Kedvencelte 3

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Pont olyan nyomi, klisés és gagyi, mint a többi rész, de valamiért ez mégis nagyon tetszett. Oké, elég gáz, hogy az egykori riporter micsoda hülyeségekben hisz, de azért a maga módján nagyon aranyos volt. Elég jók voltak az új szereplők, viszont a konfliktus ismételten idióta volt. Nem tudom, nem jó film, de cserébe cuki.

MrsCumberbatch 

Aranyos de elég gagyi kis trilógia. Amilyen erősen indult az első rész olyan gagyin zárult az összes rész. Nem bántam meg hogy megnéztem mert egyszer jó volt. De nem lesz újra nézős.

christine 

Kicsitkicsit sok volt már benne a giccs, de a nyomozás szála nagyon tetszett, a lágysága ellenére is. Vakvágányok is voltak benne, de egy cukormázas karácsonyi filmnek szerintem még mindig tökéletes

Zzsófi 

A (remélhetőleg csak) trilógia első két része elment karácsonyi limonádénak, a hangulatukat szerettem főleg a filmeknek. Viszont ezt a harmadikat már nem tudom szó nélkül hagyni. Ez is egész tűrhetően indult, de aztán az utolsó kb 40 percben átment egy sírva röhögős vígjátékká, ami alapvetően nem lenne baj, ha ez lenne a célja a filmnek. Olyan hülyeségeket találtak már ki az írok, kifogytak a “valóságon alapuló” ötletekből. Arról ne is beszéljünk, hogy Amber királynőnek a sminkje és haja tökéletes egy szülés után is, hogy a baba 2 hónaposan születik, és hogy a film több pontján nem ugyanaz a baba van náluk.
Szerettem volna elnézni a botlásokat, de sajnos annyira nevetséges volt ez így a film végére, hogy nem tudtam.
Mindezek ellenére a film hangulatát még mindig szeretem, és Emily a kedvenc szereplőm.

viky0222 

Őszintén nem értem, hogy hogy miért lett ebből a történetből trilógia, de én élveztem. Mármint tudom, hogy nem jó (sőt, azóta újranéztem egyszer, és leginkább csak vicces annyira nem jó), de első nézésre olyan pillanatban talált meg, amikor pont erre volt szükségem. Valami egyszerűre, kiszámíthatóra és cukormázasra. A karácsonyi hangulata megvan, a színészek igazából rendben vannak, Emily-t nagyon szeretem. Viszont azt hiszem többször már nem fog előkerülni, mert tényleg nem jó, bár vicces. Csak nem úgy, ahogy akarta. :D

Emese_Szalai 

Aranyosnak aranyos. Kicsit erőltetett, tény, hogy a trilógia leggyengébb része.

skrinyar_fanni

Az első 2 rész nagyon tetszett.
Ez a rész is tetszett, de nem annyira mint az első 2. Túlságosan erőltetettnek éreztem már.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján