Kedvencelte 9

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

moonchristal 

Mivel pont egy nagyon rossz értékelést olvastam róla előtte, kicsit félve kezdtem bele ebbe a filmbe, de aztán megláttam, hogy a kedvenc kastélyomban fogatták… meg amúgy is. Szerintem teljesen rendben van, semmi extra mégis szívmelengető karácsonyi mese, sok-sok sziruppal, hóval, karácsonnyal. Kíváncsi vagyok a többi részre is.

2 hozzászólás
Charityy 

Elég habos-babos, mézesmázos sztori, de karácsonykor pont ilyenekre van igényem, úgyhogy semmi bajom nem volt vele.

Nihilchan 

Az elején teljes mértékben pozitívan álltam a filmhez. Oké, hogy giccses és az összes klisét tartalmazza, amit a témában el lehet képzelni, de valahogy ilyennek gondoltam egy herceges-karácsonyi-romantikus történetet. De a film felétől elveszítettem az érdeklődésem a cselekmény iránt, mert a két főszereplő között kicsit sem éreztem a kémiát és egyáltalán nem jött át a nagy szerelem. Vérszegény volt, de egyszer megnézhető. A többi részre azért kíváncsi lettem, mert érdekel Amber szerencsétlenkedése és Richard sem éppen csúnya.

kiruu 

Hű, hát ez rettentő gagyi. Bugyuta, egyszerű, és nagyon gyenge a romantikus szál. Látszik, ahogy a lovat kifordítják a képből (többször is). Tele van (főleg) lovas bakikkal, de mindenfélével. Ordítanak a bakik. Szerintem a sminkek is borzalmasak voltak. Ennél ezerszer jobb karácsonyi-herceges filmek vannak.

Bancsurka 

Szerintem nem volt ez olyan rossz. Az a tipikus karácsonyi romantikus sztori volt. A kedvencem spoiler volt. Nagyon jól játszott. Az egészben csak az zavart, hogy spoiler De egyébként nekem tetszett.

christine

Nem volt annyira gagyi, mint gondoltam, sőt teljesen kikapcsolt, lefoglalt, megmosolygtatott és megnevettetett. Kellett ez most.

alettakata

Lehet, hogy elfogult vagyok, spoilerde nekem nagyon-nagyon tetszett. Szerintem jobb, mint sok hasonló karácsonyi „limonádé”. Lehet, hogy a Holiday után ez lesz a második kedvenc bármikormegtudomnézni karácsonyi filmem. :D

Kija 

Én arra számítottam ettől a filmtől, hogy egy klisés karácsonyi romantikus film lesz, herceggel és mindennel, ami ennek a műfajnak a sajátja. Én készen álltam arra, hogy elmerüljek a teljesen kiszámítható, de mégis „hatalmas” meglepetésekkel szolgáló románcban, de sajnos a film nem tudott eleget tenni az elvárásaimnak. A Christmas Prince ugyanis nem a jófajta kicsit butácska, de cuki romantikus filmek közé tartozik, hanem a lapos, minden logikát nélkülöző romantikus filmek sorába illik.
spoiler Eddig nem lenne rossz a történet és igazándiból a film feléig én egész jól szórakoztam, mert Amber alapvetően jó fej, a szituációk amikbe belekerül viccesek és a kapcsolata Emily -vel tök aranyos, de a film hirtelen fókuszt vált és elkezdi tolni a szerelmi szálat, ami nagyon vérszegény és semmilyen, valamint hirtelen kapunk egy teljesen új titkot és konfliktust is, ami szerintem simán kihagyható lett volna a filmből. Az spoiler hirtelen a herceg állítólagos életmódja, ami eddig a főtémája volt Amber kutakodásának teljesen eltűnik és nem is fogunk róla megtudni semmi fontosabbat a film további részében, pedig előtte erősen utalgattak rá, hogy itt van valami félreértés és nem is olyan botrányos Richard életmódja, mint amilyennek a sajtó beállítja azt. A szerelmi szállal igazándiból az a legnagyobb baj, hogy Amber és Richard kb. kétszer beszélnek egymással kettesben mielőtt eljutunk oda, hogy már nagyon szerelmesek egymásba és az a két beszélgetés sem olyan jellegű, hogy ezt az egészet megindokolná. A film vége viszont az, ami miatt egy csomó csillagot lehúztam, mert az egy „picikét” felcseszett. Egyrészt a jogalkotás nem így működik és az előző király megcseszheti magát, hogy ilyen módon végrendelkezett. spoiler Amúgy nem értettem, hogy miért nem az volt erre az egész problémára a megoldás, hogy spoiler, azt a szabályt lehet egyszerűbb lett volna feloldani. Másrészt tökre nem értem, hogy egy hetes épphogy ismeretség után, spoiler, nem is ismerik egymást rendesen, ez még egy romantikus filmbe is túlzás.
Vannak ennél sokkal jobb karácsonyi romantikus filmek inkább azokat nézzétek, ezt meg hanyagoljátok, mert szerintem nem éri meg megnézni.

brena

Variációk egy témára :)kell hozzá egy pléd és forró kakaó. Tipikus karácsonyi romantikus film, ha könyv lenne akkor azt mondanám chick lit, megnézed de holnapra semmi nem marad meg.

EszgéGabi 

A romantikus, cukormázas karácsonyi filmek közül ez tetszett a legjobban. Kedves kis téli mese fantasztikus hósapkás óriásfenyő-erdőkkel, mesebel, cikornyás hófödte kastéllyal, szerethető szereplőkkel. Mint egy karácsonyi hógömb a gyermekkorunkból:) Az Emily hercegkisasszonyt játszó Honor Kneafsey nagyszerűen, természetes könnyedséggel játszott, az Ő alakítása még ebben a filmben is figyelemre méltó.


Népszerű idézetek

Ercsusz 

Amber: Már meg akartam kérdezni… hirtelen miért viselkedik kedvesen velem?
Emily: Mert maga más, mint a többiek a palotában.
Amber: Mert nem tudok pukedlizni és mindent eltörök?
Emily: Mert normális gyerekként bánik velem.
Amber: Mert ön egy normális gyerek.
Emily: Kastéllyal és koronával.
Amber: Senki sem tökéletes.

Ercsusz 

Emily: Miss Marta, ő Simon, a kuzinom.
Amber: Nagyon örülök Simon.
Simon: Magának Lord Dagsbury vagyok.
Richard: A nemesek, akik ragaszkodnak a rangjukhoz, általában Ferrarival járnak.
Simon: És mi a baj a Ferrarimmal?
Richard: Azzal.. semmi baj. A probléma az, hogy kompenzálsz vele.

Zzsófi

Pop: Failures plant the seed for greater successes down the road.


Folytatása

Összehasonlítás

A Christmas Prince


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján