Kedvencelte 49

Várólistára tette 215


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez jó volt, és szórakoztatóak voltak Ian és Barley, meg viccesek, és aranyosak is. A sztori felépítése is tetszett, a zenék is, és látványos is volt. :-D Nekem tetszett, és Tom Holland meg Chris Pratt is nagyon jók voltak együtt szerintem, jó párosítás. :-) A két testvérpár kapcsolatát jól bemutatta a film, és a befejezése is annyira cuki lett, és aranyos. :-) A kalandok néha egészen viccesek voltak, és élvezhetőek, sokat nevettem rajtuk. :-D

4 hozzászólás
Nihilchan 

Amikor elkezdődött a történet, azt hittem, hogy nem fogom szeretni. Nem tetszett a karakterek kinézete, és bár a világ érdekesnek tűnt, valahogy nem fogott meg első ránézésre. Körülbelül hat perccel később már nagyon szerettem. Ian abszolút tinédzser volt, minden kis sutaságával; szerethető, de néha idegesítő, viszont fejlődő karakter. A cselekmény izgalmas volt, de többet is kihozhattak volna az ötletből. Viszont régen sírtam már ennyit. És ami a legfontosabb: mindannyiunknak szüksége lenne egy Barley Lightfootra.

Szeszj 

Imádtam nem is kicsit. ^-^ Izgalmas, aranyos, értéke és fontos mondanivalója van amit szépen be is mutatta a film. Kicsit meg is könnyeztem a tesók kapcsolatát, ami szerintem tökéletesen van bemutatva. A humor is nagyon találó volt, a zenék pedig nagyon jó illeszkedtek bele a történetbe. A látványvilága pedig csodálatos volt. A kősárkány nagyon jól meglett csinálva, talán az tetszett benne a legjobban.
Mindkét tesót kedveltem de nekem valahogy közelebb volt a szívemhez Barley, imádtam a srácot. Elég sokszor megszakadt érte a szívem! ❤
Biztos vagyok benne hogy sokszor lesz újranézős ez a film! ^-^
https://media.giphy.com/media/QxZHisFLXocQ8dIMxE/giphy.gif
https://media1.giphy.com/media/hXCMbDqS1IlqcneC6d/giphy.gif…

Bea_Csakegyolvasólány 

Bánom, hogy nem moziban láttam. Gyönyörű mese volt, ami tele volt kalandokkal, meglepetéssel, bűbájjal, komolytalansággal és gyásszal. Igen, Ian és Barley régen elvesztették az édesapjukat, akit most visszahoztak, részben. Az elf testvérek elég sok dologgal néztek szembe, hogy megtalálják azt a követ.
Tom Holland és Chris Patt szinkron hangjait nagyon bírtam. Mind a kettejük hangjai illet szerintem a karaktereikhez.

MrsCumberbatch 

Egy biztos: Az utolsó 20 percet végig zokogtam. Nem csoda, ha Tom és a testvérei is megkönnyezték. Nagyon érzéketlennek kell lennie annak aki egy könnycseppet sem ejt…

Egyébként nagyon aranyos és kedves kis mese volt. Testvéri szeretet ereje, mágia.. Minden szuper volt. Jókat lehet rajta nevetni, de tényleg mélyebb mondanivalója is van. Szerintem minden korosztálynak élvezhető. Bár ez a testetlen alak lehet nem az igazi egy kisgyereknek… De na. Azt is megoldották végül is.

Popovicsp87 

Sablonossága ellenére ez egy nagyon jópofa fantasy road movie volt.
A testvérek kapcsolata került középpontba, illetve a mágia és technológia ellentéte spoiler.
A karakterek nem voltak rosszak, de párszor már láttam ezt a felállást.

2 hozzászólás
ellamuci 

Nagyon aranyos mese, jó volt nézni. Jó testvér páros alkottak. Kár hogy nincs tesóm. :D A film végénél végig megkönnyeztem.

LoneWolf 

Az írók, vagy inkább a casting felelősök nagyon nem akarják, hogy Tom Holland karakterének akár egyszer is normális családja legyen. Pókember, Kémesítve (Spies in Disguise) és most ez?! Mi a frász? Mindegyikben minimum az apja kapásból halott.
Amúgy nem volt rossz. Több lehetőséget éreztem az alapokban annál, amit végül sikerült belőle kihozniuk, így kevésbé érzem zseniálisnak, mint sokan mások, de a végén lévő tanulság szépen megdobta az értékelésem. spoiler Humorát tekintve csupán az elmegy kategóriát súrolta nálam, de ezt kellőképp ellensúlyozta, hogy ezúttal senki sem fakadt dalra. Hála a jó Gandalfnak! Ja… az a konkurens stúdió, na mindegy! Aranyos volt és akadtak benne eredeti ötletek, ezáltal egyszer mindenképp érdemes megnézni, bár kétlem, hogy nálam többször is előkerülne majd.
Extra kis szőrszálhasogatás, hogy az unikornisoknak nincs szárnya! A szárnyas lovak a pegazusok, szóval a készítők kevertek két különböző mágikus lényt. Ezért járhatna a mínusz, de ritkán látni mainstream mesébe épített D&D-t, szóval ezt most elnézem.

3 hozzászólás
krlany 

Az eleje kicsit nehezen indult be, de aztán a végére egészen megszerettem. Jó a mondanivalója. A vége azért döcögött egy kicsit. spoiler Nem volt rossz, de én egy kicsit ennél többre számítottam.

Kemiviki 

Csak engem emlékeztet ez a film egy másikra? Segítek picit. Van két emberkénk, akik nem mellékesen testvérek és az egyikük tud varázsolni, de nem találják a közös hangot, nagy kalandra indulnak hogy újra egymásra találjanak és megtalálják a helyüket az életben. Gonosz leszek, de ez egyáltalán nem újdonság, ez a Jégvarázs fiú kivitelben.
Szerencsére a dalolászás elmaradt. A grafika tetszett. Nagyon érdekes volt ahogy a fantasy szereplőket a modern világba beillesztették. Tetszett az is, hogy testvérek, a testvéri kötelék került fókuszba. De sajnos történet nehezen indult be és emellett még sablonos, kiszámítható volt.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bogesxd 

Barley: So now you know the worst that can happen, so there's nothing to be scared of, right?

Nocharity 

You know, it's really mean to call me a screw-up when you don't give me a chance to do things right.

Londonna 

– Öregem, Bronco megkergült. Ezért nem mentem soha férjhez. Engem senki sem zárhat karámba!

Bogesxd 

You have to take risks in life to have an adventure.

Bogesxd 

One of them is afraid of everything, and the other isn't afraid of anything!

Nocharity 

– It's kind of a weird idea.
– I know! I like it too!

Mimiti 

Barley: Egy kicsit meg kell állnom, a mütyür lábam nem bírja ezt a tempót.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján