyszer végignézni. Az akciózás rendben van (bár a végső csata túlgondolt), a vér és a trágárság nem marad el, a politikai szatíra és fekete humor vonal pedig nagyon-nagyon ül. Minden kérdést megválaszol, szórakoztat, egyszerűen telitalálat.

McMurry

https://www.youtube.com/watch…

Nagyon sötét, morbid, ugyanakkor szórakoztató is. Bizonyos szempontból nem sokáig lehet komolyan venni. A végére már én sem voltam biztos abban, hogy ki kicsoda. Tetszett, amikor egymás mellett, a földön fekve az Állatfarmról beszélgettek.

Near 

Hol marad a vígjáték címke?!

Megnéztem a trailert, amikor szembejött velem a film és… mondanom sem kell, nem nyűgözött le. Sőt, teljesen félre is tettem magát a filmet miatta. Aztán ma valahol újra belebotlottam és jobb híján úgy voltam vele hadd szóljon. Legalább 1,5 órás és nem 2+, mint ami manapság dívik lényegében mindennél.
…és iszonyat jól szórakoztam, hangosan nevettem, amit nagyon régen tudta elérni nálam egy film. Oké, lehet ez most nem jó pont, tekintve a horror besorolást, de higgyétek el… Állat ez a film!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján