Anyád napja (2005) 172

Monster in Law
101' · amerikai, német · romantikus, vígjáték 12

Charlotte végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúlban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ… [tovább]

angol

Képek 11

Szereposztás

Jennifer LopezCharlotte 'Charlie' Cantilini
Jane FondaViola Fields
Michael VartanDr. Kevin Fields
Wanda SykesRuby
Stephen DunhamDr. Paul Chamberlain
Adam ScottRemy
Hirdetés

Kedvencelte 34

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Theana 

Mulatságos film, azt meg kell hagyni.
Jennifer Lopezért mostanában már nem rajongok annyira, de imádom Jane Fondát, meg a mindenét, ahogy játszik. És ehhez tök jól passzol Lopez. Jó páros.

Kevin, drágám… :'DDDD

Ugyanúgy röhögök jeleneteken, és nem tudom hányszor láttam már, de imádom minden egyes hibájával együtt. Csak remélni tudom, hogy a táááávoli jövőben nem ilyen anyósom lesz, de végül is…:)))

Nevra 

Egyszerűen imádom! Jane Fonda fantasztikus. Őrült, zseniális, vicces és profi. Ez a film egyszerűen megunhatatlan. Bármikor szívesen megnézem, a poénokon minden alkalommal úgy nevetek mintha csak először nézném.

Faythe

Csúcs ez a film, imádom! Jane Fonda alakítása mesteri. Megunhatatlan! :D

Lilla99 

Nagyon jó kis vígjáték. Bár számomra kicsit gyorsan történtek az események. spoiler. Viszont a szereplők nagyon szimpatikusak voltak, és voltak benne vicces jelenetek. Annak ellenére, hogy Viola volt beállítva „gonoszként” nekem nagyon szimpatikus volt. Igazából tetszett ez a huza-vona, főleg miután spoiler. Illetve nagyon tetszett, hogy a végére behozták Kevin nagymamáját is, és spoiler. A végére pedig spoiler. Ohh igen, és ami még nagyon tetszett, az Charlie munkája. Én is kutyasitter akarok lenni :D

Zakuro 

Wanda Sykes karaktere volt a kedvencem :DD
Jane Fonda egyébként remekül játszott, de az ég óvjon attól, hogy valaha ilyen anyósom legyen! Mindenesetre tökéletesen bemutatja azt a típusú anyukát, aki képtelen elfogadni, hogy a pici fia felnőtt és sajna, nem fog élete végéig a szoknyáján ülni.

Törpillaa 

Imádom ezt a filmet. Vicces és poénok se rosszak. Szeretem Jennifer Lopez filmjeit nagy kedvenc.

Audrey_Cortez

Nem vagyok hatalmas romantikus és vígjáték fan, de ez nagyon tetszett.
Annak ellenére, hogy egészen egyszerű a története, és szinte minden lépést ki lehet következtetni, végig le tudta kötni a figyelmemet.
Jók voltak a poénok, a szereplők is szerethetőek voltak, igen, még Viola is,Ruby-t IMÁDTAM, Jennifer Lopezt pedig nem tudom nem szeretni.
Hogy őszinte legyek, most rögtön meg tudnám nézni még egyszer, és ugyan úgy tetszene, ha nem jobban.

ÁrnyAngyal 

Én csak reménykedni tudok hogy nem ilyen anyóst kapok, de a jövőm eddig nem látszik túl ígéretesnek. Perpill esélyes hogy ez a film jelenti az én jövőmet. De remélem azért mint minden filmnek, az én életemnek is jó vége lesz. Hisz: Minden jó ha a vége jó.

Valcsa

Aranyos romantikus vígjáték, a jobb fajtából. :) (Alapból nem rajongok a romantikus filmekért, de ebben a formában bármikor jöhet).
Kedvenc szereplő: Viola :DD A dühkitöréseit imádtam, Jane Fonda remek színésznő, tökéletes alakítás volt ez. :)
Akit nem kedveltem: Kevin… -.- Tipikus anyuka-kedvence, aki mindent elkövet, nehogy a mamával konfrontálódni kelljen. A Viola és Charlie közötti feszültséget sem veszi észre sokáig, és Charlie mellett sem áll ki igazán… Egy ilyen pasasért én biztos, hogy nem küzdöttem volna… -.-
Kedvenc jelenet: pl. mikor a film végén megjelenik Viola anyósa. :))
Másik nagyon vicces jelenet, mikor a parti után (ahol Charlie felszolgálóként, Kevin pedig vendégként jelent meg) másnap Kevin üzenetet hagy Charlie üzenetrögzítőjén, aki egyébként mellékállásban kutyákat sétáltat:

Kevin: (…) Azért hívtam, hogy megkérdezzem, tudná-e sétáltatni a kutyámat.
Kevin kollégája (suttogva): Mi?! Nehogy..! Tedd már le gyorsan!
Kevin: Ööö, nem, nem tudná, mert hogy nincs is kutyám…. Engem azért tudna!… Öhm, na jó, most le kell tennem… :DD


Népszerű idézetek

Valcsa

Kevin: (…) Azért hívtam, hogy megkérdezzem, tudná-e sétáltatni a kutyámat.
Kevin kollégája (suttogva): Mi?! Nehogy..! Tedd már le gyorsan!
Kevin: Ööö, nem, nem tudná, mert hogy nincs is kutyám…. Engem azért tudna!… Öhm, na jó, most le kell tennem…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján