Derült égből fasírt (Derült égből fasírt 1.) (2009) 260

Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Bill HaderFlint Lockwood (hang)
Anna FarisSam (hang)
Bobb'e J. ThompsonCal Deveraux (hang)
Mr. TEarl Devereaux (hang)
James CaanTim Lockwood (hang)
Andy SambergBrent (hang)
Bruce CampbellMayor Shelbourne (hang)
Benjamin BrattManny (hang)
Neil Patrick HarrisSteve (hang)
Al RokerPatrick Patrickson (hang)

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Már nem először láttam, még évekkel ezelőtt megnéztem a második részt mert azt hittem hogy csak egy rész van belőle, és csak utána néztem meg az elsőt és akkor is már imádtam.
Szerintem nagyon kreatív ötletű mese, amiben jó poénok vannak és érdekes megoldások. Egy ilyen gépet én is elfogadnák! :D
A szereplők is jók, Flint és Sam spoiler. A kedvencem Steve és Manny! :D
Egy baj van vele, hogy megéhezek miközben nézem. Jól néznek ki benne az ételek. :D
https://media.giphy.com/media/NpBBdePWgf4Ri/giphy.gif
https://66.media.tumblr.com/65381d5e0044e46a77a4991381e…

Littlegirl 

Igazán szórakoztató és aranyos mese. Nagyon tetszett az animáció elgondolása. :) Flint és Samet nagyon bírtam és meg is szerettem őket.

Nihilchan 

Elég gyenge rajzfilm. Már maga az alap sem tetszett, a karakterdizájn szintén felejtős. Az elejét piszok módon untam és a végére sem lettem sokkal lelkesebb. A poénok is inkább fárasztottak, mint szórakoztattak. Számomra ez szimpla egyszernézős, gyorsan elfelejtős. Abszolút nem érdekel a folytatása sem.

Lilla99

Nagyon régen láttam már mindkét részt és akkor nagyon szerettem. Jó pár évvel később sincs ez másképp. Nem tagadom, egy-két helyen volt hogy untam a dolgokat, de összességében szerintem egy jó kis animációt sikerült kihozni belőle, ahol a szereplőket mind egytől egyig szerettem. na jó talán egy-két kivétellel Bár a fő hangsúly nem a humoron van, azt is sikerült eltalálni, nagyon szerettem a riporter karakterét de persze a főszereplők is nagy kedvenceim voltak. Bármikor szívesen újranézném.

Pikachu

Tetszett ez az egész elgondolás, a történet. A karaktereket is bírtam benne, Flint és Sam nagyon aranyos. Meg hát az ételek.. ételgyártógép és kajaeső? Én is nagyon oda lettem volna érte. Sokáig kedvencem volt, de miután megnéztem a másodikat és rájöttem, hogy az még ennél is jobb, akkor már inkább azt választom kedvencnek. :)

bujdoshow

Éhes lettem.

Egyébként nagyon tetszett, nem tudom, miért nem láttam eddig, aranyos kis mese, szerethető szereplőkkel és érdekes és izgalmas cselekményszállal, mindenképpen megnézem a 2. részt is.

Hippoforaccus 

Le kell szögezni, hogy a szereplők iszonyú bénán néznek ki, de a poénok ellensúlyozzák ezt a hibát. Jókat kacagtam ezen a kis agyabuggyant történeten.

UViki 

Öhm… aranyos, de semmi több. Nem igazán láttam értelmét, cukinak cuki, de tulajdonképpen nem is vártam tőle többet.
Viszont a srác baromi aranyos volt, azonnal kedvenc is lett.

Luna

Évek múltán is ugyan úgy röhögök rajta, jó volt újranézni. :D

Virtual_Angel 

Szintén olyan animációs film, aminek tisztában voltam a létezésével, sőt, többször szembe is jött a videó, amiben bemutatják, hogyan készültek a hangeffektek. Nem is tudtam nem úgy nézni, hogy a stégre plattyanó hamburgerek láttán, hallatán ne lássam magam előtt a vizes ronggyal padlót csapkodó férfit… :D
Ez sem egy klisés történet, pedig néhány szereplő emlékeztet más animációs filmek szereplőire. Sok vicces karakter és jelenet helyet kapott benne. :)


Népszerű idézetek

ChöppMoly

Steve: – Éhes, éhes! Gumimacik! Gumimacik! Gumimacik!… Éhes! Macik! Macik! Macik!

ChöppMoly

– Coolság-fokozás… Kész! Kávészünet üzemmód.

Londonna 

– Mekkora gyík, tele van a feje az agyával!

Londonna 

– Hé Flint, kóstold meg a céklámat!
– Ez egy retek.

ChöppMoly

Az apáknak ki kell fejezniük, mennyire szeretik és becsülik a fiukat.


Folytatása

Összehasonlítás

Derült égből fasírt


Hasonló filmek címkék alapján