Annabelle 3 (Annabelle 3.) (2019) 32

Anabelle Comes Home
106' · thriller, horror 16

Ed és Lorraine Warren meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva… [tovább]

angol
magyar
angol

Képek 2

Szereposztás

Patrick WilsonEd Warren
Mckenna GraceJudy Warren
Vera FarmigaLorraine Warren
Emily BrobstRory
Steve CoulterGordon
Eddie J. Fernandezsofőr
Sade Katarina
Michael CiminoBob Palmeri
Kenzie CaplanDebbie
Huiquan CaiEmma

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Near

Értem én a tökéletes alapötletet: Hé, nézd csak, milyen jól tejel ez a tehén. Csináljunk egy filmet, amiben sok-sok elátkozott tárgyat meg miegymást bemutatunk. Meglátjuk, a nézők hogy reagálnak, melyik piszkálja legjobban a fantáziájukat. Arról csinálunk egy önálló filmet. Majd a második legjobbról egy következőt. …és így tovább. Örökké dőlni fog a lé!

Volt pár jelenet, amire azt mondtam, horror rövidfilmnek tökéletes. De így… együtt… Majd megkapják a milliókat hozó önálló filmjeiket.

Wolly

Nem tudok viszonyítani az előzőekhez képest, de nem volt sem rossz, sem kiemelkedő
Nem volt annyira agyonzsúfolva félelmetes elemekkel, valamint nagyon hiányoltam azt, hogy spoiler , de én szeretem ha nincsen sok szereplő, és kimondottan szeretem az egy helyen játszódó torteneteket.
Lett volna még benne bőven cselekmény, így kicsit hiányérzetem van, emiatt 7 csillag

Szyszyyy

Az előző nyomi részekhez képest, ez egész jó volt.
Sőt nekem tetszett.
Pedig nem kicsit tartottam tőle, hogy kidobott pénz lesz. :D (Főleg azok után, hogy a Démonok között univerzumának előző része – Gyászoló asszony átka –, nem sikerült valami jóra.)
Úgyhogy végülis nulla elvárással ültem be a terembe.
Azt nem mondanám, hogy félelmetes volt, inkább érdekes.
Szerintem jól összerakták az alap szituációt is. Tetszett, hogy ennyi mindent felsorakoztattak és szinte mindig történt valami. Néhol jókat mosolyogtam. (Tudom, hogy sokan ezt negatívan élik meg, mert félelmetes filmbe ne legyenek poénok. De én nem bánom, ha egy ilyen típusú filmbe tesznek egy-egy poént is. :D)
A szereplőket is bírtam és nagyon szurkoltam nekik.
Összességében nem bántam meg, hogy moziba néztem.

3 hozzászólás
hashtagHetiMozi 

Az Annabelle 3 teljesen máshogy jó és szórakoztató, mint a 2, de a Démonok között univerzum egy újabb remek darabbal bővült. A horror elemek működnek és kreatívak, a humor jól van tálalva és pont megfér, csak sajnos Annabelle nem érződik főszereplőnek és a karakterek lettek kissé soványkák.

CrazyTeddy

A Démonok között univerzum egy ideje lefelé ívelő pályán van sajnos, de ebben a filmben végre mer egy kicsit nevetni magán. Egyszer nézős nyári horror, ami nem veszi magát mindig komolyan, nem akar semmi nagyot mondani és így nem is okoz csalódást. Vannak benne ötletes jelenetek spoiler és olyanok amiket egyértelműen viccnek szántak spoiler és a kettő között elég jól eltalálták az egyensúlyt. Voltak azonban olyan ijesztések, amiket nem tudtam komolyan venni, de nem hiszem hogy viccnek szánták sajnos… Összességében nem egy kihagyhatatlan darab, nem viszi tovább se a horror műfajt, se a filmes univerzumot, de szórakoztatóan játszik rá saját magára. Az egyetlen bajom az volt vele, hogy egyes jeleneteket hosszúnak éreztem és mivel a karakterek gyakran szétváltak és mindet más lény üldözött néha olyan érzésem volt, mintha összevágott kisfilmeket néznék. spoiler

Papillon_εïз 

Ebben a filmben annyi lehetőség lett volna, de csak 4-5 szellemet durrogtattak. Az Annabelle második része után olyan túl sok mindent nem fűztem hozzá. A történet pedig jól indult, bár kissé vontatottan.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján