Duean Kiao Duean: The Series (2 Moons 1.) (2017–2017) 39

2 Moons The Series · เดือนเกี้ยวเดือน เดอะซีรีส์
45' · thaiföldi · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 16
1 évad · 12 rész

Yo titkon szerelmes Pha-ba, aki az iskola egyik legnépszerűbb fiúja. Ez a vonzalom pedig annyira erős, hogy még az egyetemre is követi őt. Az intézmény hagyománya egy olyan népszerűségi verseny, amely során kiválasztják az iskola holdját (fiú), és csillagát (lány). Yo úgy dönt, hogy versenybe… [tovább]

thai · angol

Képek 26

Szereposztás

Bass Suradej PinniratWayo
God Itthipat ThanitPhana
Copter Panuwat KerdthongtaveeKit
Kimmon Warodom KhemmontaMing
Tae Darvid KreepolrerkForth
Tee Tanapol JarujittranonBeam
Green Phongsathorn PadungktiwongSutee
Maryann PorterNate
Meme Nopparat MasinthornPring
Scott Sattapong HongkittikulPark

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Dreamborder

Haha! Olyan gyorsan ledaráltam, hogy elfelejtettem értékelni :’D Na majd szépen újranézem! :P

Ebben az esetben „kár” volt újranézni. :) Valószínűleg elsőre 10 csillagot is adtam volna rá, de most azért több minden feltűnt, ami zavart kissé. Pl. szerintem a szövegkönyv elég gyengére sikeredett, színészi játék sem volt 100%-os, de nem baj, így is jó volt! :)

Alapvetően nagyon aranyos sorozat volt, szerethető karakterekkel. Nekem az abszolút kedvencem Ming lett, szerintem nagyon jó barátja Yo-nak, aki sokszor bohócnak tűnik, viszont tud ő komoly is lenni. :) Ha eltekintünk Yo bamba fejétől, ő is közel került a szívemhez, főleg, hogy nem volt nyálas, sőt, jó sokszor visszaszólt Pha-nak. Hát, mindenki máshogy kezeli a zavarát. :D A három muskétást is bírtam. Történet aranyos volt, semmi extra, sokszor nevetős spoiler és igen, szép is. És a dal a végén azért nagyon ott volt! :)

Kikiriki

Imádtam.
Nagyon-nagyon köszönöm @pvik13, hogy rátaláltál, és hogy az egészet együtt nézhettük meg ♥
A szereplők nagyon aranyosak és szeretnivalók voltak.
Wayo és Phana, Kit és Ming, Forth és Beam… huh ♥
Tipikus olyan sorozat, amely során visítoztunk és már konkrétán sírtunk a nagyon édes jeleneteknél, ugye Viki? Ne is tagadd :3

Ez a sorozat nem arról szól, hogy két fiú együtt van. Nem az a lényege. Ez csupán megmutatja, hogy ha valakit szeretsz, azt tényleg szereted. Gyönyörű. Love is love.

12 hozzászólás
Shad 

Ez egy nagyon cukorfalat, habos-babos sorozat volt:)) Ha félre tesszük , hogy itt úgy néz ki az első évesek semmit sem tanulnak, csak erre a választásra készülnek, egy igazán aranyos romantikus szösszenetet kapunk:) Az elején kifejezetten tetszett, hogy Wayo még ha zavarában is vissza-vissza szólt Pha-nak:) aztán persze változnak a dolgok:) Karakterekben, azt kell mondjam Ming vitt Mindent:D Kit igazi cukorbomba volt:) A két főszereplőnk közül, még Pha rendben is lett volna az álmodozó tekintetéért büntetni kellene:D Yo már kicsit más tészta, nem tudom a srácról mindig az jutott eszembe, hogy vagy álmos vagy tátott szájjal bámul, mint egy gyerek:O Félre ne értsen senki, aranyosak voltak és egy igazi ilyen kis geek srác kellett erre a szerepre, csak annyira fura volt:P Forth-t mint harmadik kereket nagyon sajnáltam, mert tényleg ott volt a toppon és nem is teketóriázott, hogy kimutassa mit akar:)
Kinek? szerintem lmbt kedvelőknek ez is talán egy kötelező darab,de nálam még mindig a Sotus marad a top:))

4 hozzászólás
kkata76 

A wiki azt írja, hogy három évad lesz. Hol a másik kettő?
Mindenkit nagyon szerettem, jó lenne most azonnal folytatni… Tényleg nagyon aranyos, kedves történet csupa szeretnivaló figurával. Nagyon remélem, hogy tényleg megcsinálják a folytatást, és nem csak a remake jön jövőre.

