Big (2012–2012) 10

Három főhősünk egy középiskolás fiú, egy tanárnő és egy orvos, kiknek az élete teljesen összegabalyodik. Kil Da Ran egy fiatal, középiskolai tanárnő, aki épp az esküvőjére készül Seo Yoon Jae doktorral, mikor egy buszon összetalálkozik az Amerikából hazatérő, új tanítványával, Kang Kyung… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Gong YooSeo Yoon-Jae
Lee Min JungGil Da-Ran
Bae SuzyJang Ma-Ri
Jang Hee JinLee Se-Young
Shin Won Ho (1991)Kang Gyung-Joon
Ahn Seok HwanGil Min-Gyu
Moon Ji YoonNa Hyo Sang
Baek Sung HyunGil Choong Shik

Kedvencelte 3

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Shad 

Egy darabig gondolkoztam hány csillagot is adjak…az első 5 rész után még olyan 6 csillagnál tartottam, aztán a 16. rész utolsó tíz percéig ez szép lassan feltornászott 9 még akár 10re is, aztán voálá egy tökéletes befejezést elbaltáztak, méghozzá egy elég bagatel hibával.
Történethez sok mindent nem lehet hozzá fűzni, szokásos testcserés bakik tömkelege:) szerelem szép lassan alakul ki, nem is volt baj vele. Én mondjuk azt hittem lesz némi sztori az ébredés utánról is, de ne legyünk telhetetlenek. Végül is nem volt annyira borzalmas a sztori. Igaz hatalmas fordulatokkal sem bővelkedett.
Karakterek: Nah azzal veszett nagy problémák voltak. Ezért is indultam 5-6 csillagról. 3 női főszereplőnk volt és bátran állíthatom mindhárom idióta… Adott két nő, akik mindenáron, mindenkin átgázolva akarják az adott férfit és van a harmadik naiv, átverhető,vak,bolond, „cuki”, aki abszolút életképtelen…az első kettőt a legvégéig képtelen voltam megkedvelni, a harmadik azaz főszereplőnk az ötéves szintjéről végül feltornászta magát egy fogjuk rá értelmes nőéig. Az elején tényleg iszonyatosan irritált, hogy annyira életképtelen. Gong Yoo jól hozta a 18 éves fiút, bár kicsit furcsáltam, hogy Gyung-Joon sokkal komolyabb karakter volt az első két részben, mint amit Gong Yoo hozott később. Ettől függetlenül viszont jó volt:) Az elején teljesen éretlen kamaszból a végére felnőtt lett:) Shin Won Ho szuper volt Gyung-Joonként:) és a végén pont itt követték el a hatalmas hibát…annyira tökéletes vége lehetett volna, a jelenet is szuper volt csak…ahh próbálok nem spoilerezni, de tény baromi nagy szálka már-már szinte gerenda …KÁR azért az öt percért a végén.
Ajánlom-e? nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani az elején, de igen:) csak ne adjátok fel az első pár résznél:D amikor Da-Ran egy idióta fókuszáljatok Gong Yoo (Yoon Yae) kidolgozott testére és mosolyára, így átvészelhető a kezdeti sok(k), utána meg már visz a történet:) A vége is jó, csak a „szíveddel láss” és ne a szemeddel:P

3 hozzászólás
Dreamborder 

Miért? Miért?? Hogy lehet ezt tenni a nézővel?? Mert egy dolog a happy end. Meg egy másik a szomorú, sírós vég. De itt nincs is normális lezárás! Hogy lehet ennyire befejezetlenül hagyni egy sorozatot? Végigizgulja az ember az utolsó részeket és ezt kapja cserébe?! Ajjj!! Nagyon mérges vagyok! Jelenleg frissen végezve a doramaval úgy érzem, jobb lett volna, ha meg sem nézem! :(((
Közben pedig de, mert nagyon sok aranyos rész volt benne es a szereplők is közel kerültek a szívemhez! A színészek itt is nagyon jó munkát végeztek, de komolyan! Ők elolvasták egyáltalán a forgatókönyv végét? Ahh… csalódott vagyok!

9 hozzászólás
Melanii

spoiler
Gong Yoo: mint minden szerepében, itt is remekelt. Ahhoz képest, hogy egy 18 évest kellett játszania, úgy éreztem, hogy ő volt az egyik leginkább felnőttesen viselkedő és gondolkodó ember a sorozatban. ( no azért voltak kivételes pillanatok. ☺)
Lee Min Jung: merem remélni, hogy nem ő játszotta túl a szerepét, hanem így volt megírva. Annyira butuska és szinte életképtelen volt, hogy gyakran támadt kedvem elverni egy péklapáttal. Na, ő viszont tökéletesen tudta volna alakítani a fiatal kis leányzót…
Bae Suzy: rendkívül irritált, nem szerettem meg ebben a szerepében.
Nagyjából őket szerettem volna kiemelni a sorozatból.
Szóval, ahogy a mondás is tartja: „ Türelem, rózsát terem.” Na, valahogy én is így álltam hozzá a sorozathoz. Már az első pár része után tudtam, hogy ebből nem lesz kedvenc. xd Elég lassan indul be a sztori, és azután sem történik igazán semmi nagy durranás. Ha megkérdeznék, mégis miért áldoztam rá több mint 16 órát, akkor azt válaszolnám: Mert szórakoztatott! És ez így is volt! Sírva röhögtem egyes jeleneteknél, ami miatt már megérte megnéznem. :) Még ha a történet abszolúte 0 volt, akkor is minden rész megmosolyogtatott, és csak tovább nyomtam a következő részre.
A végéről inkább nem is mondanék semmit, mert az úgy KAKI, ahogy van. Újranézni nem hiszem, hogy valaha is fogom, és nem is ajánlgatom nagy hévvel senkinek sem, DE 8 pontnál kevesebbet adni sem tudok érte. A szívmelengető jelenetek, a poénos részek, mind belevésődtek az emlékezetembe. Kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt.
Olyan ellentétes érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, van aki megért??

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján