Kettőn áll a vásár (1995) 113

It Takes Two
101' · amerikai · romantikus, vígjáték

Azt mondják, hogy minden embernek van egy párja valahol a világban. Ez persze lehetetlen, de Amanda szereti a lehetetlen dolgokat. Van is egy lány, Alyssa, aki pontosan egy időben született vele, csak egy másik kontinensen. Egyikük nagyszájú, másikuk csendeske. Egyikük mérhetetlen fényűzés… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Kirstie AlleyDiane Barrows
Steve GuttenbergRoger Callaway
Mary-Kate OlsenAmanda Lemmon / Alyssa Callaway
Ashley OlsenAlyssa Callaway / Amanda Lemmon
Philip BoscoVincenzo
Jane SibbettClarice Kensington
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Charityy 

Aranyos film, mindig is szerettem az Olsen ikreket főleg gyerekként néztem őket sokat.
Vicce, szórakoztató ahogyan a kisgyerekek próbálnak két szülőt összehozni.

Lilla99 

Imádom az összes Olsen-filmet. Legyene kicsik, vagy nagyok mindig nagyon vicces, és szerethető történet az övéké. Ez alól ez a film sem kivétel. Nem tudom hányszor láttam, már de minimum négyszer már biztos, és nem tudom megunni. Mondjuk, egy kérdés minden áldott megnézés után felmerül bennem: Oké, szép és jó az élet, de hogy hasonlítanak így egymásra? (mármint a filmben)

Kemiviki 

Olsen ikrek előadásában a Két Lotti :) Vagyis nekem az jutott eszembe erről a filmről.
Aranyos családi film. Imádom, ahogy a gyerekek próbálják összehozni a családot.

Negative_Singularity 

Oh, amikor ezek az ikrek még cserfes kislányok voltak és nem narkós… khm.. .hagyjuk. Szóval ez egy aranyos kis film, mesébe illő happy enddel, és épp annyi kelekótyasággal, ami elegendő egy vasárnap délutáni pihizéshez ahhoz, hogy kellően rámosolyogj a világra: talán mégsem annyira elb*szott.
Néha szüksége van az embernek az efféle, limonádészerű filmekre.

ercypici

Én a magam részéről nem voltam nagy Olsen ikrek rajongó. Pedig ugye az én korosztályom, szóval pont a célcsoport voltam. Viszont ezt a részt kiskoromban imádtam. Rengetegszer megnéztem. Amanda a vagány kiscsaj volt a kedvencem,de úgy egyébként is sokat lehetett rajt nevetni. Dianet is nagyon csíptem benne,szóval egyik kedvencem volt gyerekként.

nattyreach

Döbbenetes, kiket nem látunk meg egy-egy filmben. :D Itt például a Jóbarátok Carolját az ördögi menyasszony szerepében.

A kislányok nagyon szépek, bájosak voltak, és ügyesen játszottak, a szinkronhangjukat pedig örökké velük fogom most már azonosítani. A történet aranyos Koldus és királyfi, kicsit két Lottis beütéssel. Tetszettek a poénok, egész friss még ennyi év után is.

Koksa

Két Lotti olvasása után láttam, tehénre jó volt! :D

Anda_ZP 

Jó, hogy előjönnek ezek a régi filmek a gyerekkel megnézve. Az egész család élvezi.
Cuki, békés, kedves, huncut… ilyenek kellenek nekünk vasárnap délutánra :)

kedaiyun

Klasszikus családi vígjáték a 90-es évekből, amikor az Olsen-ikrek még gyerekek voltak. Egy kicsit Koldus és királyfi, egy kicsit A két Lotti. Az előbbiből azt az elemet veszi át a film, hogy egy szegény árva és egy gazdag kislány találkozik benne, akik nem ikrek valójában, az utóbbiból pedig a gonosz mostohát és a romantikus szálat.
Tipikus családi film, sok gyerek van benne, a gonoszok pedig kicsit el is vannak túlozva. Miss Kensington és a Butkis család is elég karikatúra-szerű. Butkisék neve ráadásul még egy szóvicc is lehetne akár.
Jó kis film, többször is láttam már. Egyik kedvenc jelenetem az volt, amikor Amanda zongorán adja elő a saját szerzeményét.

viky0222 

Nem ez volt a kedvenc Olsen-ikres filmem, kevésszer láttam, és ma már fogalmam sincs, mi volt benne. Nem volt rossz, azt tudom, de nem is szerettem tőlságosan.


Népszerű idézetek

Kemiviki 

Amanda: Lehet hogy kettő van belőled? Vagyis belőlem van kettő?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján