Apád-anyád idejöjjön! (1998) 469

The Parent Trap
127' · amerikai · kaland, dráma, romantikus, vígjáték, családi 6

A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie megdöbbenve veszi tudomásul, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv:… [tovább]

angol
magyar

Képek 43

Szereposztás

Lindsay LohanHallie Parker / Annie James
Dennis QuaidNick Parker
Natasha RichardsonElizabeth James
Elaine HendrixMeredith Blake
Lisa Ann WalterChessy
Simon KunzMartin
Courtney WoodsNicole
Ronnie Stevensnagyapa
Joanna BarnesVicki Blake, Meredith anyja
J. Patrick McCormackLes Blake

További szereplők

Kedvencelte 156

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Theana 

CSODÁLATOS! Számomra ez marad az egyik örök klasszikus. Vannak benne fura dolgok, elismerem, de ott van az a báj, az aranyos csínytevés, meg a rózsaszín szerelem. Hát kellenek ezek is. :)

Törpillaa 

Megunhatatlan ez a film. Már annyiszor láttam, és még mindig nem unom. Bár a színésznőért kevésbé rajongok, de itt még cuki szerepe van. Vicces családias vígjáték, és szerethető film, néha néha jó megnézni.

bonnie9 

Rá kellett jöjjek, a sok-sok Lotti feldolgozás közül még mindig ez az egyik kedvencem. A másik az azonos című 1961-es változat.
Az egész család annyira szerethető (inasostul és házvezetőnőstül), hogy az ember hiába tudja a végét, mégis velük örül, bosszankodik, kárörvend, és muszáj nekik szurkolni az utolsó pillanatig.
Kár Lindsay Lohanért, itt még olyan helyes kicsi lány…
Én meg kicsit újra szerelmes lettem Quaidbe…:)
Nem is emlékeztem egyébként, hogy tényleg ennyire remake, a jelenetek sokszor egy az egyben köszöntek vissza, mégis azt mondom, megérte a frissítést az eredeti megtartása mellett. A szülők például sokkal közelebb kerültek hozzám a mellékszereplőkkel együtt, és a egész kicsit üdébb, vidámabb lett, a szó legjobb értelmében.
Érdekesség, hogy cameozik 1961-es változat csábítója Vicky, ezúttal az új csábító anyukája, akit nyugodtan szólíthatnak Vicky néninek. :)

esztiplayer 

Sok ehhez tartozó nézésem nincs jelölve snitten, mert akkor még nem voltam regisztrálva. Ha adták a tvben mindig megnéztem, de sokszor előfordult már, hogy neten is újra lett nézve. A történéseket már kívülről tudom, de még mindig tudok izgulni azon, hogy összejönnek-e a lányok szülei a filmben. Vicces jelenetekből sincs hiány, ezeken is jól szoktam szórakozni. Még mindig a kedvenc filmjeim közé tartozik :)

Sakara 

Annyiszor láttam már, hogy kívülről fújom, de még mindig ugyan olyan élvezettel nézem meg, mint legelőször. Egyszerűen magával ragad és beszippant, sosem fogom megunni. Egy örök kedvenc és egy örök klasszikus. :)

Kemiviki 

Az egyik legkedvesebb két Lotti feldolgozásom :) Lindsay Lohan itt még olyan cuki volt, kár hogy rossz irányban haladt tovább.
A történet nem nagy meglepetés, de mégis van egy bája. A szereplők olyan közel kerülnek az emberhez, mintha csak mi nézők is a Parker család tagjai lennénk :)

budvigszandi

Nem is tudom, hányszor láttam, de kiskorom egyik nagy kedvence. :)

UViki 

Lindsay Lohan kislányként meglehetősen elviselhetetlen volt. Már egy is sok volt belőle, nemhogy kettő. Ráadásul idegesítő volt mindkét karakter, akit meg testesített.

Londonna 

Gyerekként valami csoda folytán szerettem, most viszont… Jaj.
Nem elég, hogy habos, hogy babos, hogy cukormázas… De tele van felnőtt fejjel jól látható, önámítós szörnyűségekkel, amiknek aztán köze nincs a valósághoz. Sőt, köszönőviszonyban se nagyon vannak egymással. Oké, tudom, tudom. Ez egy film. Azon belül is elsősorban kisebbeknek készült, de na. Ne rugaszkodjunk már el ennyire a valóságtól. A nagyon fiatal mostohaanyajelölt még simán lehet(ne) jófej és kedves, aki tényleg szereti Aput és nem hajt a zsozsóra, az öreg ex meg alapvetően valószínűleg csak egy lejárt lemez – nyilván nem véletlenül nem működött, ami nem működött anno… Ehh.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján