Kedvencelte 5

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Klisés és kiszámítható karácsonyi történet, de nézhető és családi időtöltésnek ideális. Mondjuk vannak benne irtó idétlen dolgok és bosszantó szereplők. A legnagyobb baj, hogy olyan semmilyen az egész. Van konfliktus, de csak olyan nyomorult módon, pikk-pakk mindig megoldódik minden. Ráadásul nekem kevés volt a romantika is, ahhoz képest, hogy ez elméletileg arról szólna. De azért érdekel a következő rész,

kiruu 

Az első rész színvonalát tartja (de azt nem nehéz). A cipős dolog tényleg jó, de a ruhák és a sminkek még mindig borzalmasak. Nagyon tipikus a történtet, nem kell hozzá fejtörő.
És most láttam, hogy lesz harmadik rész. Majd biztos a bébi hozza meg a megváltást ennek a sorozatnak..

christine

Hiányoltam a két főszereplő közötti ismerkedést, vagy bármilyen más kontaktust, szerintem az ő kapcsolatuk nincs a leginkább kibontva. A vége lehetett volna nagyobb durranás, de így összességében elég okés a cselekmény menete, lassan, szépen derültek ki az információk, pont a legjobb időben.

KyKy

Sajnos amennyire tetszett az első rész, ez annyira nem. Az alapvető problémám ott kezdődött, hogy már az első részben is hiányoltam több szerelmet, érzelem kimutatást, de ott még túltettem magamat ezen, hiszen a filmben is hangsúlyozták, hogy még nem igazán ismerik egymást… Itt viszont már esküvőt szerveztek, ennek ellenére érzelem nagyjából egyáltalán nem volt közöttük. Legalábbis nem olyan, amit elhittem volna. Alig voltak közös, meghitt jeleneteik, és valahogy most Amber személyisége is idegesített, és úgy összességében a film sem kötött le.
Kár érte, de ettől függetlenül meg fogom nézni a harmadik részt is, kíváncsi leszek, mennyire tudják fokozni az érdektelenségemet.

Bancsurka 

Jó volt. Tetszett. Pont olyan volt, mint az első része. Én mondjuk vártam, hogy több cuki jelent legyen Amberrel és Richarddal, de így is jó volt. Igazából valami ilyesmi történetre számítottam.

viky0222 

Teljesen ugyan azt hozza, amit az első része. Nagyon cukormázas, tipikus karácsonyi film, és még mindig nem a legjobbak között van. Élveztem, valószínű még újra is fogom nézni a hangulat miatt, de nem ad túl sokat. Ennek ellenére mondjuk mindig beleraknak valami rejtélyt, ami kicsit furcsa egy ilyen filmben, de legalább történik valami. :D

July 

Ez is fantasztikus * – * És annyira meglepődtem, én végig spoiler

Fummie

Szerintem akkor se élveztem volna jobban, ha nem a film után tudom meg, hogy ennek van egy első része.

ZPetra 

„Számomra az eleje kicsit unalmas volt, de végül azért csak beindultak az események, és az ember ott találgathatta, hogy ki lehet a tettes, mint valami krimiben. […]Bár a sztori nem marad ugyanaz, de a szereplők és a helyszín a régi, és hozza is az előző film 4,5*-át”
Hosszabb értékelés: https://velemenyeskritika.blogspot.com/2020/12/az-egy-h…


Népszerű idézetek

Anna93 

*Emily próbálja feltörni a jelszót *
Simon: Még nincs kész? Hát nem vagy egy Mr. Robot, drágám…

4 hozzászólás
Ercsusz 

Amber: Erről nem beszélhetek Richarddal, csak akkor, ha tényleg muszáj.
Simon: Miért nem? Talán már áll a bál a párnál?
Amber: Ne vigyorogj már ilyen ostobán.


Folytatása

Összehasonlítás

A Christmas Prince


Hasonló filmek címkék alapján