Született feleségek (2004–2012) 209

Desperate Housewives
45' · amerikai · dráma, vígjáték, sorozat 16
8 évad · 180 rész

3 díj · 5 jelölés

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a „Született feleségek” férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer… [tovább]

Képek 28

Szereposztás

Teri HatcherSusan Mayer
Felicity HuffmanLynette Scavo
Marcia CrossBree Van De Kamp
Eva LongoriaGabrielle Solis
Ricardo ChaviraCarlos Solis
James DentonMike Delfino
Brenda StrongMary Alice Young
Doug SavantTom Scavo
Shawn PyfromAndrew Van De Kamp
Nicollette SheridanEdie Britt

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 140

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Theana

Mindig nagy öröm számomra, mikor belekezdek egy új sorozatba. (Lehetőleg) új történet, érdekes fordulatokkal, imádnivaló szereplőkkel, cuki szerelmi szálakkal, Klaudia szinkronjával, azokkal a bölcs mondatokkal, a vidám és nem annyira vidám jelenetekkel, az új szomszédokkal… ((spoiler)) Aztán mindig nagy bánatom, mikor vége annak a sorozatnak. És az is egy nagy élmény lehet, mikor folyamatosan várjuk az újabb és újabb részeket, szétizguljuk magunkat a szereplőkért, vagy éppen kiakadunk egy-egy karakteren. Nekem nincs nagy történelmem a Született feleségekkel, de ez a két hónap, mialatt bedaráltam 8 évadot, annak tűnik. :)

Marcsi 

Mennyi év, ármány, hulla…
Végigkísérte a felnőtté válásomat ez a sorozat. :D Volt, hogy picit ellaposodott, meguntam pár szereplőt, de ilyenkor jött egy új ismeretlen és nagyon gyanús lakó a Lilaakác közbe és újult erővel folytattam. Hihetetlen min mennek keresztül a főszereplők és mennyit változnak az évadok alatt.

Charityy 

Mikor belekezdtem, Azt hittem, hogy egy könnyed csajos sorozatot fogok látni. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Tele van ármánykodással, hazugságokkal, gyilkossággal.
Voltak ugyan laposabb idöszakok, de aztán mindig jött egy izgalmasabb szereplő, egy nagyobb fordulat és megint élvezhető volt.
Kedvencem talán Bree volt mindenki közül, de a részek során majdnem mindenkit megkedveltem. Nagyon sajnáltam például Mike-ot.

Kelly_Olvas

Ezt a sorozatot sikeresen kivégeztem. Kedvencem Bree volt, nagyon jó a karaktere. Akit a legjobban utáltam az Susan, ritka szerencsétlen nő. Ja és nagyon bírtam Claudia hangját, aki a narrátor volt.

Valcsa

Sokszor megnéztem már elejétől végéig, biztosan sokszor meg is fogom még, máig egyik kedvenc sorozatom. :) Pedig alapból az ilyen „csajos” sorozatok nem kötnek le (a Szex és New York pl. egyenesen taszít…), viszont ezt nagyon élveztem. :)

lollynymph

Ez az a sorozat, amit megnéztem édesanyával, aztán megnéztem magammal és majd megnézek a saját gyerekemmel (akkor is, ha fiú lesz).

lilvir

Annyira imádom ezt a sorozatot. Ha unatkozok és csak úgy néznék valamit, mindig hozzá fordulok. A szinkronhangok is teljesen el vannak találva, mindig történik valami, ami fenntartja az érdeklődést.

marslakócska

Nem tudom, igazából szerintem ez már-már klasszikus, ahhoz képest mennyire nem szeretem a tipikus „"nőcis” sorozatokat. Ezt viszont igen.

Stefy

Régebben láttam egy pár részt belőle de nem nagyon fogott meg, most pedig megnéztem egy egész évadot és nagyon tetszik! Alig várom hogy végig nézzem, remélem egyre jobb lesz :D.

Blissenobiarella 

Nem is annyira csajos sorozat ám ez, mint amilyennek elsőre tűnik. Ékes példa erre jobbik felem, ugyanis ő nézette velem végig (ezt is). Mondjuk ő lehet, hogy egy kicsit nemnormális, mert férfi létére a kedvencei: Szívek szállodája, Szex és New York, Született feleségek. Ehhez többet nem fűznék hozzá. :)
Néztem anno a tévében is, mikor elkezdték adni, de viszonylag hamar leszoktam róla, mert elvesztettem a fonalat, és úgy tűnt, mindig csak ugyanaz történik benne. Aztán tavaly elkezdtük.
A lényeg, hogy ezt is végignéztük, ezt is megszerettette velem, és amúgy tök szívesen laknék valami Lila akác köz-féle helyen, persze gyilkosságok meg ármánykodások meg Susan nélkül.
(Bree volt a kedvenc, abszolút és minden tekintetben.)
Vannak kicsit laposabb időszakok, de érdemes nézni tovább, mert bár el lett nyújtva, mint a rétestészta, de alapvetően mindig vannak újabb és újabb izgalmak. Szerettem. A végét is. Jó volt.


Népszerű idézetek

[névtelen]

– Meséltem, hogy mikor tudtam, hogy elveszlek?
– Mikor először láttál a kifutón?
– Nem. Akkor, amikor abban a harmadik utcai étteremben voltunk.
– Hm… már emlékszem!
– Fehér vászonruhát viseltél. És rendeltél egy hatalmas adag oldalast, és olyan étvággyal ettél; könyékig szaftos voltál, húscafatok a fogad közt, a hajad csupa zsír. Mikor végeztél, mondtam, hogy milyen egy malacka vagy. Erre előkaptad a tükröd, megnézted magad és kitört belőled egy hatalmas, boldog, önfeledt, zabolátlan kacagás. Betöltötte a helyiséget. Én meg arra gondoltam, hogy ez az a hang, amit hallani akarok életem végéig. Ezért kértem meg a kezed; semmi köze nem volt a szépségedhez.
– Tudod én mikor döntöttem el, hogy örökre veled akarok lenni?
– Nem. Mikor?
– Úgy körülbelül fél perce.

1 hozzászólás
Krenai 

Bree: A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny.

1 hozzászólás
Pandalány

Lennél olyan kedves becsukni az ajtót, miközben kisétálsz az életemből?

ptagi

Bree:
– Mi konzervatív protestánsok vagyunk. A probléma szőnyeg alá söprése az erősségünk.
(s1e14)

ptagi

Bob: – Mi sose imádkozunk kaja előtt.
Carlos: – Hát mert vannak kaják, amik előtt nem is kell.
(S08e07)

3 hozzászólás
Theana

Bree: Danielle, kérdés. Egy fekete ember van az ágyad alatt?

2x13

[névtelen]

Azt mindig könnyű megállapítani, hogy kik a barátaink. Ők az egyetlenek, akik megmondják, mikor nézünk ki nevetségesen, mikor csapjuk be magunkat, vagy hogy mikor elég. De csak a legjobb barátok mondják meg az igazat, még akkor is, ha azzal megbántanak téged.

Theana

De az igazság, bármily csúf is, mindig kitudódik.

2x21


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján