Eojjeoda Balgyeonhan Haroo (2019–2019) 12

Extraordinary You / July Found by Chance / A Day Found By Chance / Ha-Roo Found by Chance / Suddenly one day · 어쩌다 발견한 하루
35' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat 15
1 évad · 32 rész

Mit tennél, ha megtudnád, hogy valójában egy képregény szereplője vagy? Ráadásul egy extra karakter mindenki fölött? Megváltoztatnád a történet menetét, nyilvánvaló! Eun Dan Oh egy 17 éves gimnazista egy tehetős családból, aki élethosszig tartó szívbetegségben szenved, ami azt jelenti, hogy nem… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Kim Hye YoonEun Dan Oh
Ro Woon13 / Haru
Lee Jae WookBaek Kyung
Jung Gun JooLee Do Hwa
Lee Tae RiJin Mi Che
Lee Na EunYeo Joo Da
Kim Young DaeOh Nam Joo
Kim Ji InShin Sae Mi
Kim Hyun MokAhn Soo Chul
Jung Ye NokKim Il Jin

További szereplők

Eojjeoda Balgyeonhan Haroo (2019–2019)

Gyártó
MBC

Kedvencelte 3

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

barbikaunatkozik 

9,5 csillag!

Egy nagyon aranyos, ötletes kis sorozat, ami mer fityiszt mutatni és kinevetni a romantikus komédiák sablonos világát. Szerethető szereplők (még a „főgonosz” is, ha nem az írót nézzük), fantasztikus látvány (főleg a „stage” és a „shadow” közötti átmenet), frappáns történet, remek zenék. Viszont egy ponton a saját maga által sokszínűen kifigurázott klisék egyikébe fut.

Mindenkinek tudom ajánlani, akik vevők egy jó és újszerű romantikus sorozatra. Nem csak a sulis sorozatok kedvelőinek!

krlany 

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Nem tökéletes. Volt benne sok dráma, meg sok gyönyörű jelenet is. Volt, hogy egy helyben topogott, és volt, hogy azt éreztem, „ne már, megint?”. És mégis. Már maga az ötlet is, annyira különös, hogy totál vagány. Szegény szereplők. Mindegyik megszenvedte a magáét, és mégis jól kihozták a végét. Ráadásul jól játszottak. Nagyon is. Váltogatva a „színpadot” és az „árnyékot”. A két főcsávónk viszont a „Trombitafolyondárban” elég viccesen nézett ki. A kosztüm jól állt nekik, de a két hajviselet:D… pedig olyan szívdöglesztőre tudják őket fazonírozni… ez most itt kevésbé sikerült, de ez legyen a legnagyobb bajunk.

Melanii 

Ro Woon = instant szerelem
Haru és Dan Oh egyszerűen olyan aranyosak meg kis édesek voltak együtt, hogy öröm volt nézni őket és a mosolygás a jeleneteik állandó mellékhatása lett.
Nagyon tetszett ahogy az „árnyékban” kigúnyolták az írót és a temérdek klisés jeleneteket, amit megalkotott.
Másik nagy szerelmem lett Szárított Tintahal Tündér és azért az A3 tagjai sem voltak semmik..
Ez a sorozat függőséget okoz! Mellette az órák csak úgy repülnek…
Izgalmas volt és érdekes, a történet sem hétköznapi.
Bátran ajánlom hát mindenkinek! :))

Lahara

Teljesen ráfüggtem erre a sorozatra, sosem néztem előtte koreai doramát, de a fiú szereplők egy része orrvérzősen jóképű. Érdekes dolognak tartom, hogy egy csomó koreai szó hasonlít a japán megfelelőjére.
Kedvem támadt romantikus ázsiai képregényt olvasni, ilyet, jelenben jatszódót. És persze a képregényes történetszál fogott meg először. Dan-Oh néha idegesítő, de ha belegondolok, én sem voltam komolyabb 18 évesen. Viszont a visítozó és társukat megalázó lányoktól végig a falra másztam. Amúgy paródiának jó. Amúgy milyen (elit) iskola ez, hogy nincsenek tanárok?


Hasonló filmek címkék alapján