Talkshow (2019) 33

Late Night
102' · amerikai · vígjáték

0 díj · 1 jelölés

Egy késő esti talkshow házigazdája gyanítja, hogy hamarosan elvehetik tőle a hosszú évek óta képernyőn lévő műsorát.

angol

Szereposztás

Emma ThompsonKatherine
Mindy KalingMolly Patel
Hugh DancyCharlie Fain
John LithgowWalter Lovell
Reid ScottTom Campbell
Denis O'HareBrad
Hirdetés
Talkshow (2019)
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

Gyártó
Scott Rudin Productions

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Annak ellenére, hogy minden adott volt a filmhez, hogy tökéletes legyen valahogy mégsem lett az. Emma Thompsont imádom és amellett, hogy mindent el tud játszani, és mindent jól tud eljátszani, amellett még a haja is mindig jó. :D Szerintem ő kihozott mindent ebből a filmből, amit ki lehetett, éppen ezért talán a forgatókönyvvel volt a baj, az az igazság, hogy még nem tudom, hogy mi, de valami hiányzott. Akaratlanul is Az ördög Pradát visellel hasonlítottam össze fejben, mert a közeg más ugyan, de a két történet között szinte szoros párhuzam húzható, és ahhoz képest kevés volt. A humora sem volt olyan jó, és hát a mellékszereplő sem volt olyan erős. Tudom, hogy nem kellene összehasonlítanom a két filmet, de napok óta meg akarom írni ezt az értékelést és csak az említett film ugrik be róla, amikor rá gondolok. Talán még egyszer meg kellene néznem.

2 hozzászólás
jancsibohi 

Az a baj a humoristákról szóló filmekkel, hogy az ember önkéntelenül is azt várja, hogy mikor mondanak már valami vicceset. Pedig ez egy film, ami arról szól, hogy egy majdnem kiöregedett humorista vagy képes megújulni és haladni korral, vagy mehet a süllyesztőbe. És én értem is, hogy ez nem egy show, de a film nagy részében csak beszéltek arról, hogy milyen viccesek, pedig jól esett volna, ha ezt be is bizonyítják azzal, hogy egy picivel több poént villantanak, mert így a film felén unatkoztam, és ezt azért is sajnálom nagyon, mert Emma Thompson egyébként nagyon tetszett ebben a szerepben.

Sonnenschein 

Egy, a filmet ígéretes, „E. Thompsonnal nem lehet hibázni” cikket olvastam, és nagyon vártam már rá; nagy kedvencem ő.
Már a film nézése közben is hiányérzetem volt, nálam is bekúszott Az ördög Pradát visel (2006) párhuzam kicsit, és bármily jó is volt Emma, mintha belőle is csak egy részt és nem egész „lényét” kaptam volna Katherine szerepében.
A végére azt éreztem, hogy ebből a sztoriból egy elég jó és könnyed fejlődéssztorit lehetett volna kanyarintani, ami a cselekménye alapján szándék is volt. Csakhogy, bár többször meglódult ebbe az irányba a sztori, valahogy megrekedt, még a nagy fordulatnál is (szerintem), és valójában sehová sem jutott.
A karakterek sem igazán voltak kidolgozottak, a viccek elenyésző hányadát találtam valóban poénosnak, és a második felében egyre jobban irritált az egyébként igen sokrétű és nőies Emma Thompson egysíkú morgolódó, megújulni nem tudó férfias énje.
spoiler Csak Emma miatt adtam 7 csillagot ….


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján