A gyászoló asszony átka (2019) 28

The Curse of La Llorona
93' · amerikai · thriller, horror 16

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Patricia VelasquezPatricia Alvarez
Linda CardelliniAnna Garcia
Tony AmendolaPerez atya
Raymond CruzRafael Olvera
Marisol RamirezLa Llorona
Sean Patrick ThomasCooper nyomozó
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

alfwenn

egy élmény volt, amit nem szeretnék többször megismételni. horrornak nevetséges, drámának lapos, popcorn mozinak elmegy. a sámán pasi személyében újabb pálya nyílt meg a szemeim előtt, szóval sziasztok, sámán leszek.

Marcsi0603

Nem tudtam, hogy Démonok közötthöz köze van, így meglepődtem, amikor kiderült, aztán, amikor vége lett még egyszer, mert annyira alatta volt azoknak a filmeknek. Eléggé klisés volt, a kislányt fel tudtam volna rázni egy kicsit, hogy gondolkodjon már, a kisfiú aranyosabb volt. Annyira nem mondanám ijesztőnek, ilyesmi figurát is láttunk már nem is egyet.

Szyszyyy

XD Nem hittem volna, hogy ez a film is a Démonok között világába tartozik. XD
Hmmm, amúgy nem tudom. Nem mondhatnám, hogy különösebben megfogott volna. Ijesztőnek se nevezném, bár két rész akadt, ahol megugrottam.
Ui: A végén a babás részen kiakadtam. -.-

Eleniel

Gondolom mostanában már nehéz nem kliséhalmaz horrort csinálni.
A jump scare-ek egész jók voltak, de én nagyon ijedős vagyok.
Nem igazán értem, hogy (kb. talán az Insidous óta?) miért nem lehetnek a szellemek simán szellemek, miért mind ilyen sárga szemű zombiszörnyszellem, aki összevissza dobál mindent és mindenkit. Ez inkább röhejes, mint félelmetes.

Kstimi 

Ennél talán csak az Annabelle volt rosszabb. Tucathorrorfilm jumpscarekre építve…

hashtagHetiMozi

Elég tucathorror, a műfaj szerelemesei sok újdonságot nem fognak felfedezni benne.
Sajnos többnyire csak jump scare-ekkel operál, az atmoszféra teremtés „ülj le, egyes!”. Érdekes módon a poénok jók voltak, a Sámán csávó iszonyat menő, de az egész kissé felületes. Démonok Között univerzum rajongók azért majd nézzék meg.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján