Kedvencelte 25

Várólistára tette 126


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Úgy tűnik, a szerepcserés történetek soha nem mennek ki a divatból; én pedig soha nem unom meg ezt a lerágott csonthoz hasonló koncepciót. Bűbájos, humoros és romantikus kis karácsonyi történet volt, tele a szokásos, de szerethető klisékkel, kicsit bugyuta konfliktussal és aranyos cselekménnyel. A lányok közül Stacy volt szimpatikusabb, a fiúk közül viszont Kevin tetszett jobban. Kedvesen gagyi filmecske is, teljes mértékben kiszámítható és fordulatoktól mentes, csöpögős, de élvezhető. Nekünk tetszett.

Zsu 

Te jó ég, ez milyen gagyi volt :D Nem csak a kiszámíthatósága, hiszen nem vártam nagy csavarokat. A sztori is, a színészek is, az egész egy az egyben bénácska volt.

7 hozzászólás
bkata12 

Igen, klisés, és közel sem tökéletes, de annyira szívmelengető volt. A végén nem bírtam abbahagyni a mosolygást! :)

Puska 

Nagyon aranyos romantikus karácsonyi film :3
Bár elég kiszámítható de nekem ennek ellenére is tetszett. Pont egy ilyen egyszeru romantikus fimre vágytam most.A karakterek és a színészek is jók, a történet is szórakoztató és vicces :D
Néha ilyen is kell :)

Sister 

Elég kiszámítható a sztori, teljesen borítékolható a végkifejlet, ennek ellenére nekem tetszett. Én alapból szeretem a kissé csöpögős romantikus filmeket, és ez a történet pont olyan. Vanessa Hudgens viszont nagyon kellemes meglepetés volt számomra, tökéletesen passzolt hozzá a szerep. :)

Dombi_Petra 

Annyira nagyon imádtam minden egyes percét és pillanatatát. Egy igazi karácsonyi csoda lett ez a film. Kár, hogy nem karácsonykor láttam először. Tuti, hogy újranézős lesz :D

kiruu 

Szirupos, de aranyos volt. Mindkét szál tetszett, jók a karakterek.

Kedves_Könyvek

Egyszer nézős :D Az eleje vicces volt, Vanessa jó választás volt erre a szerepre… szerepekre, a vége viszont nyálas lett xd

moonie

Aki ilyen filmet néz és az miatt panaszkodik, hogy mennyire kiszámítható volt…mégis mit vártak? Ezt már alapból akkor lehetett tudni mielőtt az ember még rákattintana a lejátszás ikonra. Igen kiszámítható volt és klisés egy-két helyen, de néha kell az ilyen is. Délutáni unalmas napokra tökéletesen megfelel. Könnyed és aranyos. Nem lett a kedvencem, de egyszer megérte.

1 hozzászólás
bubimentesvíz

Kiszámítható volt (nem is vártam mást, logikus volt számomra, hogy ez lesz), de egyszerűen megszerettem a szereplőket. Színészeket szerintem nagyon jól eltalálták. Karácsonyra való hangolódásra számomra tökéletes volna :)


Népszerű idézetek

Ercsusz 

Stacy: Edward, nézze mijük van.
Edward: Egy szőnyeg… nagy, színes körökkel.
Stacy: Sosem játszott még twistert?
Edward: Á, ez egy játék.

Ercsusz 

Stacy: Vissza kell, hogy gyere, azonnal.
Margaret: Attól félek, nem tehetem.
Stacy: Miért nem?
Margaret: A bálra való készülődés miatt lehetetlen, hogy besurranjak anélkül, hogy valaki meg ne lásson.Emellett úgy hangzik, remekül boldogulsz.
Stacy: Átestem egy lovon!


Folytatása

Összehasonlítás

Karácsonyi cserebere


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján