Előre (2020) 35

Onward
102' · amerikai · animációs, vígjáték 6

Egy fantasy világban két, tinédzser éveit taposó elf, akik nem mellesleg testvérek, kalandra indulnak, hogy kiderítsék, végleg eltűnt-e a világukból a varázslat.

Angol
Magyar

Képek 5

Szereposztás

Tom HollandIan Lightfoot (hang)
Chris PrattBarley Lightfoot (hang)
Julia Louis-DreyfusLaurel Lightfoot (hang)
Octavia SpencerManticore (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 241


Kiemelt értékelések

Klaudia98 

Hát ez nagyon jó film volt! :D Mondanivalóval, történettel, családi-testvéri kötődéssel, HUMORRAL :D Nagyon jó kikapcsolódásnak, az egész családnak. Ajánlani tudom mindenkinek :D

spoiler

hashtaghetimozi 

Az Előre egy megható emocionális utazás, fontos és könnyen érthető üzenetekkel, kiváló karakterekkel és elképesztő látványvilággal. Jól játszik az érzelmeinkkel, kicsiket-nagyokat egyaránt elvarázsol, miközben megteremt egy olyam fantasy világot, amit érdemes lehet bővíteni.

Caledonia_Valley

„Az Onward egy vérbeli kalandtörténet, mely egyedi ötletekkel és szereplőkkel dolgozik, és mentes a kliséktől. Végtelenül örülök, hogy végre egy olyan mesét láthattam, amiben fiúk kalandoznak, és amiben végre nincs szerelmi szál…! Végre részese lehettem egy olyan mozgóképes alkotásnak, melyet Verne regényeihez hasonlítanék, ahol szintén nincsenek, vagy csupán kevés szereppel bíró nők vannak.”

„Az Onward kalandos, humoros – számtalan észveszejtően jó poént tartalmaz –, látványos, ezernyi érzelemmel átitatott történet, melynek végéhez ajánlott a zsepiket előkészíteni, ugyanis szíven üti az embert… Noha jómagam tisztában voltam a végkifejlettel, mégis, a könnyfüggönyömön keresztül néztem a tetőpontot, s noha a katarzist követően az alkotók az utolsó képkockákban igyekeznek újra mosolyt csalni a nézők arcára, sűrűn pislognom kellett, hogy lássak is belőlük valamit…”

Bővebben:
https://sadaboga.blogspot.com/2020/03/onward-elore-2020…

ünige

Hát ez egy irtó cuki mese! A karaktereket imádtam, vicces volt, megható és egyszerűen nem tudom szavakba önteni mennyire tetszett. Nem egy tucatmese, ellenben nagyon szépen bemutat társadalmi problémákat.
Az a bizonyos jelenet pedig, ahol „cenzúráztak” egy szót… nos semmi extra nincs benne, én alapból kedvesebbnek találom a „Párom” kifejezést, mint a „pasim/csajom/barátom/barátnőm”. Nagyon tetszett.
spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján