Karácsony Artúr (2011) 208

Arthur Christmas
97' · amerikai, angol · animációs, kaland, dráma, vígjáték, fantasy 0

0 díj · 2 jelölés

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd… [tovább]

magyar
magyar

Szereposztás

James McAvoyArtúr (hang)
Hugh LaurieSteve (hang)
Jim BroadbentTélapó (hang)
Bill NighyTéltata (hang)
Eva LongoriaDe Silva (hang)
Imelda StauntonTélanyó (hang)
Will SassoJames (hang)
Ashley JensenBryony (hang)
Michael PalinErnie Clicker (hang)
Marc WoottonPeter (hang)

További szereplők

Kedvencelte 47

Várólistára tette 91


Kiemelt értékelések

AniTiger 

Imádom ezt a mesét, enélkül már nem is Karácsony a karácsony. ^.^

A legszebb a vége: „És boldog(ok).”

Nihilchan 

Nagyon modern karácsonyi mese, az elején nem is tudtam ezzel mit kezdeni. Ugyanakkor szép a történet, tetszett az üzenete és az egész nagyon aranyos. Továbbá elég sikeresen hatott is rám, hiszen elérzékenyültem a végén. Egy-két dolgot mondjuk túlzásnak tartottam, de lényegében kifejezetten jó és kedves mese.

Oroa 

Kicsit modernre sikerült ez a karácsonyi mese. Tetszett, de csakis Arthur miatt.

Lex

Moziban láttam. Igen, én. 20 fölött. Moziban. Mesét. És IMÁDTAM! Fantasztikusan jó mese, teljesen elképesztett, hogy ennyire jól megcsinálták. Egyszerűen zseniális az alap ötlet, nagyon jók a karakterek, remek a humora a filmnek, és legfőképp nagyon szívmelengető. (spoiler) Imádom Artúrt, a lelkesedését, a szamárnevetését, a jóságát, a… mindent! (Befejeztem az ömlengést.) A többi karakter is mind annyira jó volt. Téltata ("Táltos! Táncos! Pompás! Öhhh, hogy a görcsbe hívják a többit? Mindig elfelejtem. B-b-b-b-bambi! John! És te, az a fehérfülű! És te is…Nem, nem te, büdös bolhazsák.") és Bryony ("Mindig van idő masnizni!") és Télanyó is és Télapó és… (Na jó, befejeztem.)

Lilla99 

Nagyon aranyos mese. Imádom a humorát, nagyon jó beszólásai voltak az öreg télapónak. Artúr igazán példás kis télapó gyerek, és nagyon jó volt nézni, hogy miket végig szenvednek, csak azért, hogy azt az egy bicajt is leszállítsák. A végén pedig nagyon tetszett, hogy mutatták kivel mi történt egy év múlva. És a szívem is megnyugodott, amikor láttam, hogy spoiler

Coffee

Annyira nagyon élveztem, pedig már régebben is láttam. :) Nagyon karácsonyi hangulatom van. :)

szymba23 

Nem volt rossz mese, sőt… az első 20 percben már imádtam.
Remek történet, és nagyon szimpatikus, szerethető karakterek. :) Igazi karácsonyi mese.

Bogas 

There is always time for a bow.
Az elején a karácsonyi manók akciója az Artemis Fowl köteteket juttatta eszembe, amivel egyből kilóra megvett a film. Arthur pedig névrokonára, Arthur Shappeyre emlékeztetett több szempontból is.
Jó kis családi szórakozás, a szó mindenféle értelmében. Aminek különösen örültem, hogy minden figurának szuper karakterhangot sikerült kölcsönözni, és nem az történt, hogy 5 perc után azt mondtam, ja, ez Hugh Laurie.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján