Férjhez mész, mert azt mondtam (2007) 236

Because I Said So
102' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Daphne Wilder három lány büszke édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a nővérek közül. Mae szemtelen és szexis; a bizonytalan, de imádnivaló Milly pedig légypapírként vonzza magához a férfiakat. Daphne tudja ezt és ezért… [tovább]

angol

Képek 12

Szereposztás

Mandy MooreMilly
Lauren GrahamMaggie
Piper PeraboMae
Diane KeatonDaphne
Gabriel MachtJohnny
Tom Everett ScottJason
Stephen CollinsJoe
Tony HaleStuart
Colin FergusonDerek

Kedvencelte 51

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Szeretem Diane Keatont, éppen ezért a továbbiakban úgy fogok tenni, mintha nem is láttam volna ezt a filmet. Ennyi idegesítő és irritáló szereplőt egy helyen régen láttam. Konkrétan senkit sem kedveltem, ezért nem érdekelt a történet romantikus része, pluszban még viccesnek sem igazán találtam.

Little_Monster

Még mindig nem szeretem Diane Keatont. Mandy Moore-t pedig kifejezetten fájt nézni a This Is Us után.

Törpillaa 

Cuki ez a film, bár vannak idegesítő részei. Főleg az irányításmániás Daphne, és a naiv Milly karaktere, ami nem igazán tetszett.

krlany 

Megőrülnék egy ilyen kotnyeles anya mellett. Azért fura, hogy Milly csak Jason mellett horkantgat…

Lexy

Ez valahogy nem az én világom.

2024. január 25.: Az nem igaz, hogy nem az én világom, mert szeretem az ilyen filmeket, de ez elég gyenge volt. Diane Keaton karaktere szörnyen idegesítő, aki a felnőtt lányát ilyen szinten kontrollálni akarja, annál valami nincsen rendben. Mandy Moore karaktere meg akár aranyos is lehetett volna, de aki több vasat tart a tűzben, az ne csodálkozzon, ha megégeti magát… Kínos az egész.

3 hozzászólás
Zahra 

Az anyuka nagyon irritáló és a lánya horkantgatásai is furcsák :D
Meg mi volt már az a jelenet a végén a főzőtanfolyamon?! xD

Morcant

Atya ég. Kezdetben aranyos kis egyszer nézhetős filmnek indult, meg jó is lett volna, de az anyjuk olyan irritáló volt, hogy az már hihetetlen. Amikor egyszerre beszélt mind a négy nő, azt hittem felrobban a fejem, borzasztó idegesítő volt. Jogos a kérdés, hogy akkor miért néztem végig? Csak egy oka volt: Johnny színésze.

Sisyll

Az egyik legkedvencebb vígjátékom. Imádom Diane Keatont benne. De magát a történetet is: az anya-lánya kapcsolat bemutatását, Millyt, aki próbálja megtalálni a nagy Őt, s aki nem is sejti, hogy semmi sincs véletlen.

piciszusz 

Kedves kis történet, 4 zakkant nő, egy totál gyerekfüggő anya. Teljesen kikapcsolt, és ez elég is volt mára, de nem hiszem, hogy bármikor újranézném, vagy akár egy hónap múlva vissza tudom mondani a sztorit :D


Népszerű idézetek

Littlegirl 

Daphne: Komolyan mondom, a férfiak olyanok, mint egy pszichotikus légypapír. Ezek folyton melegek, nősek, elérhetetlenek vagy elmebajosak.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján