Kedvencelte 29

Várólistára tette 66


Kiemelt értékelések

Haspók 

Kezdem azzal, hogy sosem voltam romantikus film kedvelő, valahogy ez nem az én műfajom. Ennek ellenére ezt a filmet végignéztem és élveztem. Közel sem hibátlan romantikus komédia, de mégis azt kell mondanom, hogy legalább szórakoztató volt. Nem a legszellemesebb, legviccesebb romcom, de simán a nézhető kategóriába sorolnám.

Theana 

Atyavilág, ez aztán kínos volt. Nem tudom, hogy azért röhögtem-e rajta, mert annyira rossz volt, vagy mert a beadandók és vizsgák miatt egy hete nem alszom és nem maradt ép agysejtem, vagy tényleg ennyire jó lenne, de meglepő módon jól szórakoztam rajta. Komolyan. Nem vagyok oda a péniszhumorú vígjátékokért, de a film nagyobb részében szerencsére más poénokat is elsütöttek. A nagyon rossz favicceken is röhögök, így az ujjas szólásokon szakadtam, mintha spoiler beszívtam volna.
Emma Robertstől már nem ez az első romcom, Luke Bracey akcentusán és külsején kívül pedig én nem igazán láttam meg benne a nagy színészt, de szórakoztató páros. A cselekmény is lecsúszik, bár pont pár napja láttam egy hasonlóan karácsonyi filmet, amiben a főszereplőnő ugyancsak utálta a családját és az ünnepeket. Emellett igyekezett nem klisés lenni, mégis sok helyen az volt. De legalább megpróbálta.

MrsCumberbatch 

Aranyos kis film. Mondhatni egyedi történet. Legalább is én nem találkoztam hasonlóval vagy csak nem emlékszem… De egyszerűen nem tudom felfogni ép ésszel, hogy ez a féltékennyé tevés tényleg működik… Kommunikáció hiánya aaaaannyira idegesítő.

Gigi26 

Meglepően aranyos film! Kicsit szkeptikus voltam a sztorival, de szerintem nagyon működött.

K_A_Hikari

@RóbertKatalin-nál láttam, hogy megnézte, gondoltam akkor én is bekapcsolom két zserbókóma között. Semmi extra, én viszont jókat derültem a #(néha fárasztó)# poénokon. Kicsit giccses, nagyon ámerikai, de esti szórakozásnak tökéletes.

2 hozzászólás
csaknekedeszti

Szerintem ez volt életem romkom filmje.
Egyszerűen valamiért imádom.
Bájos a sztori, kedvesek (és szépek) a szereplők, és nem utolsó sorban kicsit formabontó az utolsó jelenet, amivel igazán megragadt:)

Anna93 

Pozitív csalódás volt, különösebben nem szeretem a karácsonyi – romantikus filmeket, de ez teljesen jó volt ebben a kategóriában.

Lilla99 

Ismét egy nagyon jó kis Netflix alkotás. Szerettem a sztorit és a szereplőket is, szerintem nagyon jól működtek együtt a színészek. A humora is teljes mértékben a helyén volt, volt benne bőven megmosolyogtató jelenet. Na meg persze kínos szenvedés is már a végén, ahogy ez lenni szokott az ilyen és ehhez hasonló filmekben, de ennek ellenére nagyon tetszett. Amit kicsit sajnálok, az csak annyi, hogy azt hittem talán kicsit ünnepibb lesz, értem ezalatt azt, hogy több és hosszabb jeleneteket látunk karácsonykor, de így is nagyon jól sikerült. Nagyon szerettem ezen kívül a végén a képeket, szeretem amikor így végződik egy film. Számomra egy újabb újranézős film lett.


Népszerű idézetek

Mentavirág

Sloane: Why does the next girlfriend always have to be younger and hotter? Is it like some kind of unwritten law?

1 hozzászólás
Kincsanna 

Elaine: Hogyan is találkozhatna bárkivel, ha egész nap otthon ül pizsamában?
Sloane: Távmunkának hívják, anya…

system456 

Elaine: – Na ja. Tudom, az ünnepek elég stresszesek, de senki sem vesz majd el, ha dohányzol. És hazudsz.


Hasonló filmek címkék alapján