3 hozzászólás
ladybird12 

Amióta megismerkedtem és belevetettem magamat a BL világába sajna sorozatok terén nem jártam nagy sikerrel spoiler egész eddig. Végre találtam egy jó és érdekes bl sorozatot. Igaz mielőtt elkezdtem volna hallottam egy-két dolgot Phanat alakító színéről, hogy egy nagy s@ggfej és miatta nem lehetett folytatni a sorozatot. Igaz lett folytatás csak nem az eredeti szereplőgárdával. Mindezek ellenére én csak a sorozatot figyeltem és az alapján értékeltem nem figyelve a „külsős” dolgokat.
A fő páros édes volt, habár nem volt tökéletes. Phana az elején nem volt éppen kedvelhető a sok gonoszkodásával és a nők iránti túlzott kedvességével meg Yo is kissé sok volt már a túlontúli féltékenységével meg hogy sokszor mennyi mindent elnézett Phanak.
Poén de Kit és Ming páros érdekesebb volt. Valahogy közöttük érezni lehetett valamilyen kémiát.
Forth és Beam párost meg sajnáltam mert a részükről szó szerint semmit sem lehetett látni, mivel ebben az évadban az ő szerepük inkább arról szólt, hogy Beam hogyan akar csajozni és Forth hogyan epekedik Yo után.

Gwener 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ja, és ♡!!!
spoiler

2 hozzászólás
Marinette

Na jó, én ezt imádtam! ♥
Pedig először úgy gondoltam bajban leszek, mert első blikkre egyik szereplő sem volt szimpatikus, aztán ahogy megnéztem az első részt, már éreztem, hogy ez kedvenc lesz. És az is lett. Pedig semmi extra, semmi különleges nem volt benne, mégis teljesen oda vagyok érte. Nálam egyértelműen a főpáros volt a nyerő. Nem is igazán kémia volt az, amit éreztem kettőjük között, hanem inkább a szerelmet, a törődést a másik iránt. Muszáj lesz újranézni!

2 hozzászólás
GentleRain 

Sajnos nagyon bele fogok rondítani a sok 10, meg 9 pontos értékelésbe. Ugyanis nagyon szerettem volna szeretni ezt a doramát, de nem sikerült. Pedig megpróbáltam, nagyon sokat vártam tőle, de csalódtam. Nem nagyon fogott meg, mert ugyan volt egy-két viccesebb jelenet, amin mosolyogtam, de összességében olyan semmilyen volt.
Wayo és Phana karakterét abszolút nem tudtam megkedvelni. Előbbi folyton úgy néz ki, mint aki elalszik, nem tudja, mit akar. Utóbbi meg… no comment. Egyszerűen nem éreztem a kémiát köztük.
Ming az egyetlen karakter, akiért érdemes volt végigszenvednem a doramát, mert bevallom, nem egyszer majdnem elaludtam az epizódok közben.
Összességében egynek elment, de elég is volt.

Baly

Áh ez nagyon aranyos volt ^^
És God szerepel a ReminderS-ben, mint doktor! :D

krlany 

Ez nagyon helyes volt! Amolyan kis léleksimogató.
Egy nap alatt bedaráltam. Szép és tiszta érzelmek, semmi intrika, semmi játszmázás, csak az odaadás, és az érzelmek visszatükröződése a másikban. Kár, hogy a valóéletben ilyennel már rég nem találkozik az ember… vagy csak túl öreg vagyok hozzá.:)
Szóval nem, nem a thaiföldi sorozatokkal van a bajom, hanem csak az előzővel.


Népszerű idézetek

Gwener 

Sometimes…. I don't want to be too hopeful. And end up being hurt.

1. évad 5. rész

Beam: What a heck is this?
Kit: A Japanese ghost, I think.

(2. rész)

crissy 

Ming: El kell különítened a reményt és az elvárást.

1. évad 4. rész

Wayo: Ming…
Ming: Huh?
Wayo: Is there something stuck on my face?
Ming: There is.
Wayo: What is it?
Ming: Your ugliness.
Wayo: Asshole!

(3. rész)

2 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

2 Moons


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján