Better Watch Out (2016) 35

A 12 éves kisfiú (Levi Miller) és a bébiszitter (Olivia DeJonge) egyedül vannak otthon,amikor betörnek hozzájuk. Csakhogy a fiú észjárása nem éppen átlagos, így a történések furcsa fordulatot vesznek.

angol

Képek 2

Szereposztás

Patrick WarburtonRobert
Virginia MadsenDeandra
Dacre MontgomeryJeremy
Olivia DeJongeAshley
Levi MillerLuke
Ed OxenbouldGarrett

Kedvencelte 3

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

UViki 

Nos, ez a film baromi jó volt. Ijesztő, hogy milyen tökéletesen alakított a kissrác, komolyan zseniális.
A csajszit nagyon bírtam, a cselekmény kiszámíthatatlan volt, meg is döbbentem rendesen.
Nagyon ajánlom, iszonyúan jó film volt.

Charityy 

Iszonyatosan meglepett a film. Azt hittem, hogy egy agyoncsépelt betörős filmet fogok látni, aztán jött egy akkora csavar, hogy leesett az állam. Warburton olyan hihetően játszotta el a szerepét, hogy még én is megijedtem tőle.
Egyedül a lezárással nem vagyok kibékülve, arra számítottam, hogy spoiler

NaNa_88 

Az elején még egy hangyányit untam, mert nagyon sablonos volt, de aztán rájöttem, hogy ez is volt a cél. Amikor csavartak egyet a sztorin, akkor nagyot koppant az állam a padlón. Teljesen váratlan volt. Onnantól kezdve pedig kifejezetten tetszett is. Voltak benne okosságok, de nem volt eltúlozva. A motiváció is nagyon tetszett. Enyhén beteg volt. :D spoiler
Egy dolog volt, ami végig kattogott a fejemben. Kell egy majdnem 13 éves gyereknek bébiszitter, ha a szülők csak pár órára mennek el? spoiler
Végeredményben tetszett. Örülök, hogy véletlenül rátaláltam. És nekem tetszett benne a karácsonyi hangulat is. :D

2 hozzászólás
Criala 

Wow, ez döbbenetes volt, nagyon tetszett, odaszögezett a képernyő elé! Komoly meglepetést okozott! :D
A fordulat után akadt benne pár kiszámítható rész, de egyáltalán nem zavaró.
A színészek egyszerűen zseniálisak!!! spoiler
Remélem még jó pár filmben viszontláthatom a három főszereplőt!! :)
Mindenképpen ajánlom a filmet!! :)

mandu 

Levi Miller óriásit alakított! Úgy tűnik, hogy a gyerekszínészek kezdenek egyre jobbak és tehetségesebbek lenni. (Meg persze rohadtul élethűen adják a karaktert… Ebben az esetben ez eléggé creepy-re sikeredett)
A sztori nem sablonos, nincs tele jumpscare jelenetekkel, van benne pár váratlan fordulat, néha baromira ijesztővé vált a hangulat és pont jól építi a feszültséget. Komolyan csak jót tudok mondani róla. Az egyetlen nagyobb problémám talán az, hogy a csaj nagyon idegesített… Valamiért nem tudom elviselni az ilyen p*csás benyomást keltő nőnemű lényeket :D Ezt leszámítva tényleg ajánlom ~

kkata76 

Azzal kezdeném, hogy ez a gyerek, Levi Miller, egészen fantasztikus volt, és külön szerettem ahogy beszélt (ja, nem amerikai, hanem ausztrál a lelkem!), remek színész lesz belőle, ha így halad. A film érdekes volt a közepén hatalmas fordulattal… Tipikus home invasion horror – lenne, ha nem lenne teljesen megtekerve és kifordítva a történet. Műfaji oldalról közelítve is érdekes, mert ugyan felhasználja az összes klisét, ami erről a fajta horrorról az ember eszébe jut, de mindet kicsit máshogy.
A vígjáték címkét levenném róla.

Marcsi0603 

Ez meglepően jó film volt, valami sablonosra számítottam, de meglepődtem a dolgok végkifejletén. A gyerekszereplők és a tinicsaj is elég jól játszott, végig fent tartotta az érdeklődésem.

katy_swartz 

Hűha! :O Sosem láttam még ilyen filmet, teljesen másra számítottam. Azt hittem sablonosan az lesz,hogy a betörők fogja tartják őket és a végén a jó győzedelmeskedik,de nagy megdöbbenésemre teljesen mást kaptam. Nagyon jó lett.

babamano86

Erdekes film volt, eleg beteg, de izgalmas. A vege fele mar kezdett egy kicsit sok lenni, de a legutolso csavar spoiler megint feltornazta a pontokat. A gyerek brutalisan nagyot alakit benne! :O

Attila_Saw

Nagyon jól fel lett építve a film. A bevezetőjét tipikus sablonos jelenetekkel ötvözték, ami abba az irányba fordult, hogy egy reszkessetek betörők-féle filmet fogunk látni, ám egy nagyszerű csavar lépett fel a filmben, amiről nem is árulok el többet, mert nem szeretném lelőni a poént. Külön dicséret a színészek számára, mert rendkívül jó gyerekszínészek csöppentek bele, akikhez nincs a leggyakrabban szerencsénk, valamint nagyon jól működött a kémia a szereplők között. A végén hiányérzetem volt, sajnáltam, hogy csak sejtető lezárást kaptam, és nem tudtam meg határozottan, mi is történhetett ezek után az események után.


Hasonló filmek címkék alapján