Kedvencelte 42

Várólistára tette 204


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Amikor elkezdődött a történet, azt hittem, hogy nem fogom szeretni. Nem tetszett a karakterek kinézete, és bár a világ érdekesnek tűnt, valahogy nem fogott meg első ránézésre. Körülbelül hat perccel később már nagyon szerettem. Ian abszolút tinédzser volt, minden kis sutaságával; szerethető, de néha idegesítő, viszont fejlődő karakter. A cselekmény izgalmas volt, de többet is kihozhattak volna az ötletből. Viszont régen sírtam már ennyit. És ami a legfontosabb: mindannyiunknak szüksége lenne egy Barley Lightfootra.

Szeszj 

Imádtam nem is kicsit. ^-^ Izgalmas, aranyos, értéke és fontos mondanivalója van amit szépen be is mutatta a film. Kicsit meg is könnyeztem a tesók kapcsolatát, ami szerintem tökéletesen van bemutatva. A humor is nagyon találó volt, a zenék pedig nagyon jó illeszkedtek bele a történetbe. A látványvilága pedig csodálatos volt. A kősárkány nagyon jól meglett csinálva, talán az tetszett benne a legjobban.
Mindkét tesót kedveltem de nekem valahogy közelebb volt a szívemhez Barley, imádtam a srácot. Elég sokszor megszakadt érte a szívem! ❤
Biztos vagyok benne hogy sokszor lesz újranézős ez a film! ^-^
https://media.giphy.com/media/QxZHisFLXocQ8dIMxE/giphy.gif
https://media1.giphy.com/media/hXCMbDqS1IlqcneC6d/giphy.gif…

Bea_Csakegyolvasólány 

Bánom, hogy nem moziban láttam. Gyönyörű mese volt, ami tele volt kalandokkal, meglepetéssel, bűbájjal, komolytalansággal és gyásszal. Igen, Ian és Barley régen elvesztették az édesapjukat, akit most visszahoztak, részben. Az elf testvérek elég sok dologgal néztek szembe, hogy megtalálják azt a követ.
Tom Holland és Chris Patt szinkron hangjait nagyon bírtam. Mind a kettejük hangjai illet szerintem a karaktereikhez.

MrsCumberbatch 

Egy biztos: Az utolsó 20 percet végig zokogtam. Nem csoda, ha Tom és a testvérei is megkönnyezték. Nagyon érzéketlennek kell lennie annak aki egy könnycseppet sem ejt…

Egyébként nagyon aranyos és kedves kis mese volt. Testvéri szeretet ereje, mágia.. Minden szuper volt. Jókat lehet rajta nevetni, de tényleg mélyebb mondanivalója is van. Szerintem minden korosztálynak élvezhető. Bár ez a testetlen alak lehet nem az igazi egy kisgyereknek… De na. Azt is megoldották végül is.

LoneWolf 

Az írók, vagy inkább a casting felelősök nagyon nem akarják, hogy Tom Holland karakterének akár egyszer is normális családja legyen. Pókember, Kémesítve (Spies in Disguise) és most ez?! Mi a frász? Mindegyikben minimum az apja kapásból halott.
Amúgy nem volt rossz. Több lehetőséget éreztem az alapokban annál, amit végül sikerült belőle kihozniuk, így kevésbé érzem zseniálisnak, mint sokan mások, de a végén lévő tanulság szépen megdobta az értékelésem. spoiler Humorát tekintve csupán az elmegy kategóriát súrolta nálam, de ezt kellőképp ellensúlyozta, hogy ezúttal senki sem fakadt dalra. Hála a jó Gandalfnak! Ja… az a konkurens stúdió, na mindegy! Aranyos volt és akadtak benne eredeti ötletek, ezáltal egyszer mindenképp érdemes megnézni, bár kétlem, hogy nálam többször is előkerülne majd.
Extra kis szőrszálhasogatás, hogy az unikornisoknak nincs szárnya! A szárnyas lovak a pegazusok, szóval a készítők kevertek két különböző mágikus lényt. Ezért járhatna a mínusz, de ritkán látni mainstream mesébe épített D&D-t, szóval ezt most elnézem.

3 hozzászólás
krlany 

Az eleje kicsit nehezen indult be, de aztán a végére egészen megszerettem. Jó a mondanivalója. A vége azért döcögött egy kicsit. spoiler Nem volt rossz, de én egy kicsit ennél többre számítottam.

ÁrnyAngyal 

Nem is rossz, nem is rossz.
A téma maga olyan amit talán mindenki hmm ismer, na most ebbe szépen belepakoltunk kék lényeket meg egy csomó legendát meg ilyesmi és bumm kész is a film.
Amúgy tényleg egész jó lett.
Viszont lehet én maradtam le valahol, vagy nem rémlik, de miért lett Előre a film címe? Valahogy sehogy sem illik hozzá, de lehet csak én vagyok ennyire feledékeny.

Anna93 

Nagyon szép történet volt. A humor is pont annyi volt benne amennyi kell.
Voltak benne gyenge pontok, de ennek ellenére imádtam, tetszett az üzenete. Főleg a két testvér kapcsolata.

Klaudia98 

Hát ez nagyon jó film volt! :D Mondanivalóval, történettel, családi-testvéri kötődéssel, HUMORRAL :D Nagyon jó kikapcsolódásnak, az egész családnak. Ajánlani tudom mindenkinek :D

spoiler

Irasalgor

Az animációs alkotás tehát ismét egy minőségi Pixar munka, viszont a történet lassú első felvonása és meglehetősen elnyújtott katarzisa miatt bár hiába tisztelendő a felvetett problémák meglehetősen érett bemutatása, valamint a szerepjátékos elemek integrálása a történetbe, azért instant klasszikusnak nem lehetne nevezni az Előrét, amelynek inkább a designeri megoldásai és a testvérpár kapcsolatának bemutatása miatt lesz emlékezetes, mintsem az érzelmi töltetének és izgalmas cselekményének. Családi szórakozásnak és gyerekeknek valószínűleg tetszeni fog, de azért nem kaptunk most egy új Agymanókat vagy Hihetetlen Családot, bár erre nincs is mindig szükség.

Értékelés: 8/10
(Később honlapon)


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Barley: So now you know the worst that can happen, so there's nothing to be scared of, right?

Nocharity 

You know, it's really mean to call me a screw-up when you don't give me a chance to do things right.

Bogesxd 

You have to take risks in life to have an adventure.

Bogesxd 

One of them is afraid of everything, and the other isn't afraid of anything!

Nocharity 

– It's kind of a weird idea.
– I know! I like it too!


Hasonló filmek címkék alapján