Csak szexre kellesz (2011) 240

No Strings Attached
108' · amerikai · romantikus, vígjáték 15

Emma és Adam még a cserkésztáborban találkozott egymással, amikor a két tininek még forgalma sem volt arról, mi fán terem az igazi szex. Végül jó barátok lettek, akik évekkel később mégis kockára tesznek mindent, amikor ágyba bújnak egymással. Az érzelmi konfliktusok, a szerelem és a… [tovább]

angol · magyar

Képek 4

Szereposztás

Natalie PortmanEmma Franklin
Ashton KutcherAdam
Lake BellLucy
Kevin KlineAlvin
Cary ElwesDr. Metzner
Greta GerwigPatrice
Olivia ThirlbyKatie
Abby ElliottJoy
Ophelia LovibondVanessa
LudacrisWallace

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Halálra untam a filmet, egyáltalán nem értettem a szereplőket és nem is sikerült megkedvelnem őket, pedig Natalie Portman nagy kedvencem. Ashton Kutchertől a falnak tudok menni, de most konkrétan mind a kettő főszereplőt utáltam. A cselekmény egy idétlen kliséhalmaz, talán egy vagy két jelenet volt, ami őszintén tetszett. Nem igazán találtam sem romantikusnak, sem pedig viccesnek.

Emerson 

Valójában egy csillagot akartam csak adni rá, mert az én szememben többet nem érdemel (majd kifejtem miért), de a végén az a kutyának látszó izé végre mosolyt varázsolt a szétunt bágyadt képemre, így megenyhültem és odanyomom neki a két csillagot, legyen boldog a statisztika.
Szóval… akármiről is szól egy film, próbálom átélni a látottakat (ja, még egy romantikus film esetében is, bizony), de itt?! Maximum az út széli bokorral tudtam együttérezni, amibe Ashton Kutcher karaktere részegségében beleesett.
Rettentően irritált a két főszereplő már a kezdetektől fogva (vagyis a tizenéves énjüktől is falra másztam és ahogy telt az idő csak rosszabb lett). Amikor meg Emmácska beszólt a főcafkának, hogy gyerekesen viselkedik akkor már végkép leértünk a lejtő aljára. Vajon ezt a forgatókönyvírók komolyan gondolták? Vagy tényleg én vagyok nagyon eltévedve és ennyire csökött agyú lennék, hogy nem értem mi az, hogy romantika ? spoiler

Egyébként Kevin Kline miatt voltam kénytelen megnézni. Mit meg nem teszek egy plecsniért… kártérítést követelek!

2 hozzászólás
Imma 

Szerintem kihozták belőle, amit ebből ki lehetett (na jó, nyilván többet is ki lehetett volna, de mindössze ennyit volt logikus elvárni). Más kérdés, hogy az első egy perc után ki akartam kapcsolni, annyira nem az eseteim az ilyen filmek.

2 hozzászólás
Röfipingvin

Hát ez harmatgyenge vot… és magyarázza már meg nekem valaki, hogy mit esz Hollywood Ashton Kutcheren? Mert, hogy se nem helyes, se nem tehetséges az tuti…

11 hozzászólás
eszternemeszti 

Oké, ennek a filmnek a végére határozottan megőrült mindenki :D
Én imádom az őrült embereket, és valami miatt ez a túl sok poén is tetszett, pedig amúgy nem igazán vagyok oda a filmes poénokért.
Kicsit féltem, hogy olyan lesz, mint a Barátság extrákkal, de szerencsére ennél azért többet kaptam talán jellegét tekintve.
Elrejtve pedig rengeteg fontos dolog volt, amit szintén nagyon szeretek.
Pl. hogy az egyik srácnak 2 apja volt. <3

Dorka 

Ó, hát nem tudom… itt nézve az értékeléseket eléggé kilógok. Nekem nagyon bejött. A történet nem túl eredeti (de ma már elég nehéz valami teljesen újat kitalálni), viszont a szövegek szerintem jók, a szereplők bejöttek, jókat rötyögtem rajta. Alvó gyerekkel a karomban nem a legjobb választás emiatt… :D
Ja, és külön élmény volt a Netflix-en nézni, angol felirattal, ahol a feliratban a csúnya szavakat mindig megszépítették :D

Lilla99 

Nem volt rossz. Az értékelések alapján rosszabbra számítottam. Bár számomra kicsit félrevezető a filmleírás, mert arra számítottam, hogy spoiler, de igazából csak spoiler már észrevehető volt, hogy spoiler. Viszont összességében nagyon tetszett a harmónia a színészek között. Poénosnak nem igazán mondanám, mert nem ezen van a hangsúly, de ez nem is probléma. Viszont én szívesen láttam volna részleteket Patriceék kapcsolatáról is. Összességében nem rossz film, viszont ha már ilyen témánál járunk, nekem a Barátság extrákkal (2011) jobban tetszett.

Biann

Rom-kom, de nem vicces és nem is igazán romantikus. Még Natalie Portman sem tudta ezt az unalmas kliséhalmazt felhúzni. A zenéi tetszettek.

piciszusz 

Soha többé Ashton Kutcher. Fejbe tudnám rúgni azt a kajla fejét. Azért nem lett egyes a film, mert Natalie-t szeretem és a film végén Plain White T's szól, amit imádok :)

S_Bíborka 

Mintha csak a High School Musical-t forgatták volna.
Fura volt, hogy most pont a nő nem szeretett volna kapcsolatot. Ez általában a férfiakra jellemző.


Népszerű idézetek

Valcsa

Emma: Taxi!… Vigyen Adam házához!
(taxisofőr): Rendben. Az hol van?
Emma: Ahol Adam lakik!

s_l_m

– Korai szívkamra-összehúzódást kapok tőled.
– Remélem, az jó dolog.
– Kihagy tőled a szívem.

Valcsa

Tudnod kell, ha most közelebb jössz, én nem engedlek el.

Londonna 

Nem tudsz legyőzni, pindúr vagy! Úgy bunyózol, mint egy hörcsög!

s_l_m

Nem tudom, eddig miért tettem úgy, mintha nem számítanál. Biztosan csak nem akartam ezt érezni. Úgy fáj. De szeretlek. Iszonyatosan szerelmes vagyok beléd és nem érdekel, ha szerinted már túl késő.

s_l_m

Nem hívhatsz fel azzal, hogy hiányzom. Ezt nem telefonon akarom megbeszélni. Ne írjál sms-t, ne írjál e-mail-t, és ne írj semmit a falamra, de ha tényleg hiányzom, akkor nőj fel, ülj be a kocsidba és gyere ide!

s_l_m

Nem mi választjuk meg a szerelmet. És sosem úgy zajlik, ahogy kéne.

Dorka 

Adam: So… I'm pretty good at archery.
Emma: Oh. That'll be useful if you ever have a time machine and your time machine breaks, and you're stuck in the Medieval Ages.

S_Bíborka 

Guy: [after watching Adam walk to Emma's room naked] Yup, I'm definitely gay.

S_Bíborka 

Emma: Don't list me as your emergency contact. I won't come.
Adam: Isn't that against your Hypocratic Oath?
Emma: Yeah. I'd let you die!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján