Barátság extrákkal (2011) 493

Friends with Benefits
109' · amerikai · romantikus, vígjáték 15 !

Jamie munkaügyis fejvadász New Yorkban, Dylan nagymenő szerkesztő Los Angelesben. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben, miközben családi gondokkal küszködnek. Egy jó munka ígéretével Jamie a Nagy Almába csábítja Dylant, sőt, a munkáltató mellett maga is rákattan a… [tovább]

angol
magyar

Képek 16

Szereposztás

Justin TimberlakeDylan
Mila KunisJamie
Patricia ClarksonLorna
Jenna ElfmanAnnie
Bryan GreenbergParker
Richard JenkinsMr. Harper
Woody HarrelsonTommy
Masi OkaDarin Arturo Morena
Emma StoneKayla
Nolan GouldSam

További szereplők

Kedvencelte 108

Várólistára tette 92


Kiemelt értékelések

Lexy

Nagyon bírom ezt a filmet, sokkal több minden rejlik benne, mint amennyit a címe elárul. Mila Kunis és Justin Timberlake párosát pedig imádom, remekül passzolnak egymáshoz. Kedvenc jelenetem az, amikor a Hollywood feliraton ülnek. :D

mandu 

Emlékszem, mikor először láttam. Anyu pasijával. A végén csak egymásra néztünk, megráztuk a fejünket és ment mindenki vissza a dolgára. :D
Nem rossz film ez… Csak nekem akkor és ott sok(k) volt 12 évesen. xD

viky0222 

Nagy kedvenc. Vicces, szórakoztató, Mila Kunis és Justin Timberlake is szuperül játszik. Mindig elgondolkodom azon, milyen nehéz lehetett, hogy Mila minden egyes káromkodásnál pislogjon. :D

Szeszj 

Ezt a filmet én még csak most látom először, persze már láttam belőle részleteket, de most egészben néztem meg! :D Be kell vallanom hogy azért nem néztem meg eddig mert annyira nem érdekelt, de aztán most kedvet kaptam, és meglepődtem de nagyon jó volt, vicces és persze aranyos is. Dylan és Jamie olyan aranyosak együtt, bírtam hogy mindig szívták egymást, és a végén az aranyos volt! :D
És a zenék: Jump, Jump , egyébként én is bírom ezt a számot! :D https://www.youtube.com/watch…

Lilla99

Nagyon tetszett a film. Imádtam Jamie és Dylan párosán, mind karakterekként, mind Justin és Mila színészként is. Sokat lehetett rajta nevetni. Tetszett, ahogy spoiler. Jó volt, hogy már a legelején megvolt a barátság Jamie és Dylan között, és azért spoiler. A végén pedig ahogy spoiler. Összességében egy nagyon jó filmről van szó, akár többször nézősnek is mondhatnám.

Viktoria_0014 

Még a snittes életem előtt kétszer biztosan láttam. Kedvenc lett akkor, első nézésre, aztán a másodikra és most is, talán harmadik nézésre. Bár ezt senki nem tudhatja biztosan, még én sem. Van benne valami, ami megfog minden egyes alkalommal. Csekkold.

Dorka 

Végre készült egy film a Closing Time-nak! :)
Kategóriájában egy elég jó film. Nincs tele fájó jelenetekkel, így tényleg kellemes kikapcsolódás tud lenni. Emlékszem, amikor anno a mozikban láttam a plakátját. Justin Timberlake? Elég szkeptikus vagyok az énekes-színészekkel, Justin zenéje sem volt akkoriban a szívem csücske, Mila Kunis neve meg még kb. semmit nem mondott akkor. Meg sem néztem. De nagyon kellemesen csalódtam! Justin külön is tetszett, és Mila Kunisszal is tök jó párost alkottak! :) (viszont az a szorosra fogott konty rémesen áll neki!!)
Kiszámítható, könnyed, kellemes romkom, aranyos színészekkel.

1 hozzászólás
b_vivi

A film jól indít, de egy pont után unalmas. :/

Nórcsy08

Lehet, hogy most én leszek a kivétel, de számomra nem adott semmi pluszt ez a film. Pozitívum volt benne, hogy a főszereplők szimpatikusak voltak, értettem is a lényegét. Szerepe volt a testiségnek, a lelkizésnek, a kötődésnek, túlmutat a tartalom a címen. Azt is be kell vallanom, hogy bár nem volt túl jó ötlet hajnali 1-kor nekiállni filmezni, de elaludtam rajta. Valamikor a vége felé történt mindez, állítólag nem maradtam le túl sok mindenről. :D Ezt a saját hibámnak tudom be – pedig amúgy nem volt unalmas – ha ez nem történik meg, valószínűleg másképpen vélekedek a filmről. Úgyhogy mindenképp adok neki még egy esélyt – később, mikor már nem friss az élmény. Az is igaz, hogy sokszor éreztem azt, hogy nem történik semmi. Nem volt rossz, de nem is a legjobb.


Népszerű idézetek

Treszka

Bárcsak olyan lenne az életem, mint egy film! Soha nem lenne gond a frizurámmal, nem kéne vécére mennem, és amikor rossz passzban vagyok, egy pasi utánam fut az utcán, rögtön szerelmet vall, csókolózunk, és boldogan élünk, míg meg nem halunk.

crissy 

-You know, why don't they ever make a movie about what happens after the big kiss?
-They do. It's called porn.

s_l_m

Nem számít, hogy kivel bulizol pénteken, csak az, hogy kivel töltöd az egész szombatot!

Katyesz 

– Miért gondolják a nők, hogy csak manipulációval érhetnek el valamit?
– Történelem, személyes tapasztalat, romantikus filmek

marta_melyi

Ő volt életem nagy szerelme. (…) A barátaim mindig azt mondták, ha egymásra nézünk, szikrázik a levegő. Hagytam elmenni! Hagytam elmenni, mert túl büszke voltam, hogy bevalljam neki az érzéseimet. Bárcsak tudtam volna ezt a te korodban. Milliószor hallottad, hogy túl rövid az élet, de mondok neked valamit, ez megtanított arra, hogy tényleg piszok rövid az élet. Nagy kár elpazarolni.

Andaxin 

– Legyen Obama.
– Nem, nem, nem, nem. Túl kiszámítható, túl egyszerű. Legyen Shaun. Vagány, csodálatos sportoló, és a shegge! Mint a jonatánalma.
– Állítólag egy barom.
– Nem, nem igaz. Csak féltékeny vagy, mert a világ egyik legjobb snowboardosa, és több mézesbödönt nyalt, mint Mackótestvér.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján