Kedvencelte 18

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

Chriss 

Ez most nagyon jót tett a lelkemnek. :) Bizony, a világnak több Cole-ra lenne szüksége. :) Lehet, hogy kiszámítható meg cukormázas, de akkor is aranyos és vicces, és a poénok nem erőltetettek. Én csak ajánlom :)

Nihilchan 

Varázslatos kis karácsonyi mese, amiben a romantika és a giccs az úr, nem pedig a józan ész. A szereplők bájosak és kedvelhetőek, egyszerűek és kiszámíthatóak, ahogy maga a cselekmény is. A történet elég humoros, köszönhetően a lovagnak, bár sajnáltam, hogy irreálisan gyorsan akklimatizálódott. Meg valahogy maga a színész sem tetszett igazán; nem volt hiteles számomra. Cserébe a karácsonyi dekoráció mesés volt és a film is szórakoztatott minket, úgyhogy azt kaptuk, amit vártunk.

krlany 

A karácsonyi romantikus filmek idén valahogy kimaradtak, úgyhogy muszáj voltam pótolni legalább egyet. Hát… pont olyan. Limonádé. Tündérmese. A karácsony szelleme, no meg nyilván a szerelem… és a lovag, aki kenyeret süt. Mindez hat nap alatt.

ellamuci 

Jó volt, cuki és kellemes film. Legjobb jó tett a kikapcsolódásnak.

MrsCumberbatch 

Kicsit Sleepy Hollow feels volt, amikor megérkezett a régi idők embere a 2019-es évbe. Nagyon sokat nevettem, ahogy megpróbált beilleszkedni. spoiler Nem lehet teljesen komolyan venni, eléggé tündérmesés de azért van üzenete is. És mint az elején írtam, rengeteget nevettem rajta.

julcseee 

Optimista / romantikus énem a film után: huuu de cuki, én is akarok egy lovagot!!

Pesszimista énem: Hagyjuk már, mi ez már ez a film, könyörgöm. Ez már túlzás azért!

Még nem tudom melyik nyert.

1 hozzászólás
christine

Kicsit tényleg bugyuta volt, de olyan jólesett, kis aranyos volt szerintem. A szereplők játéka is elég okés volt, és bár voltak benne összeegyeztethetetlen részek, valahogy mégis okés volt szerintem, egy enyhén kivételesebb karácsonyi filmnek pont elmegy

2 hozzászólás
Sister 

Úgy fest, Vanessa újabban a karácsonyi filmekre állt rá, de kimondottan jó választás ehhez a tündérmesés vonalhoz. Már a tavalyi Princess Switch-t is nagyon szerettem, de ha választani kell a kettő közül, egy picit az előbbihez húz a szívem. :)

Mindig érdekes és vicces fordulatokat eredményez, ha egy szereplő a múltból hirtelen a jövőbe csöppen – itt sem történt másképp. Bár számomra kicsit gyorsan ment az egymásba habarodás, kedves, egyszernézős esti mozinak teljesen megfelel. Többet nem is kell várni tőle.

Avilda

Annyi sebből vérzett, hogy azt sokáig lehetne sorolni, a tesóra meg azt hittem, hogy Nina Dobrev az első fél órában, úgyhogy nem vett meg magának ez a történet. Talán a 10 éves énemnek tetszett volna, de akkor is kiakadtam volna azon, hogy a kis királyfi vagy mi a tököm ez megszelídíti az acéllovat kb. harminc másodperc alatt. HOOOOGYNEEE! Szörnyű volt.

viky0222 

Szóval az van, hogy igazából tudom, hogy ez a film nem jó, de mégis imádtam. :D Végre valami más alaptörténet, mint a megszokottak. Mert persze, ez is egyike a millió karácsonyi romantikus filmnek, de legalább van benne időutazás, meg egy lovag, ahogy megpróbál beilleszkedni a 21. századba. Amin amúgy nagyon jól szórakoztam, voltak jó poénjai. És ami nálam meg anyánál eladta a filmet az a rengeteg gyönyörű kabát*-* Tudjuk, megfogtuk a lényeget. XD Biztosan ezerszer elő fog majd kerülni.


Népszerű idézetek

Sunshine 

Sir Cole: Lehetőségem volt tanulmányozni a dialektusotokat a mágikus dobozzal. Totálisan informális és értelmetlen. Mondd csak, hogy használhattok olyan szavakat, mint: laza, blama, klafa, faja, baró, sirály vagy tré?

Sunshine 

Cole: Bárhol is vagy, én ott akarok lenni.

Sunshine 

Brooke: Tudod már az úti célt?
Cole: Nem egészen. De eltökélt vagyok, hogy kitaláljam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján