Kedvencelte 16

Várólistára tette 76


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Aranyos kis film. Mondhatni egyedi történet. Legalább is én nem találkoztam hasonlóval vagy csak nem emlékszem… De egyszerűen nem tudom felfogni ép ésszel, hogy ez a féltékennyé tevés tényleg működik… Kommunikáció hiánya aaaaannyira idegesítő.

csaknekedeszti

Szerintem ez volt életem romkom filmje.
Egyszerűen valamiért imádom.
Bájos a sztori, kedvesek (és szépek) a szereplők, és nem utolsó sorban kicsit formabontó az utolsó jelenet, amivel igazán megragadt:)

Gigi26 

Meglepően aranyos film! Kicsit szkeptikus voltam a sztorival, de szerintem nagyon működött.

Anna93 

Pozitív csalódás volt, különösebben nem szeretem a karácsonyi – romantikus filmeket, de ez teljesen jó volt ebben a kategóriában.

Barby2005 

Nem túl erős, de mi pont egy ilyen lagymatag valamire vágytunk, úgyhogy egynek jó volt. Emma Robertset meg amúgyis csípem.

Dorka 

Kiszámítható, kellemes romantikus vígjáték, néhány idegesítőbb résszel. A főszereplők aranyosak :) a konfliktus és a megoldás is abszolút klisé, de akár többször is meg lehet nézni.

lettielena

spoiler
Romantikusnak romantikus volt, néhány poén is megnevettetett. Tetszett Sloane karakterfejlődése, de nem került fel a minden-évben-megnézem-karácsonykor filmes listámra.

3 hozzászólás
Lora

az elso csalodast ott ert, hogy nem is karacsonyi film, pedig azt vartam. a masodik ott, hogy egy remesen kinos es eroltetett film ez.. pedig lehetett volna kevesbe kellemetlen is. :(


Népszerű idézetek

Mentavirág

Sloane: Why does the next girlfriend always have to be younger and hotter? Is it like some kind of unwritten law?

1 hozzászólás
system456 

Elaine: – Na ja. Tudom, az ünnepek elég stresszesek, de senki sem vesz majd el, ha dohányzol. És hazudsz.


Hasonló filmek címkék alapján