Kedvencelte 24

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez a rész is tetszett. Volt benne elég izgalom, feszültség, komor hangulat, és hátborzongató részek. Ezt a részt, még csak másodszorra néztem meg, de ugyanúgy tetszett, mint először. A szereplők jók voltak, főleg Ed és Lorraine Warren még mindig nagyon jók szerintem, és apáca is eléggé jó volt, kellően félelmetes kinézete volt. :-) Lehet kicsit elfogult vagyok ezekkel a filmekkel, de nekem így tetszett mindenestől, még akkor is ha vannak benne hibák. Én nem a hibákat kerestem, vagy a kliséket, én csak élveztem a filmet. :-)

Little_Monster 

Az első rész határozottan felértékelődik ezt látva, pedig az se volt nagy szám. Az elején még nagyon reménykedtem, hogy lesz ebből valami, még próbáltam is meggyőzni magam, hogy a céltalan ijesztgetésen túl is van elképzelésük a készítőknek. Csalódnom kellett. A végére szinte teljesen meguntam, és ahogy lenni szokott, a végső összecsapás számomra most is inkább volt szánalmasan vicces, mint rémisztő. Ráadásul happy end a vége? Undorító szirupos életbölcsességekkel? Fúj.

Rahenys 

Hát, ez rettenetesen unalmas 2 óra volt.
A sikoltozások nem ijesztően hatottak, hanem idegesítettek, ahogy Lorraine is, mert a szövegének az 50%-a annyiból állt, hogy „Ed!”.
Viszont a végén nem volt rossz az a csavar, hogy spoiler Viszont az utolsó pár percen kívül nem sok lényeges dolgot fedeztem fel.
A démonok pedig látszólag nagyon buknak az egyedülálló anyukákra, vagy a nagy családokra.

7 hozzászólás
züzzentdamo

Hát, ha nem azt írták volna műfajnak, hogy horror, hanem dark fantasy, akkor több csillagot kap. De egy horror műfajhoz képest nekem csak egy élvezhető dark fantasy lett…

A hangulat remek lett, a megszokott elemeket jól adagolták, egy kis csavart is tudtak beletenni. Élvezhető volt a maga módján, de ijesztőnek nem mondanám, pedig az éjszakai vetítésre mentünk, ahogy azt adja is magát…

1 hozzászólás
victoria_m997

Akárhányszor is látom mindannyiszor imádom. Másodjára talán még jobban szerettem mint elsőre.

julcseee

Nagyjából ugyanaz mint az első rész. Legalább ami a film utáni érzéseket illeti. Nem volt se jobb se rosszabb mint a mostanában mozikban lévő horrorok. Bár talán kicsit több ijesztő részt vártam ha már két órás a film…

Near 

Túl sok nem maradt meg az első részből, talán csak annyi, hogy egy kliséhalmaz volt, pár tucat jumpscare-rel megfűszerezve. Akkor működött, bár nem volt maradandó. Az Annabelle a halálom volt, tipikus semmilyen, talán egyetlen jó jelenettel.
Na ebben a filmben azért több akadt. Kár érte, hogy néhol annyira, de annyira próbált komoly és félelmetes lenni, hogy nevetségessé vált. Talán három vagy négy jelenet volt, ahol elnevettem magam. Ezen kívül viszont? Azt hiszem, működött. Nem mondom, hogy tökéletes, nem mondom, hogy különleges, de tetszett. A hangulatosnak, félelmetesnek szánt jelenetek hatásosak voltak, a jumpscare-ekkel mintha spóroltak volna, vagy legalábbis nem csak arra építettek. Ez különösen jó dolog! Ott voltak a logikai buktatók és ez a stop motion spoiler, aminél fulladoztam a nevetéstől, de összességében teljesen jó volt.

Gina920211

Hogyan győzhetjük le félelmeinket? Hogyan találhatjuk meg magunkban az erőt ahhoz, hogy letaszítsuk trónjáról a gonoszt? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Démonok között című vérfagyasztó horrorfilm második része.
Az igaz történeten alapuló mozifilm kétségkívül a 2016-os év legfélelmetesebb horrorja. Nyomon követi a Warren házaspár munkásságát, amely kifejezetten a paranormális jelenségekre irányul. A feleség látó képessége és a férj félelmet nem kímélő bátorsága segíti kiűzni a gonosz szellemet az Angliában élő család otthonából.
Az első félóra elteltével úgy érezzük, rettegésben nem lesz hiány. A sötétben játszódó jelenetek mindegyike tele van rejtélyekkel, ijesztő hangokkal, sikítással, ajtón dörömböléssel. A hidegrázás középpontjában egy kislány áll. Rajta keresztül próbál üzenni a gonosz a családnak. De biztosan tudjuk, ki az igazi gonosz a házban?
Ed és Lorraine Warren elszántan száll szembe a borzongató erőkkel, bátorságot adva ezzel az elszenvedőknek. A film legfontosabb üzenete az Istenbe vetett hit és az önmagunkba táplált bizalom, ami bármi áron megőrizhető, még akkor is, ha úgy érezzük, nem vagyunk képesek elmenekülni a sötétségtől, mielőtt az elnyelne minket.


Népszerű idézetek

Kristóf_Káldi

Adnak és elvesznek. Ott voltam mikor felsírtál, nem kértél engem, mégis elkísérlek halálodig.


Folytatása

Összehasonlítás

Démonok között


Hasonló filmek címkék alapján