Halálod appja (2019) 86

Countdown
100' · amerikai · thriller, horror 16

Akarod tudni, mennyid van hátra?Napjainkban szinte együtt élünk az okostelefonunkkal, appok követik nyomon a napirendünket, a fittségünket, a szerelmi életünket. Ha kijön egy új applikáció, arra mindenki egyből rákattan. De mi történik akkor, ha egy app azt is megmondja, mikor fogunk… [tovább]

angol
magyar

Képek 2

Szereposztás

Anne WintersCourtney
Elizabeth LailQuinn
Peter FacinelliDr. Sullivan
Charlie McDermottNurse Scott
Talitha BatemanJordan Harris
Austin ZajurBrock McMasters
Tichina ArnoldAmy nővér
Tom SeguraDerek
P.J. ByrneJohn atya
Jordan CallowayMatt Monroe

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt olyan rossz, de annyira nagyon jó sem. Kicsit többet vártam volna, több izgalmat, de szórakoztató is volt, meg eléggé kiszámítható is, a szereplők jók voltak. Nem volt olyan ijesztő vagy félelmetes, izgi volt azért. spoiler De a démonos részek azok jók voltak, izgisek, a nyomulós doki már nem annyira. A pap elég jó volt. :-D A vége sem volt rossz, spoiler Remélem nem csinálnak még egy részt. :-D

Nihilchan

Az ötlet nem rossz, a megvalósításban viszont vannak felesleges és erőltetett dolgok. Én szeretem, ha egy horrornak megvan a maga baljós hangulata (azt már rég nem várom el, hogy ijesztő is legyen), de ez erre a filmre nem jellemző. Szórakoztató, egyszernézős, semmi extra. A pap karakterét bírtam.

Dombi_Petra 

Nem volt szerintem nagy durranás. Az alapötlet tetszett, annak örülök, hogy nem volt ijesztő, mert össze***** volna magam az tuti. Sminkeléshez jó kis háttérzaj volt

Mrs_Stark 

Valami nagyobb durranásra számítottam, ennek ellenére nem volt annyira rossz, az ötlet nagyon tetszik, viszont én nem ilyen kivitelezést vártam.
A nyomulós dokitól konkrétan rosszul voltam, de a csuklyás démon tetszett.
Nagyon kiszámítható volt, remélem nem lesz második rész, mert felesleges pénzkidobás lenne.

Kingslayer

Az egy dolog, hogy a film egy rakás kaka, de ez a beleerőletett PC meg meetoo… Komolyan hánynom kell. Kérem vissza a 20. századot!

desertangelable 

Rosszabbra számítottam. Úgy néz ki beválik ez a tinihorrorokkal szemben támasztott óriási elvárásom, mert így mindig kellemesen csalódok. Azt, hogy mennyire van létjogosultsága a történetnek most hagyjuk, viszont az legalább tetszett, hogy nem voltak teljesen agyatlanok a főszereplők, sőt volt benne pár eredeti karakter is. :D Egyszer szerintem meg lehet nézni, de valószínűleg nem marad fenn az utókornak.

VZs003

Amennyire hipeolták a filmet, annyival többet vártam tőle. Nem volt rossz, de igazából jó sem.

rhysciar

Sokkal jobb film, mint amit vártam volna – persze ehhez az kellett, hogy valami ZS kategóriás, ultragagyi horrorra várjak. Ehhez képest rengeteg helyen meglepett, amit nem vártam volna, és mindegyik kellemes csalódás volt – főleg a pap, aki talán a legnagyobb arc volt az egész filmben, és akinek a karakterét remekül eltalálták. Sokkal hihetőbb volt, hogy azért ment el papnak, mert DÉMONOOOOOK, ráfért már egy ilyen kis frissítés a pap karakterekre.
Szóval jó film volt, persze kitalálható a történet, kellemes Végső állomás feelinget adott, amit ha szeretett valaki, akkor ez is biztosan bejön majd. Egyedül a film utolsó negyedét éreztem erőltetettnek, valamint a nővérke-orvosos kapcsolatot, de ezeken kívül kellemes kis horrorfilm volt.

ancsee

Az alapkoncepció tetszett, a kivitelezés sem volt annyira rossz. Egyszer megnézhető. Aranyos volt benne a romantikus szál és a látszólagos megoldás is, de remélem, hogy második része azért nem lesz.

iamwiki

Illik tudni én én elég ijedős vagyok szóval engem a horror filmek megszokott elemei is megijesztenek. Ez volt evvel is, hallom a megszokott horror hangot és tudom, hogy most lesz a megszokott ijesztő rész és én nem merek oda nézni mert nem akarok halálra remülni. De hogy rátérjek a filmre – elég érdekes volt. Tetszett a visszaszámlálós alapja a storynak. A vége nekem fura volt. (Telefon)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján