Annabelle 2: A teremtés (Annabelle 2.) (2017) 178

Annabelle: Creation
109' · amerikai · thriller, horror, rejtély 18

0 díj · 1 jelölés

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért… [tovább]

angol
angol
magyar

Képek 17

Szereposztás

Stephanie SigmanCharlotte nővér
Alicia Vela-BaileyMrs Mullins
Anthony LaPagliaSamuel Mullins
Miranda OttoEsther Mullins (Mrs. Mullins)
Lulu WilsonLinda
Talitha Eliana BatemanJanice
Grace FultonCarol
Philippa CoulthardNancy
Tayler BuckKate
Samara LeeBee

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a rész is jó volt, bár lehetett volna az első és nem a második. De így is jó volt, legalábbis én élveztem az egészet. Izgalmas és hátborzongató ez is, feszült hangulat, vannak benne egész jó jelenetek is. A zenével sem volt semmi bajom, én szeretem még mindig ezt is, pedig nem most láttam ezt sem először. :-) A szereplők is jók voltak, az alapsztori is tetszett. :-) spoiler

MLauri

Első horrofilmem moziban, nem mintha amúgy sokat láttam volna ezelőtt, de így elég ijesztő volt sokszor pedig én nem is vagyok annyira félős. Nem is a jumpscarek voltak ijesztők, hanem az idegeskedések és a kiabálások, „minek mész te be oda jó isten” "úgyis meg fogsz halni" „az a kereszt majd megvéd szerinted?”. De ez inkább már sokszor a nevetséges kategóriba ment át, megjegyezném, hogy a moziban a velem egy teremben lévőkkel nagyon sokszor nevettünk, annyira irreális volt az egész. De lehetett azért ijedezni rajta, nem volt ez olyan rossz :-)

Negative_Singularity

Határozottan jobb volt, mint az előző része, ami kissé felszínes volt, ezért nem sikerült teljes egészében lekötnie. Itt viszont az volt a problémám, hogy túl hosszú volt, a cselekmény, bár ígéretesen indult, a közepén valahol elapadt, túl sokat magyaráztak a dialógus nélküli képkockákkal.
A gyerekszereplők viszont jól álltak a filmnek, sikerült a színészekbe is beleválogatni. A képvilága és a hangulata ötös, azt nagyon élveztem, ezért megbocsátottam a párbeszéd nélküli, elhúzott képeket. Annabelle meg… hát, én valahol továbbra sem értem az ő szerepét, mert ugye van a démon, meg ez a baba, meg az igazi Annabelle, és valahogy nem áll össze egy kerek egésszé. Az az igazság, hogy a baba nélkül is tökéletesen megállta volna a helyét ez a film, de kellett a játék az ijesztgetős effektek miatt. Ilyen ez.
A vége viszont adott egy „azt a rohadt k..a életbe, neeee” érzést, amitől pozitív hangulatban és elégedetten zártam be a filmes ablakot.

Pnikolett

Az első fele a filmnek elég langyi volt,nehézkesen akart beindulni,volt hogy jókedvűen nevetgéltünk egyes dolgokon :D Aztán szép lassan durvult és bizony jött a feszültség hogy vajon mikor jelenik meg valami,mi lesz a szereplőkkel stb. :D Igazából ha egész őszinte akarok lenni,a hangeffektek,hirtelen jelenetek viszik hátán a történetet,mert egyébként fele ennyire sem lenne ijesztő. Na de a kritikák ellenére tetszett és én legalábbis elégedetten mentem ki a moziból,megkaptam az izgalmat amit vártam tőle. + pont azért is,ahogy hozzákapcsolták az első részhez,így értelmet adva ennek a történetnek is.

Liza 

Hát nem tudom…
Rossznak nem mondanám, ügyes megoldásokkal apellált, voltak benne eredeti ötletek, de valami eszméletlenül hiányzott belőle mondjuk az, hogy ijesztő legyen. Egyszer nézhető, de valahogy engem ez a Démonok között- univerzum (lol) nagyon nem tud beszippantani, egy klisé halmaz az egész…

Raizo 

Egyszer elkezdtem nézni, de unalmasnak találtam, és nem néztem végig. Ma viszont igen, és nem bántam meg, sokkal jobban tetszett, mint az első rész, és választ kaptam néhány kérdésemre Annabelle-lel kapcsolatban.

Marcsi0603 

Sokkal jobb volt, mint vártam, mármint az első részhez képest. Szeretem, amikor főként gyerekek a szereplők egy horrorban, ők általában sokkal jobban illenek az egész horrorosdiba. Tetszett, hogy összekapcsolták az első résszel, illetve, hogy az eredeti baba is megjelenik a filmben. Ijesztőnek nem mondanám, de végig lekötött, úgyhogy örülök, hogy megnéztem.

mandu 

Az első részre négy csillagot adtam, de rengeteg jót olvastam A teremtésről, mindenki mondta, hogy meg is lepődött a sztorin. Mondom oké, nézzük meg, mostanában úgyis sok borzalmas horrort láttam, engem már az sem érdekel, ha ezt is oda fogom sorolni. Aztán így bumm! MONDOM ANYÁÁÁÁÁÁD! :D Volt itt minden. Hát én végigfostam az egészet. Nem szoktam félni horrorfilmeken, de ez kegyetlen… Még mindig ráz a hideg és olyan, mintha valami cirógatná a nyakamat. Utálom. >< És tudom, egy horrornak ez a dolga, de túl soknak gondoltam azt a rengeteg jumpscaret… Szóval nem tetszett. A végét meg hirtelen nem vágom

Junchi 

Horrornak meglepően decens. A borzalmas első részhez képest sokkalta vállalhatóbb… de mi volt ez a random sztori, könyörgök, szóval a klisés mivolt egy dolog, de mikor már értelme is kevés van, ott már gondok keletkeznek. Kényelmetlenül érzetem magam emiatt, illetve a kellően magas para-faktor miatt, csak míg előbbi negatív tartalmú, addig az utóbbi pozitív. Persze javarészt jump scare-ekkel oldották meg a dolgot, de azért voltak kellemes húzásai is, nekem az a madárijesztő pölö nagyon bejött.

Hatoska.

1 hozzászólás
Szyszyyy

Én a film megnézése előtt:
– Az első résznél rosszabbat biztos nem tudtak csinálni…

Én a film megnézése után:
– Egész nézhetőre sikerült. Mondjuk… Mondom ezt úgy, hogy nulla elvárással néztem.

Ami tetszett, az mind spoileres és mind a film végén volt: spoiler


Népszerű idézetek


Folytatása

Összehasonlítás

Annabelle


Hasonló filmek címkék alapján