Kedvencelte 9

Várólistára tette 76


Kiemelt értékelések

nekedcsakRia

Szerintem ez az egyik legjobb adaptáció, amit láttam eddig. Jó dalok, szép és látványos animáció, humoros és megható részek megfelelően adagolva. Diverz és modern, de nem tolakodóan.

ChEebor 

Egy újabb Karácsonyi ének, és ha látott már valaki egyet, akkor ez sem fog semmi meglepetést tartogatni. Marad az, hogy elég jó a megvalósítása, szép, aranyos, hangulatos, rendben vannak a dalok, a hangulat. Sok esetben kicsit úgymond túl Netflixes, de igazából eléggé tartották magukat az adaptációs célokhoz, így ez sem okozhat problémát. Érdemes megnézni.

Kemiviki 

A történet nem meglepő vagy újdonság, aki egy Karácsonyi ének feldolgozást látott az már látta mind. De maga a történet még mindig varázslatos és megható.
Az animáció nagyon szép, a dalok közül nagyon sok fülbemászóra sikerült.

Oleander 

Nem sok Karácsonyi ének-feldolgozást láttam eddig életemben,de szerintem ez érintett meg a legjobban.A dalok nagy volumenűek voltak,emelték a történet fényét,a szinkron pazar,az animációt pedig meg se kell említeni.

Dorsyn

A könyvhöz nem ér fel ugyan, de ez a feldolgozás varázslatos volt. Egy-két részlettől eltekintve az egyik kedvenc mesém lett. Köszönöm az élményt!


Népszerű idézetek

xzsuzsix

Ghost: You can't change the past, but you can learn from it.

Krenai 

Harry: Nem ismerhettem anyámat, ám jóapám sokat mesélt róla. Hogy milyen kedves, nagylelkű volt. Nehéz elhinni, hogy ő rokona annak a vén, csökönyös zsémbelőnek. Ám az ő kishúga volt, és tudom, hogy bácsikámmal ragaszkodtak egymáshoz. Anyám imádta a bácsit és a bácsi őt. Hát nem lehet oly rossz.
Hinnem kell, hogy valahol a megvetendő, undok külső mélyéről az, kit anyám szeretett már szeretne előbújni és szívesen megismerném.
Így eljutottunk ahhoz, akire ugyancsak innék. Szeretett anyámra. Ahogy a világra jöttem, te elhagytad. Igyunk a külön töltött karácsonyokra, és a szomorú egyetlen közösre.


Hasonló filmek címkék alapján