Annabelle 3 (Annabelle 3.) (2019) 120

Annabelle Comes Home
106' · amerikai · thriller, horror 16

Ed és Lorraine Warren meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva… [tovább]

angol
magyar
angol

Képek 18

Szereposztás

Patrick WilsonEd Warren
Mckenna GraceJudy Warren
Vera FarmigaLorraine Warren
Emily BrobstRory
Steve CoulterGordon
Eddie J. Fernandezsofőr
Sade Katarina
Michael CiminoBob Palmeri
Kenzie CaplanDebbie
Huiquan CaiEmma

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett, jó párszor kirázott tőle a hideg. Bár az a csaj Daniela tök hülye volt, hogy spoiler Azt bírtam amikor az elején Ed és Lorraine spoiler Volt benne elég jó jelenet, sosem lehetett ki találni mikor mi, és hogyan jelenik majd meg, én ezt bírtam benne. A szereplőkkel sem volt semmi bajom, csak Daniela enyhén hülye volt, és Judy pedig tök cuki kiscsaj. :-) Nem volt annyira furcsa, hogy Ed és Lorraine csak az spoiler Nélkülük is egész pörgős volt a film. Én jót szórakoztam a filmen, élveztem. :-) Azért volt pár poén benne, bírtam Bob és Mary közös jelenetét is. :-D

2 hozzászólás
pvik13 

Huhh hogy is mondjam…olyan unalmas volt. spoiler Az előző rész 1000xer jobb volt. A jumpscarek is olyan kiszámíthatóak voltak. Pedig ebbe lehetett volna ám kakaót adni de valahogy erre a részre már elfogyott? Hát csalódott vagyok :((

Nihilchan 

Szerintem pokolian unalmas volt. De komolyan, nem történt benne körülbelül semmi. Daniela fájdalmasan ostoba volt, Bob egyik jelenete meg annyira szánalmas, hogy majdnem feladtam a filmet. Láttam potenciált Annabelle figurájában, de egyik rész sem nyújtott semmit. Nem vagyok csalódott, de nem feltétlenül érte meg megnéznem.

UViki 

Nekem szuper volt, a cselekmény eléggé kiszámítható, de egyébként izgalmas.

babunymph 

Én igazából nem is értem, hogy tulajdonképpen miért nézek ilyeneket. Mert félni nem szeretek, bevallottan bármi meg tud ijeszteni (ami egy jumpscare-ekre épülő valaminél nem olyan nagy művészet), viszont cserébe idegesítenek azok a filmek, ahol minden karakter sekélyes, szerencsétlen, élhetetlen, ostoba és a történetvezetés egy összegubancolódott karácsonyi égősorra hasonlít (csak az égősorral ellentétben az ostoba filmeknél semmi pozitív nem vár rád, ha kibogozod). Az Annabelle-történetből három film is készült valamilyen különös oknál fogva (kettő borzalmas és egy elviselhető), és mindet láttam is, szintén valamilyen különös oknál fogva, és ez a harmadik jó emlékeztető volt arra, hogy miért nem szeretek horrorfilmeket nézni.

Ruby_εïз

Ebben a filmben annyi lehetőség lett volna, de csak 4-5 szellemet durrogtattak. Az Annabelle második része után olyan túl sok mindent nem fűztem hozzá. A történet pedig jól indult, bár kissé vontatottan.

Near 

Értem én a tökéletes alapötletet: Hé, nézd csak, milyen jól tejel ez a tehén. Csináljunk egy filmet, amiben sok-sok elátkozott tárgyat meg miegymást bemutatunk. Meglátjuk, a nézők hogy reagálnak, melyik piszkálja legjobban a fantáziájukat. Arról csinálunk egy önálló filmet. Majd a második legjobbról egy következőt. …és így tovább. Örökké dőlni fog a lé!

Volt pár jelenet, amire azt mondtam, horror rövidfilmnek tökéletes. De így… együtt… Majd megkapják a milliókat hozó önálló filmjeiket.

farkasbetti

Nekem az eddigi Annabelle filmek közül ez tetszett a legjobban. Voltak benne klisék és kiszámítható dolgok, de valljuk be, hogy nagyon nehéz már most olyan horrort csinálni, hogy na ilyen aztán még nem volt érzéssel legyen vége a filmnek és ez sem oyan. Szeritnem a lehető legtöbbet kihozták belőle. Imádtam benne a kislányt. Ismét egy film, ahol a gyerekszínészt jól választották ki. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon abból a rengeteg életrekelt tártyból, ami még ott lapul a szobában lesz-e majd később film, mert sok érdekes dolog volt még ott.

Wolly

Nem tudok viszonyítani az előzőekhez képest, de nem volt sem rossz, sem kiemelkedő
Nem volt annyira agyonzsúfolva félelmetes elemekkel, valamint nagyon hiányoltam azt, hogy spoiler , de én szeretem ha nincsen sok szereplő, és kimondottan szeretem az egy helyen játszódó torteneteket.
Lett volna még benne bőven cselekmény, így kicsit hiányérzetem van, emiatt 7 csillag

Szyszyyy

Az előző nyomi részekhez képest, ez egész jó volt.
Sőt nekem tetszett.
Pedig nem kicsit tartottam tőle, hogy kidobott pénz lesz. :D (Főleg azok után, hogy a Démonok között univerzumának előző része – Gyászoló asszony átka –, nem sikerült valami jóra.)
Úgyhogy végülis nulla elvárással ültem be a terembe.
Azt nem mondanám, hogy félelmetes volt, inkább érdekes.
Szerintem jól összerakták az alap szituációt is. Tetszett, hogy ennyi mindent felsorakoztattak és szinte mindig történt valami. Néhol jókat mosolyogtam. (Tudom, hogy sokan ezt negatívan élik meg, mert félelmetes filmbe ne legyenek poénok. De én nem bánom, ha egy ilyen típusú filmbe tesznek egy-egy poént is. :D)
A szereplőket is bírtam és nagyon szurkoltam nekik.
Összességében nem bántam meg, hogy moziba néztem.

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján