Könnyű nőcske (2010) 529

Easy A
92' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

1 díj · 3 jelölés

Olive egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt mindazoknak a… [tovább]

angol · magyar

Képek 15

Szereposztás

Emma StoneOlive Penderghast
Thomas Haden ChurchMr. Griffith
Amanda BynesMarianne
Penn BadgleyWoodchuck Todd
Malcolm McDowellGibbons igazgató
Cam GigandetMicah
Stanley TucciDill Penderghast
Patricia ClarksonRosemary Penderghast
Lisa KudrowMrs. Griffith
Aly MichalkaRhiannon

További szereplők

Kedvencelte 119

Várólistára tette 106


Kiemelt értékelések

Zahra 

Nem egyszer láttam már, de nagyon szórakoztató vígjáték. Emma Stone-t mindig is bírtam, itt is nagyon jól alakít.

lipotdorka

Hatalmas pozitív csalódás. Féltem tőle, hogy nem fog tetszeni (a vígjáték amúgy sem nagyon az én műfajom..:D), de ez kifejezetten jó volt. Kellemesen elröhögcséltem. Emma Stone nagyon ott van, ő adja a humor többségét, hozzá a pofavágások és egyebek nagyon poénosak. Tetszett, mindenképpen újranézős.

Szeszj 

Nem először látom ezt a filmet, de nagyon is jó volt, az elejétől a végéig vicces volt, és aranyos is, meg egy máshogy mutatja be a dolgokat! Emma Stone-t egyébként is nagyon birom, de ebben a filmben jól előadta magát! :D Jó szereplők is vannak benne, meg persze nagyon jó számok is! :D https://www.youtube.com/watch… Ezen annyit röhögtem! :D
Nekem ez a film többször nézős! :D

Nihilchan 

Maga a történet sem tetszett túlzottan, de őszintén nem tudom eldönteni, hogy az volt a bajom a filmmel, hogy mennyire nem kedveltem a főszereplőt vagy pedig az, hogy mennyire nem bírom elviselni Emma Stone-t, bármennyire is próbálkozok. Voltak egészen jó pillanatai, amiket megmosolyogtam, de nekem tipikus egyszer nézős, tinivígjáték lett, amit hamar el fogok felejteni.

Echo

Fu de idegesítő volt a vallásos kiscsaj. Még Emma Stone sem volt annyira kibírhatatlan,mint ő.
Nem vártam sokat ettől a filmtől és jól tettem. Nem nagy szám. Én szinte csak azokat a jeleneteket bírtam amikben Penn Badgley is szerepelt.

viky0222 

Hát én egyáltalán nem erre számítottam. Teljesen más kp élt bennem, még évekkel ezelőtt láttam az előzetesét, akkor nem érdekelt, de gondoltam adok neki egy esélyt. Milyen jól tettem! Szuper a témája, végre pont az ellenkezőjét látjuk annak, ami mostanában a filmek közvetítenek. Vicces is volt, élvezhető, ami viszont nekem elsőre fura volt, az Penn Badgley, de csak mert alig tudtam elvonatkoztatni a Gossip Girl-től. :D

Kedves_Könyvek

Jól kezdődik, jól folytatódik, a végére pedig elromlik. Az utolsó 15 percben… én ilyet még nem láttam. Mi az a betétdal? Mi az az elnagyolt lezárás?
Amikor elhiszem, hogy ha a film 9/10-e jó, akkor az egész jó, és… és nem :D
Ez fájt.

NaNa_88 

Tinifilmnek tinifilm, de szórakoztató. Ebben láttam először Emma Stonet és rögtön meg is szerettem. Jó választás volt.
Jókat nevettem. A ’80-as évek film „összefoglalója” külön tetszett. Azok én is mind megnéztem. :)

rhysciar

Ritkán nézek vígjátékot, ezen viszont végig nevettem. Remek kis „adaptálása” a Skarlát betűnek, és nagyon rendben voltak a poénok is.

Lilla99

Megmondom őszintén, hogy én azt hittem, hogy nem fog nekem tetszeni ez a film, de mégis várólistára raktam, mert kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. És, hogy milyen jól tettem. Egyáltalán nem olyan a film, mint amire az ember elsőnek számítana. Sokkal több értelem van benne, mint azt gondoltam. Maga a fő témája is szuper, hiszen lássuk be, az iskolában az ember elég sokszor válik spoiler. Itt ez mind megvolt Olive-nak. Bár az egész dolog ez apró füllentésnek indult, végül mégis hatalmas galiba lett belőle. Tetszett a Skarlát betűs utalás, meg alapjában az ötlet, hogy az egész történetet spoiler. Amit az elejétől kezdve nagyon vártam az az volt, hogy mikor spoiler Erre sajnos csak a végén került sor, de legalább megtörtént. Érdekesnek tartottam a fordulatot a spoiler. A humora is nagyon tetszett az egésznek. Bár nem ez volt a fő eleme, mégis megkaptuk azt is. Összességében tehát egy szuper filmről van szó és úgy gondolom megér adni neki egy esélyt mert meglepetéseket okozhat.


Népszerű idézetek

s_l_m

Hova tűnt az udvariasság? Csak a nyolcvanas évekbeli filmekben létezett? Azt akarom, hogy John Kusac álljon magnóval az ablakom alatt. Együtt akarok száguldani egy fűnyírón Patrick Dempsey-vel. Azt akarom, hogy Jake a Tizenhat szál gyertyából várjon rám a templom előtt. Azt akarom, hogy Judd Nelson a levegőbe bokszoljon azért, mert megkapott. Csak egyszer olyan legyen az életem, mint egy nyolcvanas évekbeli film! És legyen benne egy nagyon király betétdal, minden különösebb ok nélkül!

Emii

– Üdv, hol vannak a vallási könyvek?
– Ott szemben. Konkrétan keres valamit?
– A Bibliát.
– Ó, a bestsellereknél van, az Alkonyat mellett.

Londonna 

A filmek egy dolgot nem mondanak el: milyen szar érzés kitaszítottnak lenni!

s_l_m

A pletykák nem kedveznek annak, akiről terjesztik, csak annak, aki terjeszti.

fondorka

Marianne: I just hope for your sake you had the good sense to use protection.
Olive: Why? Your parents didn't.

fondorka

Rosemary: Olive! There's a young man here to see you
[starts speaking in a Southern accent] He said something about asking for your hand in marriage!
Olive: [Also in a Southern accent] Oh, happy day, Mama! Oh, I thought I was gonna have to spend my dowry on booze and pills to numb the loneliness. A gentleman caller, hurray!

fondorka

Marianne: There’s a higher power that will judge you for your indecency.
Olive: Tom Cruise?

fondorka

Marianne: I hope for your sake, God has a sense of humor.
Olive: Oh, I have sixteen years worth of anecdotal proof that he does.

fondorka

Olive: Whatever happened to chivalry? Does it only exist in 80’s movies? I want John Cusack holding a boombox outside my window. I wanna ride off on a lawnmower with Patrick Dempsey. I want Jake from Sixteen Candles waiting outside the church for me. I want Judd Nelson thrusting his fist into the air because he knows he got me. Just once I want my life to be like an 80’s movie, preferably one with a really awesome musical number for no apparent reason. But no, John Hughes did not direct my life.


Hasonló filmek címkék alapján