A gyászoló asszony átka (2019) 81

The Curse of La Llorona
93' · amerikai · thriller, horror 16

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Patricia VelasquezPatricia Alvarez
Linda CardelliniAnna Garcia
Tony AmendolaPerez atya
Raymond CruzRafael Olvera
Marisol RamirezLa Llorona
Sean Patrick ThomasCooper nyomozó
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Amennyire vártam ezt a filmet, annyira csalódtam is benne. Ezek a rémisztgetések egyáltalán nem voltak annyira ijesztőek, mint vártam volna tőle. A fehér ruhás gyászoló asszony pedig cseppet sem tűnt ijesztőnek, gyenge egy démoni nőt csináltak belőle. Horrorhoz képest elég gyenge lett ez a film. A sámán pasi is csapnivaló volt, még a gyerekek anyja Anna sem volt igazán jó.

Mrs_Stark

Egy újabb tipikus egyszer nézős film. Kezdem azt hinni, hogy nincs olyan horror, ami megrémítene, hiába sötétítettem be ennél is.
Maga az alaptörténet, hogy egy nő megöli a gyerekeit majd magát, aztán később más gyerekeire vadászik nem rossz gondolat, viszont nem is túl eredeti. Konkrétan az előzetest jobban élveztem, mint az egész filmet együttvéve. Voltak persze jó pillanatai, a gyászoló asszony alakja nekem különösen tetszett, de az egész cselekmény konkrétan egy lerágott csont.
spoiler
De mit is várunk a mai horroroktól? :'D

alfwenn

egy élmény volt, amit nem szeretnék többször megismételni. horrornak nevetséges, drámának lapos, popcorn mozinak elmegy. a sámán pasi személyében újabb pálya nyílt meg a szemeim előtt, szóval sziasztok, sámán leszek.

csokidani 

Fúúúúúúúúú de cefetül untam.

Anyáááááááááámmm……….

5 hozzászólás
snowden

Ez az a horror, ahol a sebet ruha felett kötik át!

FalcoAmelia

Mosogatáshoz raktam be, háttérzajnak.
Nem így szerettem volna megnézni, de a sok rossz kritika után gondoltam legyen így.
Ennek ellenére viszonylag nyomon követtem a történet alakulását.
Hát nem egy nagy szám valóban.
Egyszer meg lehet nézni.

Marcsi0603

Nem tudtam, hogy Démonok közötthöz köze van, így meglepődtem, amikor kiderült, aztán, amikor vége lett még egyszer, mert annyira alatta volt azoknak a filmeknek. Eléggé klisés volt, a kislányt fel tudtam volna rázni egy kicsit, hogy gondolkodjon már, a kisfiú aranyosabb volt. Annyira nem mondanám ijesztőnek, ilyesmi figurát is láttunk már nem is egyet.

Szyszyyy

XD Nem hittem volna, hogy ez a film is a Démonok között világába tartozik. XD
Hmmm, amúgy nem tudom. Nem mondhatnám, hogy különösebben megfogott volna. Ijesztőnek se nevezném, bár két rész akadt, ahol megugrottam.
Ui: A végén a babás részen kiakadtam. -.-

Timi98 

Ennél talán csak az Annabelle volt rosszabb. Tucathorrorfilm jumpscarekre építve…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján