Csere (2016) 28

The Swap
100' · amerikai · vígjáték, fantasy

Ellie O'Brien a ritmikus gimnasztikában igyekszik egyre jobb teljesítményt nyújtani, de valahogy semmi sem alakul úgy az életében, ahogyan szeretné. Legjobb barátja Jack Malloy hasonlóképp elégedetlen az életével, ő képtelen megfelelni édesapja magas elvárásainak. Egy napon mindkettőjük élete a… [tovább]

angol
magyar

Képek 6

Szereposztás

Peyton ListEllie O'Brien
Jacob BertrandJack Malloy
Claire RankinSummer
Darrin RoseCoach Malloy
Callan PotterGunner Malloy
Jesse BostickStryker Malloy
Kiana MadeiraSassy Gaines
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Theana 

Az előzetes nagyon tetszett, így nem is kérdés, hogy kedvet kaptam hozzá. Szerintem szép film (a maga módján, és habár azt éreztem a felénél, hogy ez picit gyenge, a következő résznél pedig arra eszméltem, hogy ez mégis egész jó!) Nem rossz színészi alakítás, bár vannak hiányaim, mégis szerintem át tudta adni a film mondanivalóját. :)
De azért Disney. :))) spoiler

Szyszyyy 

Nekem nagyon tetszett. *-*
Olyan jókat nevettem és olyan kis cuki film volt.

Éva_Kovács_2 

Disney-filmhez képest szerintem kifejezetten jó .A színészek jól játszanak és előbb vagy utóbb mindenkivel tudtam szimpatizálni.Ellie anyukáját kifejezetten szerettem és örülök,hogy nekem is van egy ilyen anyukám.:) Többször ki kéne fejeznem,hogy mennyire szeretem,amíg még lehet.A megható és vicces jelenetek is egyformán jók voltak.Ami jó,mert nem gyakran látok olyan filmet ,ami mindkét műfaj elemeit ugyanolyan szinten tudja hozni.Örülnék egy folytatásnak is,bár így is tovább lehet gondolni a történetet.Eddig még csak animébe láttam ilyen testcserés dolgot,de még mindig nagyon bejön az ötlet.

LyennSunny

Tudom, a Disney mozik fele gagyi és nincs is igazán mondanivalója a filmnek, de bűnös élvezetnek jó. :)

brigitta244

Szerintem ami elvárható filmtől teljesítette. Így a maga stílusában megéri a teljes csillagot.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján