Négy Karácsony (2008) 147

Four Christmases
89' · amerikai · romantikus, vígjáték

Kate és Brad módszeresen kerülik a karácsonyi ünnepségeket, és a legelképesztőbb sztorikkal etetik a családot, csakhogy ne kelljen részt venniük a családi összejöveteleken. Egy élő közvetítés révén azonban lebuknak, és kénytelenek végiglátogatni a szülőket, akik persze mind elváltak. A négy… [tovább]

Szereposztás

Reese WitherspoonKate
Vince VaughnBrad
Robert DuvallHoward
Jon FavreauDallas
Sissy SpacekPaula
Mary SteenburgenKate anyja
Jon VoightCreighton
Katy MixonSusan
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

Theana 

Egészen meghozta a karácsonyi hangulatomat, vicces volt, a zenék pedig nagyon jól illenek hozzá. :) Holnap Karácsony!!! :)

kiruu 

Az üzenete nem rossz, de a kivételezés elképesztően unalmas és valószerűtlen. Mert nyilván nincs egy normális családtagja egyiknek sem…

Imma 

Egyszer meg lehet nézni, de inkább töltsétek mással az időt.

Lilla99 

A többséggel ellentétben nekem nagyon tetszett ez a film. Imádom, hogy mindössze egy nap lefolyása alatt történik ez a sok minden. Nagyon szerettem Vince Vaughn és Reese Witherspoon párosát. A filmben volt jópár vicces jelenet, amiken lehetett mosolyogni. Már alapjában az alap szitu, hogy spoiler. Bár bevallom végignézve a családjukat nem csodálom hogy néha szívesen kihagyják a karácsonyt, de kinél nem kész nyüzsi és bolondok háza ez az ünnep? A vége pedig plusz egy poén, amikor spoiler. Mostantól határozottan minden karácsonykor megnézendő film nálam.

AniTiger 

Ez nagyon beteg :D Imádom.
Nem is tudom, hogy melyik a film mélypontja… Igazából elég sok fájdalmas rész van, de sokadszorra is képes vagyok egy-egy agyatlanságon nevetni. Olyan film, amit néha újra meg lehet nézni, akkor elzsibbaszt, és egy időre nem is akar rágondolni az ember.
A színészek nagyon cukik. :)

Charityy 

A poénok elég gyengére sikerültek, egy két kivételtől eltekintve és a karácsonyi hangulat sem jött át igazán. Pláne, amikor Brad agyatlan felnőtt(!!) testvére elkezdte őt verni..csak úgy

Osli75 

Gyenge kezdés után erős visszaesés. Na jó, azért volt egy-két poén amin nevettem, na nem, nem azon mikor a gyerek lehányt valakit… A történet kiszámítható, eléggé sablonosak a poénok is, de azért egy családi mozidélutánnak elmegy.

Fanni_Dorottya 

Tudom, a hülye is látja, hogy 67%-on áll, mégis jobbat vártam tőle. Eleve a romantikus vígjátékok nem szoktak túl sokat érni, meg persze Vince Vaughn és Reese Witherspoon neve nálam garancia a jó filmre. Legalábbis eddig, mert ez elég harmatgyengére sikerült. Nem volt se vicces, se romantikus, pedig mind a négy helyből lett volna mit kihozni. Ehelyett inkább fájdalmas volt, a „poénok” helyett inkább a „szánalmas kísérlet a humorra” kifejezést használnám.

Emerson 

Ez rémesen kínos volt… igazából még egy karácsony is sok lett volna, nem hogy négy.

Dorka 

Előre Reese Witherspoon kitüntetésért! Egyszer már abbahagytam, teljesen megértem, miért. Az első pár perc még egész cuki, aztán ahogy spoiler, mélyrepülésbe kezd a film… Őszintén, bár szerintem is nagyon fontos a család, én sem szívesen tölteném az ünnepeket 4 hely között rohangálva… pláne ilyenek között.
Elég gyenge film :(


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján